Ja san dobila tri kila sve skupa,beba bila teska 1300-1400 s 29+3.
Sheena ja zgaravicu iman bez obzira na jelo i ja ne mogu izdrzat da ne uzmen rennie ako bas navecer smeta.Postala san netolerantna prema svim oblicima boli i smetnji bome zadnjih dana! Veceras cu prije spavanja sigurno pocucat isto jer me cili dan grize u grlu i nece samo nestat na moj zahtjev.
Frabe, izgleda da i ja kupujem rennie sutra jer je stvarno iritantno. Eh, a do prije par mjeseci nisam imala pojma kaj je to zgaravica :)
Ma mene udavi pa preko dana ignoriram al navecer vise nemam volje trpit pa uzmem.Moze se uzimat svako dva sata pa eto isto trpin da ta jedna bude dovoljna.
Prije mi je bila vezana za povracanja a sad mi bss kako trudnoca raste tako i zgaravica ne bira razlog.
Hahaha zadnji komentar sam pisala sa tableta. Majko milaaaa sad tek vidim gresaka nemojte zamjeriti 😂😂😂
Sheena/Bagi_ca nakon 2 mj mislim da se opet mora ogtt napraviti. I to ne nuzno nakon 2 mj nego tipa mora proci 2 mj da se hormoni i sve vrate u normalu.
Ali ja na vv ne mogu ici i ne mislim se bas pretrgnuti od toga da idem tamo. Ogtt mogu obaviti u mome domu zdravlja da se vidi da li se vratila gusteraca u normalu ili nije.
Ako ce guk biti potreban onda ce me se nacekati. Ne zivim u zg i imam malu bebu i najbolje da trcim k njima tamo....
Ne kuzim to da vas zovu svaka 2 tj. Zove se u slucaju da ne valja ili neki od uzoraka bas ili neka od vrijednosti. Ako je sve ok nama su rekli da se ide svaka 4 tj na onoj edukaciji i isto mi sestra ponovila sad kada sam bila.
Eh sad. Ako mi dodje nalaz sa opaskom da dodjem "jucer" nece biti zgodno
Dobro jutro cure, kako ste spavale?
Ja nikako...legla sam poslje 3 a evo me vec sat vremena budna! Malena mi se prehladila pa je cijelu noc kasljala i sad je kasalj probudio
Sunnyday, probaj kroz dan malo prespavati.. cini se da ne bude sunny day danas pa se da ;)
ja zadnjih dana tesko zaspim, okrecem se stalno, ali kad zaspim onda je do jutra ok, uz obavezan barem jedan odlazak na pišanje :)
JaZmajac, nisu mene inace zvali svaka 2tj na VV, od pocetka trudnoce pa do 35.tjedna su me zvali svaka 4tj (osim prvi put kad mi uzorci nisu valjali grrr), ali sad zadnji put 12.8. su mi rekli da dođem za 2tj jer mi je termin mjesec nakon toga pa da me bas ne zovu u vrijeme poroda, samo zato ;) ja sam se nadala da necu ni to morati jer mi je stvarno svaki nalaz uredan, ali eto.
Jutro!
Ja sam isto noćas koma spavala,tj nisam uopće 😞 Pred jutro kad sam skoro uspjela uhvatio me grč u nozi i to baš jak.Bar imam ručak za danas.Sad dolazim k sebi uz kavu i doručak pa se idem šišati tj malo više skratiti vrhove jer time se ne mislim baviti idućih par mj,pa da si olakšam život.Ufff idući tjedan depilacija tj brazilka.
Jučer alkoholom dezinficirali i prali mobil i ostale igračkice koje dobila,tj mama je to obavila i dio robe speglan.Valjda će za vikend biti ljepše da mogu oprati poplon,ogradicu,jastuk i takve deblje stvari.
Jučer sam od susjede čula da jaslice ne mogu dobiti oni roditelji čija djeca rođena iza 31.08.,u našem kvartu hrpa djece tako da koma,a vrtić nam ispred nosa i baš super izgleda,mada znam da daaaleko do toga,ali nadam se da će se to promjeniti.
Kak ste vi,što radite?
Vas baš maltretiraju s tim OGTT,tako su i moju frendicu zbog jednog lošeg nalaza,poslije sve bilo ok,malo ipak pretjeruju.
Sortiraj odgovore
Najstariji