Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    18. Kolovoz 2016. 19:11

Poz i od mene danas! Napokon sam ispunjena zadovoljstvom jer svaki odlazak mojoj gin izaziva stres. Išla sam na očitanje nalaza i hB sve ok. Streptokoka i dr. bakterija nema, glukoza 4.0, željezo u redu. Napominjem da me stalno držala na dijeti za dijabetičare jer je prvo vađenje u tr. bilo 5.2 i iako se poslije snizilo stalno me maltretirala s tim. Nisam mogla to pratiti, već sam i pisala ovdje, i jela sam zaista svašta i tako sam happy radi dobrog nalaza. Dobila sam i Normabel po potrebi jer mi panika očito nekad malko povisi tlak.

Frabe
    18. Kolovoz 2016. 19:23

E bas lipo da ste dobro i bebe i vi na pregledima!!! 💕

Ja danas ko da iman pet kila u dnu droba pa mi bas pritisak i nikako se namistit.. popila mg i normabel i otusirala se pa sad opet lezarina.. izludi sta su me izludili pa ja ne znam sta je ok a sta ne...

Sunnyday
    18. Kolovoz 2016. 19:49

Evo i nas cure, danas mm ima slobodan dan pa smo isli u setnju. 
    Drago mi je da ste sve dobro i da bebice lijepo napreduju. I ja jedva cekam pregled da vidim koliki smo :)

mimica24
    18. Kolovoz 2016. 19:57

saky meni su u bolnici 3 puta dnevno radili ctg i užas kako je bio miran, onda sam od cimerice čula da treba popiti vode i pojesti čokoladicu prije i bude budan i živahan

koala988
    18. Kolovoz 2016. 20:10

angel i vjeva meni je na 30+3 bebica imala 1800, a na 34+3 je imala 2300. iduci pregled mi je 1.9. i tad će mi bit 37+3. Čisto za usporedbu. :)

ja se isto mislim da li uzimati te male noćne lampice ili držati svijetlo u dnevnom boravku pa pustiti ssmo malo da ulazi u sobu. nisam pametna.

Saky84
    18. Kolovoz 2016. 20:17

mimica 24 pojela sam ja krosan i napila se vode, doduse pola sata ranije i bio je budan..al valjda meni nervoza proradila i nije htio se pomaknut, jer 5 min prije nego sam usla se istezao i micao...bas me to pripalo bez veze...sta se tice  gin ja bi poludila da mi jos ona izaziva stres, nebi da mi je ovako malo stresa...za sljedecu trudnocu mjenjaj gin ako mozes, puno znaci kad je gin smiren i nije panicar i ne izaziva nepotreban stres....a najbitnije trenutno je da su tebi nalazi odlicni i samo ti papaj ...
    a meni je panika sad pred kraj cim moram u doktora, srce oce iskocit i lose mi dolazi...kako cu ja porod tek izdrzat...pogotovo lezeci na ledjima to mi je horor, nadam se da cu bar moc na bok...uh..
    koala tako i ja sama ne znam sta je pametnije lampa ili lagano svjetlo u hodniku...

18. Kolovoz 2016. 21:05

Saxy tvoj je bas mrga 😀
    Koala ja bi rekla da su nasi tu negdje, samo smo u razlicitim tjednima na kontroli.
    Mi moramo uzeti nekakvu lampicu, ako ostavimo svjetlo u hodniku onda nece nitko spavati jer psi brundaju kad im je svjetlo, a uglavnom spavaju u hodniku (razmazena derista).
    Moj malac je dosta miran danas, dok je jucer divljao cijelo popodne i onda sam skuzila da nisam jela nista satima😂😂😂
    Kako vi stojite s kilama? Ja sam se bojala ovog zadnjeg tromjesecja ali bome sam sad vec 3 tj na istoj kilazi. Najvise sam dobivala 5 i 6 mjesec.

koala988
    18. Kolovoz 2016. 21:12

blago tebi, od 3. mjeseca nadalje ja sam svaki mjesewc dobivala po 2, 2.5 kg. sad sam na +15 :( nadam se da ovih zadnjih mjesec neću dobit nego kilo pa da bar stanem na 16.

Sheena
    18. Kolovoz 2016. 21:23

ja sam dobila 10kg do sad, svi mi se cude da mi nije bas velik trbuh. a meni je sve tezi i tezi :)
    sorry ak ste vec pricale o tome, ali zgaravica me danas uzasno muci, kao trebala bi pred kraj trudnoce popustiti ali meni je tek sad najgore, imate kakvih savjeta oko toga? tjera me i na povracanje, bas smeta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.