Bagica, tala hvala vam puno..
JaZmajac je danas je punih 28tjedana.. bas mi je drago za sve vase rezultate, samo neka se tako nastavi!
Meni je dao uputnicu da vadim krv za one testove senzibilizacije s obzirom da sam negativna a mm je pozitivan.
Dalmatinska dusa nas dvije bi mogle zajedno puhati kao bikovi
Tatjana, vi ste taaaaako blizu, jos malo pa ce doc velika bebica :)
Tala, i ja sam staklenu Avent nasla u Baby centru
bagi_ca znaci taj kontrolni nakon poroda ce biti zadnji.. a dobro ajde.. stvarno mi je dosta toga, tim vise kaj si sama nikako ne mogu napuniti te epruvete koliko treba, a doma kad god si sama mjerim secer je sve ok.
sad sam saznala da jednoj curi nisu dali stolcic na porodu jer kao nije napravila neke dodatne preglede. jel netko ima pojma o cemu je rijec? jasno mi je za kadu, ali sto pak za stolcic?
dan svima
Tala ja sam staklenu kupila u magic baby, drugdje je nisam vidila i bila mi je na popustu 10 posto zbog zute srijede pa sam i dude odmah kupila..a za jastucice ja sam spremila 3 para za start pa ce mm lako donjet ako pofali kao i sve ostalo.
Tatjana super za pregled, vidim i tvoja beba ima kila blizu kao i moja, znaci nasi ce bit 4 kg pa navise
Crna ja takoder nebih potpisivala nista, sta je sigurno sigurno je...danas stvarno ne mozes nikome vjerovat oko toga.
Frabe kakvo je stanje kod tebe danas?
Maya kako ide dojenje? Kako je bebica?
Mi danas bili na Ctg i maleni jedno 20 min se nije htio pomaknut, pa sam na kraju ostala skoro sat vremena, i jedva su ga probudili, al kad je krenuo lupat bilo ga je svugdi..malo me to isto zabrinulo...i primjetila sam sama da se malo primirio...javi se ali jako malo, pa me malo i strah...mada sam citala da se pred porod bebe umire...tako da cure koje njihove bebe lupkaju po noci i danu uzivajte, dok god mi je tako bilo nisam brinula niti malo, a ovo pred kraj mi stvara stres...i jedva cekam rodit samo zbog toga...
Za veceru pecem ribu na rostilju tako da cemo uzivat u papici veceras...
Vjeva koliko je ima na pregledu prije ovog?
Ja idem u pon, to mi je 35+1 pa javim.
Na 32+1 je imao 2 kile 😀
Jesi na vinogradskoj vec bila ili?
Jel netko mozda kupovao nekakve podne lampe ili one lampice koje se mogu staviti na krevetic za dj sobu?
i da mislim se uzet lapu samo ne znam jos koju...a one kornjacice su mi simpa al sama ne znam imaju li smisla...i mrzim sta tu ne mogu edit post vec pisat novi grrr
Sortiraj odgovore
Najstariji