Crna slazem se sa Talom. Ako ima neka kombinacija da oba ugovora sredis 'odjednom'. Bas da raskidas Ugovor I to sporazumno....a dogadja se I to sa strange sa tvojim m....
Ivcy rekao bi dok da je I premalo ili previse. Tako da me brini. Moja je imala sa nepunih 29 tj 1380 ako se ne varam pa sam guglala da je 29/30.tj tezina cca 1200-1500g sve normala. Nemas ticker ali pretpostavljam da ti je danas onda punih 28.tj?
Tala Kad ste vec dovdje dogurale ajte vas dvije bar do 36!!
Ja usela dr Browns. Jednu plastiku, jednu staklo u Bipi. Imala popust 15% I jos 10% na Bipo klub - isplatilo se. Dobila 2 dude od 0-3 mj I kupila odmah 2 dude 3-6 mj.
Bagi_ca super za guk! Ja sam nosila prije 10 dana...... Rekli mi javiti ako ne valjaju jer nisam u zag I nitko me nije zvao trebala bi postom dobiti nalaze pa za 4 tj opet nosim
I meni je dobar guk :) nosila sam prije tjedan dana i bila sva sretna da je zadnji put (jer mi je termin 15.9.) i rekli mi da su se dvoumili dal da dolazim opet ili ne, ali nek ja ipak dođem još jednom za 2tj.. nikad kraja tim epruvetama i pikanju :D al jos malo :)
Super za preglede,Vjeva tu smo po težini ja sam u (33+1) imala 2220g,a od prošlog predleda skužila da dobiva oko 200g tjedna 😊
Tala kod mene u bipi nema staklenih i ja htjela kupiti,ovaj vikend idem u kozmo pa pogledam,ja sam jedan paket jastučića stavila,muž će mi donesti naknadno što budem trebala,ionak mi torba puna
Crna ne znam da li ti istječe stari ugovor tj da li si na određeno jer ima sto caka tu,ali ako možeš izbjeći potpisivanje sad dok si na porodiljnom bilo bi dobro,ako se radi o istoj firmi i nemaju ti namjeru dati otkaz mogu ti napisati samo aneks ugovora odnosno dodatak bez sporazumnog raskida ugovora.Ne znam u kakvom ste odnosu i pozadinu dogovora,ali često to rade poslodavci da ti potpišeš raskid i onda nemaju posla s tobom i ti gubiš sva prava sa HZZO osim 1600kn pa se pazi,ja to ne bih baš potpisivala.Sretno...
hvala curke,i ja san tako razmisljala,valjda zna sta mi moze prepisat,bez obzira na to sta pise! Svejedno me strah capa,lagani,al proc ce,nadam se da ce bit sve oke.Jer evo cilo lito se kupamo skoro svaki dan,nikakvi problema nije bilo,a ovo sad je sitnica,nista strasno,sad malo mor pripazit,pa se mozemo nastavit kupat cili 9. a za 10.cemo vidit heheehee Sve vas ljubim i mazite bebice,moj malac se javlja,drnducka i sve pozdravlja 😀
Ma ovaj moj ugovor je na neodređeno,a računovotkinja nam je ista za obje firme..tako da me htjela danas odjavit i sutra prijavit u tu drugu firmu,a onda da ja potpišem novi ugovor kad ga stignu Napravit jer ona od sutra ide 3tjedna na go..bila danas u HZZO Remetinec,moze se sve to kao Napravit ali ja moram zatvarat bolovanje,pa bit min 8 dana kao Radit pa bi to sve vjerojatno išlo kod njih na komisiju, a za 6 dana mi kreće porodiljni..i jos mi je gin na go..da mm ne daje otkaz,ne bih ni sekunde posumnjala u nista ali ovako..
Tala ja sam staklene avent kupila u babycentru..drugdje ih nigdje nisam našla osim u ljekarni..
Evo i nas sa pregleda. Imamo 3700g. Procijenili su ga na 4200 g na termin pa eto. Veliki smo. Pregled opet za tjedan dana ako ne dodje prije do poroda.
Danas sam kupila u dm-u sve kaj nam treba iz one knjizice za trudnice i uzela pelene odmah br.2 od 3-6 kg pa cemo vidjet kak ce to ici. 😎
Mi smo spremni i sad samo cekamo.
Sortiraj odgovore
Najstariji