Ja nisan prijasnje osjetila tako nisko.. a sad kako lezin bas mi i ne bude ugodno to nisko toliko,pogotovo sta sve analiziram..Bas igra zivaca kad mirujen! 😩
Frabe to te on navikava i priprema zivce kad izadje da budes spremna 😂😁
Ivek sretno na pregledu 😉
Croatina meni rekli da se iza carskog 4.dan ide doma,ak sve ok,ali možda to sam vrijedi za Petrovu,dan duže nego obični porod,meni to super.
Saanjac u kozmu je 30% kako kažeš,ali u bipi je 25% na avent asortiman,bipa mi u zgradi pa sam vidjela da imaju i browns bočice.
Ma meni se jučer jeli ćevapi u lepinji,nije čudno da sam imala žgaravicu,iako sam ih ručala 😂 Niko poludio od ćevapa i slajca.Danas smo fini pa jedemo breskvu kao međuobrok.Mi bili na kavi,oprali turu veša,mamu ću danas zaposliti sa peglanjem.U bipi dosta ovako popusta pa kupila za nas više stvari(prašak,omekšivač,kozmetiku...)da sam barem s tim mirna 9mj jer moj muž uvijek nešto krivo kupi i uz detaljne upute preko mobitela 😊
Pozz cure, evo stigla sam sa pregleda. Dok kaze da bebac dobro napreduje, zatvorena jesam, plodne vode ima dovoljno, postwljica je u redu. Procjenio je tezinu na 1200g pa sad nzn jel to malo ili dosta. Danas sam usla u 29.tjedan, a moj termin je 11.11.
Bravo za sve dobre preglede, bebace i nalaze.
Mi jucer bili na pregledu (34+4), bebac super, 2400 g da imate za usporedbu koje ste blizu terminski :)
Pozdrav curke!
Kako ste danas?
Mi nikako nismo spavali sinoc. Prvo me zgaravica zbog restanog krumpira uhvatila, pa je mali bio u nocnom provodu. Tako da sam ja od 4 ujutro na nogama Uzlupao se toliko da nisam vise znala kako se namjestiti. Sad naravno frajer spava, a meni oci na pola koplja
Super svima za preglede,bitno da su bebice zdrave i debljaju se..
Ja nikako noćas nisam spavala..I danas sam bas losa i sve me nekako bolucka dolje..
I moram vam se pojadat jer ni sama ne znam sta napravit..kako mm i ja radimo recimo za istu firmu,on je našao bolju ponudu i dao bi otkaz,a u međuvremenu ne znam da li su skuzili ili kaj,mene žele prebacit bas u njegovu firmu jer sam do sad radila za njih ali kao vanjski suradnik..i dali mi sporazumni raskid ugovora i da ce napisat novi ugovor..a ja to praktički ne smijem ako ne odem sa bolovanja..a budući da on odlazi,moze se desit da meni ni ne daju novi ugovor jer im je on važan radnik pa da se osvete..a i ja onda ostajem bez svih naknada sa HZZO..
Znam da nije vezano za ovo nista,ali morala sam izbacit sve iz sebe..
Curke super za preglede :)
Pale meni je baš doktorica u bolnici rekla 5. Dan kod nas u ka da se ide doma ak je sve ok..ja bi radije manje..
Na mobu sam pa tipkam više kasnije :))
evo i nas! dogurale do 30tt
uzurbano se spremamo. peglam robicu. imam jos shopping obaviti.
ima li u bipi avent staklenih bocica, zna li itko? procitala sam da je avent na snizenju 25%, ali nigdje te staklene ne vidim, osim u apoteci, a tamo nikad nema snizenja.
koliko ste jastucica za grudi stavili u torbu za bolnicu? nemam predodzbu koliko ih se dnevno mijenja.
jos sam nesto htjela pitati, ali mi je isparilo : ))))
ivcy, super ti je tezina bebice, bas kako treba biti!
ddusa, cestitam na deckicu!
crna, ne znam mozes li ikako traziti oba ugovora u istom trenutku? potpises sporazumni za raskid i novi za novi posao. ne znam bas da bih potpisivala sporazumni raskid bez nekakvog osiguranja.
vjeva, vi imate jos malo!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji