Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dalmatinska.dusa
    18. Kolovoz 2016. 02:29

pozdrav svima!!! Danas imala pregled,u 29.sam tjednu trudnoce.Blagi bijeli iscjedak je prisutan i na osnovu toga mi ginek.prepise medazol vag.zarodnicu 500mg. Citajuc upute i ostale info.nitko ne preporuca u trudnoci i prejake su.Ima li itko iskustva,sta da radim,strah me :( upravo sam jednu stavila i rekla mi je 5dana svaku vecer,pa 5 svsku drugu

Ivcy1306
    18. Kolovoz 2016. 07:00

Jutro cure!!
    Ooo dalmatinska dusa, tako mi te drago vidit, pa kako si? Kako bebica napreduje? Mi smo u terminu negdje, jer ja dns usla u 29.tjedan i dns imam pregled pa ni spavati nemogu. :) 
    Koja nam je sljedeca na listi za radjanje? 

Frabe
    18. Kolovoz 2016. 09:28

Jutro!
    Dalmatinska stavljaj ti to,nekad je veci rizik ne stavit nego stavit a valjda je gin. dobro odvagala prednosti.. 

Croatina,to meni stalno radi,ko da povuce sakicim cilom duzinom mog dlana dok drzim ruku pa kad maknem par puta lupi ko da zove i kad vratim opet tako povuce. 

koala988
    18. Kolovoz 2016. 10:33

moja se jutros uzlupala, otprilike pokušavam raspoznat je li noga, koljeno ili ruka, ali mi teško ide to raspoznavanje.

ja ne znam kako vi, ali ja sam se zadnja dva tjedna baš ulijenila. doduše, dr. mi je savjetovao mirovanje još tjedan-dva, ali ja sam bila skroz aktivna do negdje 32.-33. tjedna. Uredno sam radila do 30. tjedna, čak bila na nekoliko putovanja, stalno u pokretu, a zadnja dva tjedna domet mi je krevet-kauč-kuhinja-malo pranja i peglanja i opet kauč-krevet. Do prije dva tjedna sam išla na plažu i kupala se i to me spašavalo, a sad ni ne smijem radi neke upalice pa sam cijela troma.

Hubica01
    18. Kolovoz 2016. 10:49

Jutro curke!

Dalmatinskaduso, čestitke na dečkiću!  Kako kaže Frabe, vjerojatno ginić zna zašto ti je dao Medazol.. bit će to sve ok :)  

Ivcy,sretno na pregledu, javi kak je prošao!

Koala, i moja se nekako sinoć uzlupala a noćas kad sam se digla na wc pa natrag spavat, nije mi dala spavati na lijevoj boku...Jutros se javila i sada miruje.. i ja sam nekako umorna postala, ma da sam u 28.tjednu, nemrem otići do dućana normalno, umorim se začas..čitala sam čim uđeš u 3.tromjesječje, umor je povećan.. a preostaje nam odmarati što više...

sanjac
    18. Kolovoz 2016. 11:21

hej hej :)

Da se ispravim, nije -30% u bipi, vec u kozmu ovaj vikend na djeciji asortiman :)

Pale mislim da cu na kraju uzeti i 1 i 2 :) a kupone za palene u dm-u imam, samo sto ih jos nisam iskoristila :)

Frabe
    18. Kolovoz 2016. 11:48

Od jucer se i moj uzlupa da cekan svaki tren kad ce mi doli mahnit,bas nisko izvodi manerve! 
    Vi tako nisko osjetite?

tatjana_zg
    18. Kolovoz 2016. 12:14

I moj nisko lupa. Sve cekam kad ce sam izletit hahahhahahaha kad bi to tak bilo 

Hubica01
    18. Kolovoz 2016. 12:22

Da, na trenutke nekako osjetim da je otišla skroz dolje... i onda se povuče prema gore i kao da se počne guziti haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.