Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    17. Kolovoz 2016. 14:40

Mimica nek te tjesi da su moje ruke nakon par dana u bolnici ko u najgore narkomanke,meni pukne vena pod iglom,jednostavno se razlije i svak ko me mora bost zazire od toga..

croatina
    17. Kolovoz 2016. 14:42

Ja ne znam jel to samo ja, ali što mi je bliži porod to se manje sekiram..jedino oko čega se sekiram su ti usrani grčevi i neka paranoja od anestezije..a ovo birokracija, prijava djeteta i to..to ionako dobiješ upute u bolnici, kaj ne..jedino kaj se valja raspitati za dobrog pedijatra..sve ostalo se da u hodu rješavati..nekak sam se pomirila s tim da ne možeš bit na sve spreman pa bolje da se ne zivciramo unaprijed onda :D 
    Ja ću kod pedijatra kod kojeg sam ja bila kao mala..neće on još dugo radit, ali je odličan pedijatar..ne puca djecu antibioticima ako imaju virozu itd..to mi se sviđa

mimica24
    17. Kolovoz 2016. 14:58

Mene je od zadnjeg pregleda kad su izmjerili tlak panika svaki dan, a ne želim mjeriti kod kuće jer je u bolnici bio ok sva 3 dana da se samo još više brinem. Bila sam toliko opuštena, nestrpljiva,sretna do pregleda.. danas sam rekla nek ide sve k vragu,pustila glazbu i uživala.. pa šta nam dragi Bog da. Jadan moj Luka kakve je šokove samnom proživio zadnjih tjedan dana.. baš osjećam krivicu. A dr. toliko isplaše da misliš kako si životno ugrožen i udaraju baš tamo di se najviše bojiš

tala
    17. Kolovoz 2016. 15:13

mah, mah : ))))

ja vas skicam, ali nikako nista napisati... curka mi je stigla, pa smo cijele u mazenju i pripremama za skolu. danas pripremam torbu za bolnicu sa stvarima za bebu koju donosi tata jer sam skoro sve kupila. 
    jucer smo dobili jedne pampersice br. 2 i nesto slatke robice. sve sam stavila na pranje, pa vam poslikam kad popeglam. 

vidim da pricate o brisu na streptokok. to je obvezna pretraga koliko ja znam jer se beba moze zaraziti prolaskom kroz porođajni kanal i posljedice mogu biti grozne, od upale pluca do sepse. 
    mami se intravenozno daje antibiotik na podrodu.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

croatina
    17. Kolovoz 2016. 15:20

E jel zna netko jel ima kakvih baby časopisa ili trudnickih il tak nešto za kupit negdje..svaki put sam preletila pogledom kad sam bila na kiosku ali u žurbi nisam niš našla..

Frabe
    17. Kolovoz 2016. 15:32

Aaaaaaaa 😧😧😧...
    U ovom stalnom lezanju zakunjam i ko da mi ko prekine dotok zraka,sta li vec.. onda se trgnem ko da sam se prepala i tako u krug!

Vjeva
    17. Kolovoz 2016. 15:56

Curke, jel neka od vas ima iskustva s Dianatal gelom il ga neka misli koristiti na porodu?

minnie25
    17. Kolovoz 2016. 19:16

Koala988 Meni evo u petak stize od Tommee Tippee-a set koji sadrzi cetku, skarice... I izmedu ostalog i digitalni toplomjer. Zasad ce taj posluziti. Ali sam citala po forumima da je najhvaljeniji Braunov, naravno cijena je ogromna. Ali se roditelji kunu da je super kad dijete ima temperaturu da ga se ne budi i ne maltretira nocu da bi mu se mjerila temperatura jer ovaj u 3 sekunde izmjeri. Ali to mislim kupiti iza rodenja. 

Chippica, meni ti nije nista radila jos. Cak mi je rekla da neka ju podsjetim da mi sljedeci put da nadomjestak za zeljezo, toliko "misli"   
    Nju ti kad je na go mijenja dr. Bačić pa ti je moj savjet da se javis njemu za uputnicu. Bolje ti to obavi da si na miru. 

Koala988 Koliko ja znam, tamo di spadas po mjestu stanovanja, pedijatar je duzan i primiti dijete te otvoriti karton. Jedino nisam upoznata kako ide ako zelis nekog van mjesta stanovanja. Moj savjet je, nazvati zeljenog pedijatra i pitati.

Sunnyday
    17. Kolovoz 2016. 19:28

Pozz, 
    Ja imam pregled 30.8. i rekla mi je da ce uzimati bris za streptokok. 
    Pelene cu najvjerovatnije pampers, da iskoriatim dm popust. 
    Za pupak mislim poslati mm u apoteku kad rodim i kad mi kazu u bolnici sta mi sve treba.

tatjana_zg
    17. Kolovoz 2016. 19:49

Curke jel vi mislite donirat maticne stanice? 
    Malo sam citala o tome. Ima privatna i javna banka ane rukavine. Privatna se placa 15000 kn do djetetove 15.g a javna je besplatna i maticne stanice ulaze u bazu pa mogu pomoci nekome. Postoje i druge banke za cuvanje al vecina rodilista suradjuje samo sa anom rukavinom.
    Svidja mi se ideja da bi nekome pomogle te stanice al nisam naisla da li postoje nekakvi rizici za bebu ako pupkovina ne otkuca do kraja....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.