Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    11. Kolovoz 2016. 13:02

Croatina ja nemam zuc pa mi to isto bude ko da imam napadaje opet.Apsurd je da trudnici nisu to iskljucili ultrazvukom!!!???Nocas me isto krenilo bolit pa san se nekako namistila i evo maloprije san se nesto bas uznemirila i odma me prisiklo pa san odma popila i ja normabel od 2 mg.
    Ja te skroz razumin i znan koliko to iscrpljuje i znan koliko psihu unistava,a imas osjecaj da niko ne razumi.Od toga mi budu i vrtoglavice,valjda se tijelo toliko iscrpi od te boli da stvarno cila buden koma.Ne mogu uopce na noge normalno kad me to uvati..

croatina
    11. Kolovoz 2016. 13:15

Ivek, hubica ako nisu na hitnoj to provjerili ja ne znam koga i kaj da tražim..gin mi je rekla da ne zna...da se vjerojatno to sve pomiče...i to su mi rekli gdje god sam bila...ne znaju kaj bi sa mnom..

Frabe tvoje riječi me toliko tješe da ti ne mogu opisat...barem znam da nisam jedina...evo mi suze cijelo jutro same od sebe teku..ne mogu se suzdržat...i da...zbilja imam osjećaj da me nitko ne dozivljava ozbiljno i ne shvaća...znam da se muž jako brine i skače oko mene kad me grci i pomogne koliko može, ali realno ne može on tu puno...tako da si mi ti jedina podrška koju imam...ako ništa shvaćaš o čem se radi :( 
    Joj neću više kukat, znam da to svima ide na živce, al zbilja sam loše danas :(

Frabe
    11. Kolovoz 2016. 13:25

Meni ti ne ide na zivce al ozbiljno! Ja i kad prodje bol znam toliko plakat dok nesto radim jer se osjecan da san totalni promasaj.Ono mama dvoje dice i trece cekam a nesposobna otic u dnevni shoping jer me bude i strah da ne padnen di od slabosti.Svaki posjet hitnoj iste infuzije,gastritis kao dg. a ja hodan drzeci se za zid.
    I onda me uvati nemir "kako cu ja rodit!?ko ce dat snage ovakvoj u raspadu!?". Pa mi dodje utjeha da Bog daje,upravlja i vodi a ja ne mogu nista vise nego to prihvatit.Ili to ili obolit na zivce! 
    Sta se mene tice slobodno pisi i ne pati od obzira jel koga zamaras.
    Svaka od nas moze ili procitat ili preskocit napisano a tebi svako ohrabrenje znaci.Realno-svakoj od nas znaci,zato i jesmo ovde sa cudnovatim nadimcima i tipkamo i muke i jauke i srecu i nauke! 😙

Frabe
    11. Kolovoz 2016. 13:31

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=mame&id=911826

Croatina vidi selidbe koja se odvija!

sanjac
    11. Kolovoz 2016. 13:42

Ivek vjerujem da nemres docekat 😊 Rekla mi je gin. da beba nije bucka, ali je dost dugacka, mada ima na koga i biti, jer ni mm ni ja nismo niski.. 😁

Croatina nadam se da ce prestat to grcenje, da se malo odmoris od svega i uzivas jos ovo malo koliko ti je ostalo do poroda 😚

croatina
    11. Kolovoz 2016. 13:43

A hvala ti na tim riječima :) 
    Vidjela sam taj video, da..
    Da..baš psihički uništi..još sve ovo do sad sam nekako gutala..jer sam mislila da nisam poduzela ništa po tom pitanju..ali nakon hitne dva puta..i to dva puta pucanj u prazno..čovjek postane očajan...više ne znam ni hoće li to prestat kad rodim..stvarno sam neutjesna i ništa me ne veseli više...samo želim da mali bude unutra što duže..a kad se sjetim da je to još mjesec i pol,muka mi dođe..
    Jedino što me uspije nasmijat u tom jadu je pas koji šeće zajedno sa mnom kad me grci..pa me njusi i gleda šta mi je..ja po pola sata znam setat ko luda mara po kući i terasi, a on u stopu za mnom..smiješan je :)

Frabe
    11. Kolovoz 2016. 13:51

Jel ti moguce napravit privatno uzv abdomena?
    To nije neka cifra a iskljucit ces moguce kamence ili slicno!?

tatjana_zg
    11. Kolovoz 2016. 13:58

Evo i nas sa pregleda. Imamo vec 3150 g.  veliki je i cekamo da izadje jer je vec 2 mjeseca spreman hahahaha. 
    Od sad pregledi svakih tjedan dana
    Sitno sitno......

Saky84
    11. Kolovoz 2016. 14:01

Croatina vidim da me frabe pretekla dok sam dosla do kompa...mene kad je tako bolilo i kad sam zvala svoju gin ona me htjela poslat na snimanje zuci, ali meni je bilo proslo i ispostavilo se da je zivac mozda bio u pitanju ili pomicanje misica...pa ako si u mogucnosti da ne cekas redove idi privatno snimi, mislim da ti dodje oko 300-350 kuna. A bit ces mirna ili trazi uputnicu. Jer u slucaju da je kamenac to je nesto sta ces morat rjesit nakon poroda. I stvarno mi nije jasno kako nikome nije palo na pamet od doktora ti napravit to.
    Tatjana super za pregled 

Saky84
    11. Kolovoz 2016. 14:04

Frabe imam i ja problema sa vrtoglavicom i prije trudnoce...a i zna me sad uvatit...meni se ispostavilo da je vratna kraljeznica, suzenje vratnih zila...cak sam bila i na fizikalnu i pomoglo mi je dosta al kako sam ostala trudna vise nisam isla na struje i masaze, pa mi se sad pred kraj pocelo to vracat.
    A sta se tice sex-a meni moj mm nece da da hahahaha...ne zezam se, on se boji a ja ne upirem, al mi smjesno kad ga vatan po kuci, pa se oboje smijemo...nisam se ni tome nikad nadala da cu molit a necu dobit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.