Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hubica01
    11. Kolovoz 2016. 12:07

Bok cure!

Očito je svim susjedima u noći bila neka zabava jer su i moji isto bili veoma glasni...il nekome nije bilo dobro ili nemam pojma kaj, ali naravno ja sve čujem i dižem se nekada i 2 puta na wc... još mm hrči ko lud pa opet nikak zaspat natrag...  -.-

Pale, drži se, bit će to sve super!

I ja sam nekako bezobrazna postala a plačljiva da ne pričam... sitnica me u trenu dirne i plačem ko rodna godina... inače sam osjetljiva,ali sada sam osjetljiva na kvadrat.. 

Jučer me mm vodio na kolačić, i bio je tako fin, neki cookie sa borovnicama i naravno nije mi sjeo i evo žgaravice uhhh Rennie spašava moj želučić... 

Cure, jedno pitanje, kakva vam je trenutna seksualna želja?

ivek2207
    11. Kolovoz 2016. 12:10

Ja sam čula svakavkih priča od toga da nisu neki dali,neki su lagali a super prošli jer nisu trebali dokumente predati, do toga da neki nisu ni sakramete imali pa svejedno bili kumovi.
    Čitala po forumima prije mjesec dana iskustva za krštenja, htjela vidjeti kako se to radi pa ljudi svašta pisali.
    Mi smo se prvo htjeli ženiti u Markovoj crkvi,jer je mm tamo kršten,starci njegovi i baka i deda se tamo ženili,kad su njegovi svi iz centra zg,pa naleti na nekog svečenika iz švedske koji je tu bio zamjena za redovnog dok je ovaj bio negdje na misiji i svašta nas udavio,trebamo ovo,ono, onda nismo htjeli,pa smo ipak u crkvi u palmotićevoj se ženili,tamo nas ništa nisu tražili, čak mi je i dao da bez mikrofona govorim zavjete,trema me uhvatila pa sam ga molila.

Valjda sve ovisi o svećeniku kakav je.
    Mi ćemo maloga isto u toj crkvi,tako da nećemo nadam se imati previše zahtjeva.

croatina
    11. Kolovoz 2016. 12:13

bok trudnice :)
    ja sam opet 15 do 6 imala grčeve..sreća u nesreći što počinje jako sporo..pa prije nego me zgrči da ne mogu niš sa sobom imam nekih 15 min..po iskustvu popila sam normabel međutim nakon sat vremena kak sam popila, valjda je prestajao djelovat i opet me jako zgrčilo..dragi mi opet smrvio normabel pa je stalo..kasnije sam popila lekadol..nisam povracala od bolova ovog puta, ajmo reć da sam ih preduhitrila normabelima..kad me prestalo počela sam plakat jer ne mogu to više izdržat..rekla sam mm da bi išla ranije rodit jer ne mogu to..u depresiji sam..ne znam kako bi si pomogla..možda imam kakav čir na želucu, gastritis, žučni kamenac..tko zna..a oni me nijednom nisu pogledali na uzv..baš sam tužna..evo mi i sad suze idu dok pišem ovo :(

pale postoje tri varijante..da se dogovoriš za sekciju i dođeš taj dan na tašte..da dođeš dan ranije da te hospitaliziraju i da te par dana ranije hospitaliziraju..uglavnom je to dan ranije..
    ja sam ti spremila te chicco uloške, jednokratne gacice, vlazne maramice, stavit ću još nešto protiv bolova, kad bude vrijeme dopunim sa higijenskim potrepstinama za mene..spavacice su njihove, svoje ne smijem nosit..spremila sam torbu za bebu..sve za izlazak van, jednu tetru, dekicu, pelene i kupit cu kremicu za guzu par dana prije da se ne pokvari..planiram kupiti izdajalicu za svaki slučaj..tu torbu cu rec muzu da ponese sa sobom pa ostavi gdje ce bit i moje stvari u ormar..

nemojte mi zamjerit, ne mogu sjedit za kompom i nadovezat se na sve, toliko sam izmučena da se idem leć pa odgovaram s moba..

croatina
    11. Kolovoz 2016. 12:15

seksualna želja mi otprilike kao i sanaderu za povratkom u zatvor..probali smo jednu noć, al njemu nije gušt ako ja ne uživam, a kak ću uživat kad sam ko kit 

sanjac
    11. Kolovoz 2016. 12:20

Pozdrav trudnice 😊

Vidim nismo mi jedini koji imamo problem sa susjedima. Nas jedan susjed je po cijele dane na telefonu, a tolko glasno prica da mu telefon skoro i ne treba, a ako ne prica onda pak radio slusa. Samo sto ne znam di iskopa te stanice.. A s druge strane kuce susjedi imaju nekog malog peseka koji obavezno svako jutro izmedu 7 i 9 laje, i nakon toga je mir..

Mi smo jucer bili na pregledu. Moja cura ima 1753g, cuclala je palac na pregledu, a s drugom rucicom je stiskala pupcanu vrpcu. Od zadnjeg pregleda se okrenula na zadak, tako da se nadam da bu se opet okrenula s glavicom prema dolje do poroda. Jos jedan pregled obavim kod svoje gin. i onda prelazim u bolnicu. Dala mi je heferol jer sam malo anemicna. Za sada sam na +5,5kg, tako da kilazu uopce nije spominjala.

Cure busice su vam super. Sve imate super liniju, izgleda da nam samo busice rastu 😊😊

Hubica01
    11. Kolovoz 2016. 12:31

Croatina, baš mi je žao kaj imaš te tegobe... Jesi zvala svog ginića? Ili je na g.o.? Ne znam jel bi ti liječnica opće prakse mogla dati uputnicu neku hitnu za neki pregled...ne možeš baš to tako trpiti jojjj 

Za krštenje mislim da sve ovisi o svećeniku...

Chippica
    11. Kolovoz 2016. 12:46

ulala kako ste se raspisale...
    mene smijeh hvata kad citam koji show vam susjedi priredjuju. mislim, smijesno mi citat ovako, ali ja bih poludila da imam takve, tanka sam na zivce.
    mi zivimo u neboderu i okruzeni smo divnim ljudima, bas rijetkost i jako sam sretna zbog toga. jos se svi raduju nasoj bebici i vole zivotinjice a meni je zbilja ona tko ne voli zivotinje ne voli ni ljude zakon. mi ih imamo 3 u stanu :-D

imali smo doduse podstanare, jedne do nas i jedne ispod nas neko vrijeme koji nisu bili posve normalni i ja sam se naravno s njima zaratila, dok je moj muz dobar k'o kruh i nikom se nazmjera, srecom i jedni i drugi su sprasili nekuda. sad je idila :)

hubica, sto se sexualne zelje tice, sasvim je ok, treba iskoristit jos dok se moze :-D a tebi?

Chippica
    11. Kolovoz 2016. 12:48

haha (muz se ne *zamjera) pisem s moba xD

ivek2207
    11. Kolovoz 2016. 12:52

joj croatina, nemoj se ispričavati,tu smo za sve,pa i za jadanje. Al baš kak veli hubica, da si bar nekak pomogneš ako ti bilo tko hoće dati uputnicu da ne trpiš doma,iscrpit ćeš se a onda će bit još gore. Znam da je lako reći,al barem probaj da se ne mučiš.

Sanjac super za maličku, ja sutra ulazim u 31 tjedan,vidim ti si 3 dana ispred mene,pa možda i moj ima onda toliku gramažu. Ma jastalno mislim koliki je već sad, imam pregled tek 30.08. pa nemrem to dočekati.

Ja imam seksualnu želju do neba,u drugom tromjesečju meni to bilo zamrlo, i eto sad u trećem kao navijena.Samo kaj sam dosta nespretna jer neznam baš kak i kud s trbuhom, a i mm je dosta oprezniji jer ima osjećaj da će mi stisnuti trbuh pa smo nekak " mirniji". Al ja bi stalno nešto,već je i njemu čudno.

Hubica01
    11. Kolovoz 2016. 12:56

Chippica, meni je ok, nekada iznenađujuće, ali mm se nekad boji da me nebi ozljedio...ali zadovoljna sam, kako ti veliš treba iskoristiti dok se može... :)  prvih nekoliko mjeseci je bilo na kapaljku jer sam imala i slabosti i niski tlak i žgaravicu pa sada nadoknađujemo haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.