Pale nek vam Bog da snage i nek sve vodi! Ne sumnnjan u najbolji ishod i da ce sve bit najbolje!
tala za otvaranje cu znat u utorak kad idem na kontrolu, doduse kod druge gin jer je moja na godisnjem...i ja bi voljela da bude neka korist od njih..uzasavam se poroda od dva dana i umiranja u bolovima......od kojeg tjedna bi ti trebala u bolnicu?
Frabe znam kako ti je sta se tice tih dovikivanja isprid zgrade...kod mene je slucaj sa pijancima koji tu ne zive nego u drugom kvartu ali tu se glasaju...pa do mladencackih veza gdje momak i cura se svadjaju pa ona place i svega mu govori dok odzvanja bice doli do rive..toliko puta sam sebe uhvatila u razmisljanju da se dignem i gadjam ih jajima...(to bi jedino imala u frizideru a da mi nije zaj bacit)
Pale vjerujem da je stres i sve u visokim granicama, al bitno da ste vi spremni na sve sta sljedi...tako ce brze proc i Niko ce bit potpuno zdravi djecak...a mi smo tu ako nista bar kao moralna podrska... Ja sam imala prvi skok od 5 kg, i nastavilo se po 3 kg i sad zadnji pregled 4..al s obzirom da ocekujem jako aktivno djete te kile ce se brzo istopit pa se ja tjesim bolje da imam malo zalihe za kasnije hahaha
I tako mi je jutros bilo lipo izac vani malo i u ducan po rucak, burica bas je volim
Evo maleni se buni jer je mama sila za laptop a nije mu sjedeci polozaj bas najdrazi
Bas su me poremetili ti nocni i ovi ranojutarnji,pa sad sve lagano.. malo nesto napravin pa se uvalin na kusine.Zasad rucak u pripremi i kreveti sredjeni,da tako i ostane dobro jeeee! 😂
Kila +3 pa -1 pa vise ni ne znan koliko al znam da me ceka predavanje opet u dr. i boli me uvo.I tamo cu puknit ako me snerva..
(bas san grintulja!!!!)
Eee Ante,Ante,nedaš našoj trudnici spati,ružno ga pogledaj pa da ječemenac dobije.
I kod mene ima svačega ,naslušamo se mm i ja navečer u ulici svega.
Ima jedan par,dečko dovozi curu kući svaku večer između 10 i pola 11 i onda se u autu prepiru oko svačega( svaku večer) i na kraju ona iziđe iz auta i zalupi vrata,on da gas i ode a ona viče za njim svačega. I tako iz dana u dan.
Mm i ja se pitamo uvijek kaj rade skupa kad se stalno svade,al eto ima svega.
Još su oni dobri,jer čovjek se posvadi pa ode, al imamo dva mačora u ulici koji svaki svoj grm kao teritorij brane i isto tako kasno navečer krenu pa mjauču i zavijaju,nakon nekog dužeg vremena se počnu klati,e onda nastupa susjed iznad nas pa ih kantom poliva i rastjeruje.
Tako je zadnji put ulio vodu u susjedovu klimu pa ga ovaj ispod psovao.A njegov sin cijeli dan i noć igra igrice pored otvorenog prozora i psuje kad ga ubiju valjda i izderava se.
Još ja nekako i zaspem nakon svega,al me star kad dovedem bebu doma,nebu mi nikad zaspal pored takvih rituala.
Još da živim u nekoj većoj zgradi,al ima samo 5 stanova,od toga jedan prazan,pa da ni tako mir nemožeš imati.
Pale,bit će sve u redu, imaš dobar tim koji vam stoji na rspolaganju i kod nas i gore kako kažeš, sve si napravila najbolje kako si mogla. Mi svi držimo fige i šaljemo pozitivne misli tako da niste sami, a dobra vibra puno znači.
https://klokanica.24sata.hr/roditelji/tatina-zona/urnebesna-fotografija-dokaz-da-i-tate-na-porodu-osjecaju-bol-5906
jeste vidjele ovaj članak, ja sam se nažalost skoro upišala od smijeha, ja se bojim toga, imam osjećaj kad to krene ako ću ga držat za ruku da ću mu sve kosti polomiti.
Pošaljem ja mužu mailom članak,veli on "ma ja sam jači od tebe".
Ja mislim da u tom trenutku nema nitko jači od žene koja tiska u trudovima.
Kao one mame koje dižu aute kad im djeca negdje zaglave. To je nadljuska snaga.
A bidan.. moj je bia super!Pogotovo ako uzmemo u obzir koliko ja vicem! 🙈
Od prije muz se cin je prvi put viknila srusia svon forcon po boksu.
Nego jesi ti vidila ispod ovog clanka sta si stavila oni di tata lovi bebu??? Sad san vidila i meni to nije lipo!Pogotovo javno djeljenje intime.. ili Jamie Oliwer,dica mu bila na porodu!??? Najbolje da ja zovnen i Antu da bude s nama u dnevnom boravku,sta cu ic igdi! Mozda Ante ima i ekipu pa bude zivlje. (Ja ne znam ko je Ante,znam samo da zivi negdi oko mene!)
Isuse upišah se od smijeha na kauču,jedva do wca stigla za Antu.
Najbolje da mi sve kad rodimo se nađemo pa da Ante kumuje našoj djeci.
Aime, nisam to vidla,gledam sad, kako se uopće odostraga porodila žena,i ovak pored nje s aparatom koji čeka da mali ispadne.Meni to sve previše, čitala sam i ja za olivera, jedino bi mužu dala da ide samnom u rađaonu nitko drugi.
A eto,sto ljudi sto ćudi.
Baš ste me nasmijale sa susjedima 😃 A ja se žalim zbog jednog tuluma,naša zgrada velika ali super izolacija pa imam osjećaj da sam u kući,ali kad je na jarunu music festival uopće ne spavamo,valjda nekak zvuk putuje prek Save pa imamo tulum u spavaćoj,inače tišina.Više se čuje s jaruna nego u zgradi pa tad zbrišemo na more.
Hvala na podršci,bit će to ok 💖
Tala hoćeš ti mirovati zadnji dio trudnoće u bolnici?
Meni se isto ništa ne da,neispavana sam pa sva usporena.
E da osoba koju bih ja htjela za krsnu kumu ima sve sakramente osim vjenčanja-vjenčala se kod matičara,da li netko zna može li ona ipak biti kuma?Ili to ovisi o svećeniku?
To je sigurno zbog vremena, ovu noć baš sam odspavala sa samo jednim buđenjem,al eto kunjam na kauču cijelo jutro i oči mi se sklapaju a ne mogu zaspati. Tlak mi je valjda nizak, a kave ne pijem, jedino zeleni čaj, al sam smanjila u trudnoči za svaki slučaj.
Domagoj je danas tako aktivan da mislim da će mi kroz pupak izaći van koliko gura po to strani.
Tako je kod mene,kad sam ja na sve strane onda ga nečujem i ne osjetim cijeli dan,a kad ja sam doma mirna onda luduje unutra.
Ko će snjim izać na kraj kad jednom van izađe...
Sortiraj odgovore
Najstariji