jutro, evo i nas! je li vrijeme za trudnicke trbuscice opet?
ja sam u tridesetoj. na ovoj smo bebici poceli raditi prije pet godina, prije tri godine-sekundarna neplodnost, pa moje operacije, biokemijska, skoro odustali... nismo psihicki bili spremni za ivf, jos negativnih testova i beta i onda nas je u veljaci iznenadila ova mala ribica 💗
i ako joj nisu davali velike sanse, evo moje zivahne, zdrave curice u 29tt. i jos malo cemo se maziti...
saky, da to su te kontrakcije, a sto se ovog prirodnog ciscenja tice, kazu da dođe s trudnovima...
dony, isto osjetim pubicnu kost. govorim si da je bolje da sada boli i da se siri, nego sve odjednom na porodu : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jutro, meni je tek počelo jer sam se noćas napokon bolje naspavala nakon par teško prospavanih noći...
Moja prehrana i preferencije hrane se nisu promijenile u trudnoći.
Mi smo također sretnici koji su brzo zatrudnili - drugi mjesec "nepažnje", a ja imam 30 godina...
saky, i ja sam iz Splita i nadam se da ti je sve ok.
mimica, meni je slična tezina bebe kao tebi, u 31, tjednu bilo oko 1900 grama, sad sam u 35. tjednu i sutra mi je pregled, bojim se kolika je bebe :)
Sad kad čitam sve ovo što pišete o nesanici, ja sam super. probudim se jedan put, odem šiškit i ponovno zaspem do 8, 9 ujutro ;)
I da, još nisam spremila torbu za rodilište, stvarno bi mogla ovaj tjedan i čini mi se da nemam toliko pripremljene robice kao vi. Uglavnom sam posudila i već nešto dobila na poklon. Imam 10ak bodica, 4 56, 4 62 i nekoliko 68 i 6-7 jednodijelnih odijelaca u različitim večilinama naravno čarapice, hulahopke, dvije kapice i slično. meni se to čini dosta za početak.
Ne znam jeste li prije pisali o tome, ali hoćete li široko povijati svoje bebe? Ja imam preporuke da je dobro povijati do drugog mjeseca, bez obzira ako kažu u rodilištu da treba ili ne treba, pa mislim da ću to raditi. nema puno videa na ovu temu, ali nadam se da ću znati jer imam one tanke svedske na vezivanje i one na čičak deblje plus tetra pelene. Ne bi trebao biti neki problem, nadam se :)
Tala sta lipoga gledas u daljini? 😊
Koala,sugradjanko meni je siroko povijanje super prva dva miseca i zbog cvrstoce kad uzmen mrvu u ruke a u nas u Splitu to uvik savjetuju do kontrolnog uzv kukova..
E ja pitala a ne rekoh za sebe,ja ih iman 33 u gujici i cetvrta trudnoca,od toga jedan andjel koji nas ceka tamo negdje a do tad nas pazi..
Bok svim trudnicama i novima dobrodošlica!
Čitam vas redovito, prošli vikend sam bila na svadbi pa taj tjedan tražila haljinu...ajme meni ništa nisam mogla naći... -.-
Drago mi je da ste sve dobro i da bebice dobro napreduju.. Ja sam bila prošli četvrtak na ogtt-u...baš mi je bilo koma, slabo, ispikali me, sve mi još plavo na rukama.. Samo se nadam da će sve biti dobro, jer jedem svaki dan nešto slatko, Nutellu ne smijem ni kupiti, jer bi brzo otišla :) Dobila sam oko 10kg svekupno..rekla mi je sestra ako je sve u redu, taj šećer i ako beba dobro napreduje da nije važno koliko kg dobiješ samo kaj ih je teško kasnije skinut... meni nekako sve otišlo u noge... Za nalaz moram zvat 16.8.jer mi je ginić na g.o.
Kako ono kaže Frabe pipipi više ne vidim pa će mi mm morat barem držat ogledalo dok ju ne uredim haha... ja ću 20.8.navršiti 31 godinu, u braku sam godinu dana a 1.1.2017.će nam biti sveskupa 5godina što smo zajedno... mi smo htjeli dijete, išli vidjeti je li "radi", i eto naše Emice :)
Tak su i meni pričali dat ću ti ja dat ću ti ja robice, a ja sam takva da ću rađe kupiti sve nego tražiti okolo... dobila sam robice od svoje kume, punu jednu vrećicu tako da imamo nešto... a s obzirom da ćemo NAPOKON realizirati stančić, dobili smo kredit i još čekamo da vlasnici prenesu hipoteku na drugi stan i uskoro se selimo u naš stan :) onda ću baš krenuti sa kupovanjem robice, pranjem, pripremama, baš sam uzbuđena :)
Croatina, drži se, ta hitna je katastrofa, doslovno možeš umrjeti u onoj čekaonici pa bi te onda možda shvatili ozbiljno... nadam se da si bolje..
Tala, trbuščić ti je super, baš imaš liniju, i drago mi je da si dobro...
Danas neko zahlađenje, baš mi godi... :))
Pusa svima!!
Sto se tih kila tice ja sam u 27.tjednu i do sad dobila 4kg, a pregled mi je 18.8.
Hubica mozda smo se mi koji put i vidjele kod zivcica
Tala super izgledas!
Baš ste se raspisale,nisam sve popamtila.
Obavila doznake sve je kako je tatjana rekla. i saznala na poslu da ću dobiti naknadu za dugotrajno bolovanje oko 3000kn,eto super,nisam računala,Niko će dobiti poklone 💕
Ja imam 31,muž 32,skupa smo skoro 14godina i 4godine braka,mi imamo sve drugo sređeno naš stan,poslove,pozavršavali fakultete,stalno putovali i za Božić pričali kako bih htjeli dijete i odmah ostala trudna (ne od priče😃)taj mjesec-radila brdo testova kao luđakinja jer mislila nema šanse.Svatko si sam bira kad će imati dijete i bitno da je sretan s izborom imao 20 ili 40. 😊
Moja mama mene dobila sam 21,a seku sa 35 i objema je bila jednako dobra mama 💕
Frabe žao mi zbog malog anđela....
Tala slatka ti je buša 😉
Koala ne planiram povijati bebu osim ako mi u bolnici ne napomenu tj ako mi ne napišu u otpusnom pismu...
I mene ponekad zaboli pubična kost,ali nije strašno,a prepona me jednom bolila kad sam naglo ustala pa sam šepala pola dana,ali uz mg i lagano kretanje prošlo.
Ivcy, pošto si u 27.tjednu onda su nam termini isti :)))) ako se odlučim roditi u karlovcu, možda ćemo i sobu dijeliti :) A možda jesmo a ni ne znamo...sljedeći pregled mi je 25.8.i baš se veselim jer ćemo onda mjeriti bebu i sve ostalo.. i uvjeriti mm da je Ema haha
Frabe, thanks, tako sam i mislila.
E da, ja imam 28 i prva mi je trudnoca.
Jos jedno pitanje za ove u okolici Splita, gdje naci pidamice i jednodijelna odijelca a da nije Baby centar (najskuplji je)? Sad sam skontala da mi možda nedostaje par komada robice.,
Sortiraj odgovore
Najstariji