Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala988
    10. Kolovoz 2016. 14:59

tala, di si našla chicco uloške? Ja sam ih tražila svugdi i nigdi ih nema? Uzela sam Vir 80 puno paketa, ali volila bi imat bar jedan paket tih većih.

Hubica01
    10. Kolovoz 2016. 15:02

to smo mi :)  mm u plavom :)

Hubica01
    10. Kolovoz 2016. 15:09

ovo je tak super jaknica, netko ju je isto kupio, ranije u slikama sam vidjela :))

croatina
    10. Kolovoz 2016. 15:11

ajme klinci ce nam svi isto bit obuceni ahahah :D
    tala, pale i ja smo uzele takvu jaknicu hahaha :D al super je zbilja :D

Hubica01
    10. Kolovoz 2016. 15:13

evo i bodića... to je prva moja kupnja recimo..ima još nekih stvarčica ali ove su mi najslađe... vi ste se već sve opremile a ja čekam da se preselim pa ću onda :)

ivek2207
    10. Kolovoz 2016. 15:20

Koala imaš te uloške u bubamari za kupiti,70 kn su ti. Ja neznam od kud si pa dal imaš taj dučan, ja sam ih tamo ugrabila,neznam dal ima još negdje.

Hubica, a šta da ti kažem, super buša da,hehe, al haaaljina. Mene je haljina osvojila na prvu, ja živim u slinima sad na ljeto i inače ,al predobar mi je ovaj uzorak.

Jel ta jaknica iz h&ma, tražim da kupim takvih sličnih za Domagoja,vidla nešto tamo,imam samo jednu za sad,ja bi više pa da prebacujem preko bodija,al slab nekako izbor tih polutrenirkica samih, obično dolaze uz odjelca,a to već imam pa da se ne ponavljam u kupnji...

Imam pregled 30.8. vidjet ću šta će mi za kile onda reći,malo je i zadnji put samo puhnula kad sam na vagi bila al nije komentirala.
    Tala tvojih 6 je prema mojih 10 niš, nemoj se opterećivati,neka ste vas dvije super,drugo vam ne treba.

Hubica01
    10. Kolovoz 2016. 15:30

Ivek2207, hvala ti!  I ja volim taj uzorak! Jedino kaj sam si sad kupovala jesu haljine :))  Jaknica je iz hm-a da.. vrlo povoljna je bila, ne znam jel je ima još za kupiti.. :) 

Imate fine ručkove na menijima, ja sam složila varivo, krumpirići,mrkva, paprika, malo mesa i to je to :)  Dobar tek vam želim!

Sunnyday
    10. Kolovoz 2016. 15:54

Ivek i Tala super su vam slike :)
    Ja danas meso pekla i mahune domace kuvala. U glavnom i jedem variva, svaki dan kuvam, ne pecem kolace,kiflice, palacinke...  al sam se udebljala 15kg.

Sunnyday
    10. Kolovoz 2016. 16:00

Hubica lijepa je robica.
    Ivek meni se svidja tvoja haljina!

• luckyme
    10. Kolovoz 2016. 16:00

Hubica o kojem jastuku u bubamari pisete? Da li onaj kao trokut,u kojem se beba nosi ili lezi,moze biti i kao podloga...ili onaj za pod glavu(ima veci i manji, 15 stupnjeva nagib) Oba su u katalogu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.