Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vjeva
    09. Kolovoz 2016. 18:11

Saky, držim fige da su lažnjaci, javi jesi ok...
    Frabe i ja sam iz St, al već toliko dugo u Zg da se i purgericom smatram :)

tala
    09. Kolovoz 2016. 18:27

prekrasna sobica, ali to smo vec znali i prema onim slikama u radnoj verziji! 
    cvita ce za pocetak biti s nama u sobi. ima jedan cijeli svoj dio, pa smo joj jos u dnevnoj napravili dio za igru...

jazmajac, sto ti je rekla za kilazu bebe? mi smo isto tu negdje 1239, mislim. meni se to ucinilo puno jer mi aplikacija na mobitelu pokazuje za 250 grama manje, a dr. kaze da je to taman zlatna sredina.

saky, nadam se da su laznjaci, osim ako zelis prijevremeni : ))) oda ti zelim, sto ti zelis... je li torba za bolnicu spremna? 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    09. Kolovoz 2016. 18:31

Tala kaze sve savrseno (doslovce)
    Ja sam pitala jel nije preteska kaze nije. A kad gledam sve online dnevnike pise 1200-1400 za 29 i 30.tj trudnoce
    Ja sam iskreno mislila da ce imati oko 1300 - zasto nemam pojma 😊

Ja nisam 50 ni kupovala. Odmah sam na 56 i 62. Doduse 62 jos nemam dosta ali poradit cu na tome jos kroz rujan. Imam i nesto sitno vece na koje sam naletila na snizenjima. Do mislim 72 broja. Ovo dalje mi malo predaleko

PALE
    09. Kolovoz 2016. 18:57

I ja dobila doznake kak ste rekli,sutra nosim na HZZO i na posao da i to obavim,onda Draškovićeva 👍 Ma znam da im treba par dana,ali ja ću zbog carskog biti duže u bolnici pa će valjda dotad poslati,zvati ću ih po izlasku.Saznala da 10. dan otprilike od poroda idemo u Munchen to sam i htjela tako da mi sad olakšanje.

Ufff moja beba kad sam zadnji put bila 29+5 imala 1600g,piše u nalazu da odgovara 30+5 i rekli da to ok,bitno da sve mjere tipa bedrena kost,tjemena,glava i trbuh proporcionalni,a i ovisi kad vam ovulacija i kod mene to 3dana ranije od prosjeka.Baš me zanima koliki će sad biti...

Cratina žao mi je zbog bolova,valjda će skužiti o čemu se točno radi.Svaka ima svoje boljke danas očito.

Super za dobre vijesti s pregleda 👍
    Mi idemo slagati kindić.

ivek2207
    09. Kolovoz 2016. 18:59

Hej cure,konačno doma,nakon cijelog dana provedenog u obavljanju sitnica.
    Chippica,predivna je sobica,posebno mi se sviđa oragnizacija ormara sa robicom,ja sam isto htjela ormar da objesim ko i ti robicu al nemamo mjesta tako da imam komodicu pa ću sve slagati u nju u ladice.I ove košare su mi super,imat ću i ja slične na policama pored kindača,meni su takve ukrasne najbolje,imam ih po stanu za sve i svašta.

Meni isto već negdje tjedan dana svaku noć malo se slije krvi iz nosa, i to samo po noći,najčešće kad se dignem na zahod onda krene,malo iscuri i to je to. nadam se da je to normalno,čitala jesam da se može pojaviti,al mi malo sumnjivo da svaki dan sad ide. Imam još 3 tjedna do pregleda a i sad je na godišnjem gin pa nemam koga pitati, a na hitnu mi malo bed zbog toga ići,jedno ak se pogorša.

Uh valjda nisu te još prijevremeni uhvatili saky, makar vele da smatraju normalom sve koji se rode od 36 do 40 tjedna,vidim tebi 35-ti i nešto. Mene isto neštp frčka dolje tu i tamo al se tješim da mi nisu crijeva možda,jer me onda brzo i potjrea na wc,pa se mislim da nije ono čišćenje pred porod počelo i tak ukrug dok se nekaj konkretno ne dogodi, makar imam ja još do toga,al nikad se nezna kad se oni odluče pobjeći van.

Ja isto nemam niš od broja 50,najviše broja 62 ima. Imam negdje 20-ak bodića,mislim da su tu negdje 62-68,ja sam 62 kupovala, a ovi koje sam dobila su etikete izrezane pa neznam broj,al veći su tako da od 68 nadalje,jedno 5 onih jednodjelnih hlačica,6-7 kom običnih hlačica samo, ima još toga al neznam točno šta i koliko. Ovo je ono za prvu ruku kad dođem doma prvih valjda tjedan dva-dok se ne snađem kako sve ide,i u čemu će mu biti najudobnije,a onda ću dalje kopat po ladicama za druga odjelca i oblekicu za po vani.
    Nadam se da bar nešto ti od ovoga pomoglo,više se ne mogu sjetiti.

ivek2207
    09. Kolovoz 2016. 19:01

Krivo sam napisala,najviše broja 56 imam,sve sam zamijenila.

PALE
    09. Kolovoz 2016. 19:22

Niko mi se češće javlja,sad mi je lakše 😊
    Saky javi se da li sve ok...

Saky84
    09. Kolovoz 2016. 19:24

Frabe javim se obavezno..evo jos uvijek to traje..lakse mi je kad setam po stanu nego kad legnem..
    Tala sama ne znam bili voljela da krene ranije..iskreno ne mogu ga docekat vidit ..a torba je taman jutros bila spremna, jer sam kupila jos malo sta nam je falilo...i jos smo sredili nasu sobu za vikend..malac kao da je samo to cekao.
    ivek2207 meni je termin pomaknut na 4.9 tako da sam amo rec ja u 36 tt..jer po uvz je 4.9 a po zm 9.9...ginekologica mi je sad na pregledu rekla da ako krene ranije da se ne bojim jer od 34 tt beba je sposobna sama funkcionirat, disat...a moj ima vec sad vjerovatno 3 kg i dosta je dug pa mi nije panika ako urani..vise me strah da njemu ove kontrakcije, trudovi sta su vec ne smjetaju..da se ne zapetlja ili sta vec za pupcanu...
    vjeva ja se nadam ako budu laznjaci da ce me pustit kuci a ne ostavit tamo...mene od bolnice inace panika hvata...ne podnosim onaj miris, doktore, odmah me znoj oblije i u glavi kaos...

Mene jos uvjek boli...ne pusta, al se i ne pojacava...bit cu mirnija kad mm dodje kuci pa cemo vidit ako bude i dalje bolilo i ne budem mogla spavat idemo vidit sta se dogada..

Saky84
    09. Kolovoz 2016. 19:28

Pale bravo za Niku, on malo odmori kao i moj maleni...Danas se svako malo javlja da zna mama da je on dobro...imam ponekad osjecaj kao da me tjesi moja beba mala ...
    bas sam neki dan mm-u komentirala da ce mi falit moj stomak i malac u njemu...mada vjerujem da je nemjerljivo kad je ispred tebe, u narucju i mozes ga cmakat i gledat stalno...
    al ja sam se bas vezala za moj veliki stomak 

• luckyme
    09. Kolovoz 2016. 19:33

Ja imam osjecaj da trebam imati vise bodica bas zbog bljuckanja i svega, a ne zivim blizu grada pa ce mi biti problem ici kupovati. U popisu stvari sto ga daje nasa bolnica pise 2,3 bodica...pa to mi je ful malo. Bar desetak bodica i 5 jednodjelnih kombinezonica? Ni sama ne znam... od posudene robice nemam nista,kad sam objavila trudnocu svi su rekli da ce mi dati,a sad nikoga ni u panju,a ja moram poceti pripremati jer ce 10 mj brzo...
    Joj,curke sto se tice vasih problema,stvarno ne znam od cega vam je to...ali zelim da bude sve uredu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.