Mimica bas me zanima onda sta ce ti rec.. Ja se ne mogu pridrzavat one dijete od 1800 kcl za dijabetes jer nisam tip za dijete, nikad nisam bila, ja sve jedem umijereno i uvijek sam normalne tezine, cak za puno njih i premrsava. Moja slabost je slatko i nutella pogotovo i sladoled sad po ljeti, tako da cu to izbacit. Mozda ne dobivaju sve bebe u isto vrijeme na tezini?? Mozda je moj mali sad dobio dosta pa ce pri kraj manje..
Rekla je da nije to nista zabrinjavajuce ali eto ja se ipak brinem..
E da ja navrsila 28 u 3. mj i dobili + iz prve kad smo odlucili pocet radit na bebi. Isto kao i Ivcy1306 imali zakazano vjencanje 14.5. ali bili nestrpljivi cekat jer sam ja bila uvjerena da nece to izprve upalit 😊
Zanimljiv ovaj clanak o tim bolovima.
Da li neku bole pubicne kosti? Ja ih osjetim u zadnje vrijeme dok hodam i muka mi je okretat u krevetu sa jednog na drugi bok. I otecene su mi stidne usne, rekla gin da ke sve to normalno jer se valjda sad siri taj dio dolje zbog poroda.
Dony mene boli pubicna kost.. I to desno malo.. Boli me kad se tipa oblacim pa moram na jednoj nozi stajat dok drugu obučem.. I kad hodam zna bolit... Po noći nešto malo.. U odnosu na oblačenje prava sitnica 😂😂😂 gin isto kaže normalno sve i ok :))
Hek ekipica....najprije pozdrav svim "starim"trudnicama, a a onda i pozdrav novima!!! Ne stižem se javljati nikako, bilo je vjenčanje (sreća pa je ta ceremonija gotova, jer sam mislila da ću poludit više), sada mi je pitur, farbamo kuću , ja na moru svaki dan -plivanje i tako..... Jeste spremile torbe za bolnicu?? Ja svoju nadopunjujem...htjela sam reći u adaxu webshop je 20 % popusta....
A mene zanima , pa ako koja zna, uvelike bi mi pomogla...Dobila sam kolica 3 u 1 peg perego, ona košara navetta i jaje primo viaggo ..e sada..za kupiti isofix, jel ja kupujem samo za peg perego i isključivo to jaje ili ima i nekih univerzalnih da pašu i za kasnije autostolice ili kako to ide? Da li je tko to kupio, dosta su skupi ti isofix-i ?
Pozdrav curke, vidim da sve super napredujete..držite mi se !!!!
GogyRi
Sunny ma to su najbolje godine za prvo :D najviše zivaca, energije i volje 😁
Gogy pojma nemam za isofix.. Mi imamo maxi cosi as i maxi cosi easyfix i to pase... A dalje se nisam raspitivala..
Torba za rodilište je spremna :D
Čestitke i puno sreće u braku :)
Jutro cure!
Ja sam tu najstarija mamita haha
Pisali smo vec prije ali ja imam 35. Mene nije mazilo pa nije uspjelo "od prve" nazalost. Ali valjda je sve imalo svoj plan. Meni moja beba samo neka dodje zdrava i ja sretna! Onaj gore zna kad smo spremni, ja sam bila bice malo kasnije 😊
Bas se veselim malom bicu koje ce ispuniti onu svu robicu sto slazem i pripremam 😍
Sad mi jos samo malo srece treba da rijesimo selidbu do poroda i da me ne zezaju radi secera i ne rade prijevremeni porod
Dony mene moja dr. od ogtt-a drži na toj dijeti, i svaki pregled napiše u trudničku da sam na tome, a guk profil bio uredan da uredniji ne može bit i šef odjela rodilišta kad je bio u viziti mi na guk profilu je rekao da ne moram držat tu dijetu jer je sve ok.. on je predobar liječnik i stručnjak,dok je moja mlada i boji se svega. Ja u trudnoću ušla s viškom kg,ali evo tek sad s 35 tt doma vidim pomak od 1 kg,a vidjet ću hoće li toliko biti danas na pregledu. Ogtt mi je bio loš samo zato jer su mlade djelatnice zamijenile moje 1. i 2. epruvetice mjerenja pa je isspalo na tašte ogromnih 9,a nakon 1 h 4.7... mojoj gin nije palo na pamet ponoviti ogtt nego me poslala 24 h da radim guk profil na što se dr. u bolnici smijao jer je uvidio očitu grešku i eto komplikacija oko glukoze koja je i u bolnici na tašte bila 4.7.
Ja cu sutra 29.navrsiti
Mi nismo htjeli prije mada imamo 13 g staža veze i braka. Sad nam je "kliknulo" i nakon 3 mj.dobili +.
Svatko ima svoje prioritete i svoje izbore. Ja volim sve pripremit i ostvarit se u poslu,rjesit stambeno pitanje i ostvarit neke svoje planove. Sad smo sve to rjesili i sad smo spremni za nesto novo (koliko se za to mozemo pripremiti).
Dony također obožavam slatko, nije mi odgovaralo do prije 2 mj, obožavam sladoled i jedino njega i jedem od slatkog u trudnoći i mislim da nije problem koja kugla tjedno da bi mali baš od toga toliko rastao. Inače se ne prežderavam i nemam nekog teka kroz cijelu trudnoću.
GogyRI spremna mi je torba od 32 tt, danas nakon pregleda idem kupiti još koji paket vir uložaka, podloge za previjanje ( novopečena mama me informirala iz mog rodilista sta jo treba), maramice za dezinfekciju wc daske i silikonske bradavice..mislim da je onda sve spakirano.
jutro curke
Frabe evo me, na kraju sam sinoc u ponoc zaspala i jutros do 6:30..kad sam se probudila nije me bolilo..isla na higijenski po nalaz brisa koji je u redu i nakon toga evo bolova laganih opet...s time da mi se stomak stvrdne na kratko...jesu to te bh kontrakcije?...malenoga jos uvjek ljepo osjetim pa me to nekako tjesi da izdrzim...i mogu ti rec nekako sam ponosna na sebe kako trpim i kao ne panicarim previse, a kad krene onaj prvai trud mislim da ce me se cut do Sinja ..bila i na wc-u dva puta, mislim da mi klistir ne bude trebao
Obavjestim ja vas kad krenem u doktora.
Ja vam imam 32 godine,mm 35 u vezi 5 od toga smo 3 godine intezivno radili na bebi, pa nakon godinu neuspjeha i ciljanih, pracenja folikula smo bili i na 5 inseminacija i naravno nula...mm je spermogram odlican, a meni je taj amh dosta nizak, i taman kad smo uzeli pauzu i dogovorili se da cemo na ivf isti mjesec sam ostala trudna...
a sta se tice slatkog zadnja 3 mjeseca trudnoce ne mogu dan bez bar male cokolade, bar coksa od banane inace mi ne bude dobro ...a prije toga ja i slatko nikako, slano zestoko za to bi ubila al slatko i ne bas...
Sortiraj odgovore
Najstariji