Hubica, ivcy ja sam se ipak odlučila rodit kod nas u ka.. Ionako je carski, a za vinogradsku i posjete nisam cula bas dobro.. Pa neka bude ovako.. Jednostavnije je.. Ne znam znate li za svarcu da ne smijemo nosit naše spavaćice? To sam neki dan saznala.. Carski ide 5. Dan doma, prirodni 3.
Kaj se posjeta tiče dozvoljavaju u bilo koje doba dana ako nisu bas grupe ljudi... Nema diranja bebicu.. Sestra iznosi na vrata pokazat posjeti, ono najzalosnije ti ne smijes s bebom ništa.. Oni previjaju, oni peru.. Ti mozes dojit i pozvat sestru za sve ostalo.. To mi je bezveze jer prvi puta presvlacis sam bebu tek doma.. Umjesto da ti pokazu tamo.. Klinci su u njihovoj robici do izlaska.. Ne moramo svoje nosit, samo pelene.. :D Al sam se raspisala
Koala ja ti jos nista nisan kupovala jer iman toga stvarno dosta pa cu ono pred kraj jos malo a znan da bake svakako nece moc odolit ako nesto naleti.. Tako da neman pojma di bi ti predlozila al ove nase iz metropole i okolice ovde su poharale Zaru,HM,C&A pa pretpostavljan da i u Splitu ima po tim butigama..
Croatina pa i nije lose da su bebe vise sestrama na brigu posli carskog.I nakon prirodnog i prvog onog mazenja od par sati mi nije odbojna pomisao da su odvojene npr. prvu noc.Ja kad san rodila drugo u novom rodilistu san vidila dosta prvorotkinja koje su se bas namucile za minjanje i dizanje svaki tren a poznanica mi je trece na carski rodila i primila je koktel za bolove u sobi i prestravila se kad se trznila iz sna da joj beba spava na njoj a ona osamucena zaspala tako.
Koala baš sam nestrpljiva do pregleda u 16 h..samo da nismo preveliki..
Evo ja se sredila za pregled,nadam se da je beba dobro koje sam poze izmijenjala Dobro je bilo sredit pipiripi, ali noge.. ajmee..to mi je koma
Pozdrav cure! :)
Evo i nas :)
Mi idemo danas na pregled, bas se veselim :) Viki je dosta aktivna u zadnje vrijeme, bas me zanima kolika je..
Od oblekice imam najvise velicine 56, i nesto 62. Sad za vikend idem sa sekom u shopping pa cu uzeti jos 62. 50 nisam uopce kupovala, jer mi je djelovala bas premalo, ne znam dal bi joj uopce odgovarala ta velicina.
Mm i ja smo u vezi 6 godina, prosle godine smo se zarucili, vjencali 14.5. ove godine. Ostala sam trudna iz prve, iako smo bili uvjereni da nije to bas tak jednostavno hehe. U 11. mjesecu cu napuniti 28 godina. :)
Gogy, dobro dosla natrag :) moja torba, tj. torbe spremno cekaju u hodniku i predlazem vam da sitnice koje u zadnji tren grabite na putu za bolnicu napisete na papir da nest ne zaboravite. ja tako primjerice imam na ploci za poruke zapisano: punjac, trudnicka knjizica, kozmeticka torbica, naocale, skinut nakit/lak, povest muza :)
a gdje nam je minnie?
ja vam imam 29 godina, mm 32, a skupa smo 12 godina od kojih ce sad biti 2 u braku. i sad nam stize mala nasljednica koja ce po svemu sudeci biti tatina preslika.
tala, bas si zgodnicka ;)
saky, bit ce da su pocele kontrakcije, ali to je normalno za nas tjedan, cak ocekivano pa ne brini. dokle god se ne pojacavaju i ne pocinju pojavljivat u sve kracim vremenskim razmacima na miru si ;)
Pozdrav,
bila danas u Bubamari, imaju neka sniženja, tako kupila kolica (3u1) FreeON, tetra pelene (obične bijele) 10 kom za 90 kuna, imaju na sniženju i podloge za previjanje i neka kolica, jastuk dekice za novorođenčad. Ima i nešto benkica ali to sigurno ovisi od trgovine do trgovine. Ovi u Bubamari su baš ljubazni, bila sam jučer pošto sam išla gledati kolica i umjesto da sam ih kupila jučer za 3000 kuna, ljubazna gospođa mi rekla da će biti od danas na popustu i tako uštedjela :).
Pitala sam i za one poklone koje je netko spomenu da dijele, gospođa je rekla da je to samo za nove članove od 7 mjeseca. Pa tko nije neka se učlani sad. :)
Inače sam ovdje isto jedna među "starijim" prvorotkinjama, imam 35. Sad sam u 25t, šećer odlično, a ne prođe dan da ne pojedem nešto slatko. I dobila sam za sada 9 kg.. doktor rekao da nije strašno ali da malo pripazim (visoka 174).
Oprostite, dugo vas čitam i rijetko kada pišem, ali eto danas mi došlo.
Uživajte trudnice :)
Hvala Croatina na informacijama za Švarču :)) a vidjet ću gdje ću boraviti pa ću ići roditi di me snađe :)) a ako ću u Zg onda ću ići na sv.Duh, to mi je najbliže...
Neznalice, ja sam baš danas dobila njihov letak i ići ću kupiti tetra pelene i onaj jastuk... jojjj a ja se učlanila u 6.mj. baš volim te poklončiće :) kako ti se čine ta kolica?
Ja se noćas isto nikako namjestiti u krevetu, nešto me boljelo dolje kao da me mjehur boli, ne znam...odmaram danas dosta, nekako mi je i trbuh dosta tvrd.. malena se počela češće javljati, kao da igra nogomet po buši haha
Kaj danas finoga imate za ručak? :)
Sortiraj odgovore
Najstariji