Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    10. Kolovoz 2016. 14:03

Croatina, hvala na info. Ja nisam pojma imala da ne smijemo svoje nosit, srecom jos nista nisam ni kupila ali naravno pripremit cu cim dodjem do karlovca, meni nista ne preostaje i nemam bas puno izbora oko rodilista, gospic ili karlovac s obzirom da sam s plitvica, to mi je najblize pa se dvoumim. Nekako vise naginjem karlovcu, tamo mi je i sestricna nedavno rodila i sve je super bilo..

Ivcy1306
    10. Kolovoz 2016. 14:12

Hubica, koliko ti je teska curica? Meni je termin 11.11.kad je tvoj? Meni zadnji put u 22.tjednu maleni je imao 460grama, a sad mi trbuh naglo narastao i cak i strije sam dobila po njemu, sad sam ko zebra kakva.. mazem se bio bazom, kantarionovim uljem ali nista ne pomaze, ocito mi je sudjeno popucati! 
    Malo sam skicnula u ljetne bebe, curkama ispadaju sluzni cepovi itd.pripremaju se na veliko. Sretno im bilo s porodima

mimica24
    10. Kolovoz 2016. 14:21

I ja pratim ljetnice.. idemo mi za njima,brzo ćemo

ivek2207
    10. Kolovoz 2016. 14:38

Bok,bok,volim kad puno pišete baš imam i ja inspiracije onda. Eeee da se mi sve jednom na kavi nađemo,nebi  3 dana doma otišle.

Ja danas pravim restani krumpir,zaželjela sam ga se i reko danas će past, i poham pureće šnicleke. Napravit ću još ajmprem juhu i salatu, sa paradajzima,krastavcima i paprikom. I lukom.
    Poslje možda ak će mi se dat zamutim za palačinke da se mm malo zasladi.

Ja sam napunila 27 god sad u 7 mj,mm je napunio 27 u 4 mj. U rujnu će nam biti 9 godina kak smo zajedno, još od srednje škole, godinu i dva mjeseca smo u braku.
    Već dugo pričamo o djetetu,neke 2 godine,kad me i mm prosio na moru na plaži uz zalazak sunca,malo smo i zakasnili pa je sunce skoro i otišlo pa je bio pravi smjeh od toga,al smo htjeli čekati da se vjenčamo,pa nismo mogli čekati i počeli mjesec dana ranije,ženili smo se 06.06.2015. i trebalo nam je 9 mjeseci da nam se pokaže plusić. Nakon 6 mjeseci išla ja na pretrage,i sve bilo uredno i 3 mj poslje je sve krenulo,tako da je samo trebalo vremena valjda.

Evo ja sam do danas natukla 10 kg, mislim da će biti i više od onog prosjeka,al se nadam ne previše, sad iza 6 mjeseca su mi se samo počele ljepiti, doduše izgleda da je samo u trbuhu,al svejedno.

Naznam za široko povijanje,ako će mi preporučiti tako ću raditi.
    Bila ujutro u zari i h&mu, tražim neke tajice za ispod hlačica za obuć u slučaju da štramplice neće biti od koristi,našla i u jednom i u drugom,pa ću popodne ići uzeti,jer moram prije i mmu pokazati jer i on voli sudjelovati šta će se kupiti za voljenog sineka.
    I konačno sam kupila i zadnju spavačicu za bolnicu,išla na trešnjevački plac,netko je spominjao,ima dobrih,ženstvenih,ne onako bapski pa sam si uzela,doduše 100 kn ko i u dučanu al reko dosta mi je potrage,ionako nema jeftinijih.Još ću danas u ljekarni kupiti mrežaste gačice i konačno imam sve za torbu za rodilište.
    Još sve operem i poslažem i to je gotovo.

Ugrabila sam i u mulleru Lenor za pranje osjetljivog rublja tekući,imate na sniženju za 23 kn snižen sa 39,i krećem prati robicu,posteljinu,tetre,dekice da i to privodim kraju.

Evo vam i moja slikica da vidite tih 10 kg natučenih.

ivek2207
    10. Kolovoz 2016. 14:39

Aaa vrit,okrenula se, a valjda vidite tu moju bušinu i malog sineka unutra.

croatina
    10. Kolovoz 2016. 14:40

frabe ma sve kuzim..al daj bar jednom..zadnji dan nek ti pokaze..dobro ja imam mamu pa ce mi pomoc..al sta neki koji nemaju tu pomoc..ne znam..znam da to sve u hodu naucis, al ono :D sigurnije smo kad pokazu :D

ivcy ja sam kupila jednu spavacicu..i taman trazila drugu haha onda mi je rekla jedna zena koja je sestra tamo da nema toga..

ja se danas šlepam uz mamu :D radi pohane tikvice, pohani luk, pohanu punjenu papriku sa sirom i pilića..a sutra punjena paprika..joj što se guštam..

e moram vam rec...kupili smo peg perego tatamiu hranilicu/njihaljku..vesela sam ko malo dijete..baš se čini čvrsta i piše da dijete može biti u njoj dok mu ne dojadi..može se maknuti taj pladanj i posjest se za stol kasnije..a ima onu T prečku tako da ne može nikamo :D evo link https://www.youtube.com/watch?v=b6mps3zd_Vs

tala
    10. Kolovoz 2016. 14:41

mimi, sliku moras uploadati na tinypic.com i promijeniti velicinu na neku prikladnu za forum (oznaciti website ili message board) i onda dobijes 4 linka, ti kopiras drugi i zalijepis ga u svoju poruku ovdje. drugi link ti pocinje s img (slika). 

meni je sogorica dala hrpu bodyja vel. 50 jer se njezin mali rodio s 2400, a mi vec sada imamo 1300, pa mislim da nam nece bas koristiti, ali neka stoje, pa cu joj ih vratiti kasnije.
    ja nisam mogla odoljeti, danas su ljetne majice u zari po 19 kuna, pa sam ih uzela nekoliko za iduce proljece/ljeto. 

spremila sam i svoju prvu rađaona torbu. u radnoj verziji imam samo par stvari unutra:
    chicco uloske, vlazne, obicne maramice i aseptolete, 10 komada mrezastih gacica, rucnik, mini pakiranja stvari za osobnu higijenu, par jastucica za dojenje, par "normalnih ulozaka", britvicu, spavacicu i dvoje bapskih gaca (mogu i u smece ako se uprljaju), japanke i papuce. 

u tu torbu za bebu nista nisam stavljala (trebam li?), nego cu pripremiti drugu koju mm donosi kad nas premjeste u sobu (pelene, krema za guzu...) 

u as cu mu staviti odjecu za izlazak iz bolnice koju donosi kad bude dolazio po nas.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

ivek2207
    10. Kolovoz 2016. 14:47

Ja isto škicnem tu i tamo, strah me češće jer kad se one prestanu porađat mi stupamo na scenu.
    Svaki dan mmu kažem nije još ni jedna od nas krenula,a onda on se šali da čim prva od nas rodi koja je na redu da mi nema spasa više,samo kaj mene onda uhvati panika, a ni tečaj još nismo odradili. Ja samo si mislim da 13.09 kada nam je prvi dan tečaja da taj odradimo i dobijemo papir onda mogu u rađaonu da nebi bez njega slučajno išla.
    Kad nismo ranije mogli upasti.
    Ah sama sebi sam smiješna sad kad sve čitam.

tala
    10. Kolovoz 2016. 14:53

ivek, super busa!!! 

ja sam na +6 i moja zlocesta dr. me isto prije dva dana pospotala jer sam kao imala skok s kilazom...ma, odrekla sam se sokova i smanjila kruh i to je moj maksimum. jedino ako kaze da je nesto oko bebe, onda sve mogu mijenjati : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tatjana_zg
    10. Kolovoz 2016. 14:53

Ivek ja nasla na crnomercu spavacice za dojenje (sa onim gumbima) identicne ko u mama novoj za 60 kn. Kupila rozu sa medekom i neku zutu sa leptiricima. Ja sam vece dijete nego ovo kaj nosim :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.