Sta ti znaci to "dogodilo"?! 😛 Nema tu slucajnosti,prevelik je ulog! 😉
Hm,pa par puta u noci isto al nakon operacije pa san to pripisivala promjenama vremena i svega cega al u biti uopce nema pravila.Ono sta san pisala da mi je dr. reka da to jetra reagira mi ima smisla jer za nju kazu da je najbolniji organ.Iako ja sumnjan da bi to moga bit i crijevni tulum..
Sta god da je-ne ponovilo se!
Ima po ure citan o pravilnom disanju na porodu,ne bi li se ovaj put sitila pa da ne urlan! 😂
Pa ono... Ak imaš ispod 25, 26 odmah je puko kurton ili te napumpao netko i te fore :D mi smo bas htjeli.. I bas se veselimo našoj srecici 💞💞💞
Alergicna san na te izjave i takva pitanja sad kad cekamo trece dite!
Ja ti zelim mirnu noc,a i sebi jer san u uru vrimena cetri puta bila pišpiš i iden opet pa spavanac.. 🙈
Nadan se da je Saky mirno zaspala bez boljki!
Alergicna san na te izjave i takva pitanja sad kad cekamo trece dite!
Ja ti zelim mirnu noc,a i sebi jer san u uru vrimena cetri puta bila pišpiš i iden opet pa spavanac.. 🙈
Nadan se da je Saky mirno zaspala bez boljki!
Frabe i crna evo link http://www.roditelji.hr/trudnoca/trudnicka-knjizica/2236-bol-u-zdjelici-tijekom-trudnoce/ mene bas u preponama boli kao sto je opisanocroatina ja sam rodila sa 23 Sad imam 27
Vidim ima nas jos koje ne spavamo..ja ne znam kako vama,al ja jedino sto sam uvijek mogla je spavat, a sada ni to vise..ne znam sta bi radila...
Haha Frabe nama se "dogodilo"..nakon 9god veze i 2 mjeseca braka,nismo pazili jer eto,koda smo mi te sreće pa ce se odma desit iz prve..al mislim da je vrijeme da dođe prvo sa skoro 29
Jutro curke! Ja muku mucim sa spavanjem, evo ko zombi sam :)
Frabe, pipiripi kako ti kazes si jos uvijek brijem sama, ali kad ne budem mogla onda ce to mm, a sto se godina tice ja imam 26.
Kako smo spremali svadbu u 6.mjescu tako smo u prvom se odlucili pocet raditi na bebici i u 2.mj sam odmah ostala trudna, pa imamo sve u kompletu. U braku smo puna 2mjeseca, trudnoca 27.tjedan i preselili u novu kucicu.. jos da nam posao sredit i rekao bi covjek ideala!!
Jutro,budna od 5 h, probudio me mm alarm za posao,al neka naspavala sam se,a i nestrpljiva sam jer imam pregled..ali tek u 16 h.
Frabe sama se dole sređujem, a godina brojim 25 i pol. 3 godine smo skoro u braku, čekali moj faks,useljenje u kuću i onda se prošlo ljeto bacili na stvaranje juniora i eto nakon 6 mj aktivnog truda dobili +
Sortiraj odgovore
Najstariji