Heh imam i ja takvu jaknicu..kupila nećaku al se mm tolko svidjela da je Lovro ostao bez jaknice,a nas ce uzivat..
Meni je danas tako težak dan..noc je bila katastrofa,dan nije nista bolji..al vjerujem da je zbog vremena..jedino nam super sto odmaramo pa mm uživa gledajući kako ovaj malac lupa..
Tala ti si stvarno fit trudnica..ne znam zašto ti Dr nije zadovoljna kg..
Ostale isto super izgledate..busice su preslatke..
Ja obožavam mahune na sve načine,al namžalost mm ih ne može smislit pa ja onda baš kad se zaželim si sa strane malo skuham jer ne volim kuhat dva puta.
Variva isto obožavam,hvala bogu pa sam i muža naviknula na njih,on nikada nije jeo varivo prije nego je počeo samnom živjeti,kod njih se nije to kuhalo,a kod mene skoro pa svaki drugi dan, i kako ja navikla na takav režim,počela sam pomalo i kod nas,uz njegovu "dozvolu jel" i sad me i sam traži da ih kuham. Najdraže mi je sa slanutkom,kukuruzom, krumpirom, i onda ili malo pancete prepržim pa ubacim,ili kobase.Al uglavnom kaj god imam u frižideru ubacim unutra.
Mama moja kruh domaći peče svaki drugi dan a ja ne mogu odoljeti,još kad u smjesu ubaci luka ili mrkve,buče, zato su mi se i nabrale kile, kolače baš ne konzumiram makar me privlače,al se pokušavam suzdržat jer bi još i više imala onda.
moja dr. nije zadovoljna jer ja nisam nista dobivala jako dugo, jos sam isla u minus zbog mucnina i onda se dogodio taj skok od 2,5 kile u 4 tjedna, sto je njoj previse. pa sam se opet zdebljala dvije kile do iduceg pregleda-to joj je bilo ok, pa pokusavam ostati na toj racunici od +pola kile/ tjedno.
ajme, sve je tako preslatko. svi imamo istu jaknicu. oprala sam ju i svejedno je tako mekana. bila je samo 35 kuna koliko me pamcenje sluzi : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
chicco imaju u vecim konzumima. ovo u bubamari mi se cini preskupo. 49 kuna je cijena.
https://www.konzum.hr/klik/#!/products/60079730/chicco-higijenski-ulosci-mammy-30-komada
Cure sve lijepo izgledate...
Izgleda da sve imamo tu jaknicu,bila je koliko se sjećam 35kn.👍
Mi danas imali varivo od kelja i baš imam cijelo popodne žgaravicu,ne voli kelj .Ja zadnjih dana često spavam i baš mi paše odmor.
Super mi u trudnoći jedino što mi sva koža tako glatka,niti jedan prištić,kosa gusta,dlake manje rastu-barem neki benefiti.
Za koji tjedan nastupamo mi nakon ljetnica 😉
ne znam zasto link nije ostao. uglavnom. 49 kuna. moze se i naruciti ako sto kupujete u konzumu. iznad 200 kuna je free dostava. ja kupujem pelene i gluposti kad su na akciji jer u mom malom konzumu (oni koji nisu ni maxi ni super cesto nema pola toga) : )
Luckyme, da taj koji se zove jastuk dekica, kao ajpindeklin kako vele moji doma... 79kn je... a te tetra pelene se sada baš isplate uzeti...
Ivek2207 i ja obožavam mahune..ali moj mm samo u varivu ali dobro, bolje tako nego nikako... nadam se da će mi i dijete voljeti povrće kao mi :) Joj na svadbi sad u subotu sam pojela kolača kao nikada, a kad su u ponoć i nešto došle tople štrudlice, ajme bile su samo moje i ničije hahaha
Kad budem šetala ili po Ka ili po Zg, znat ću ko je s klokanice po robi haha :)
Crna, i meni je nekako težak dan...bit će da je od vremena...najgore mi kad se ponoći ustanem pišpiš i onda nemrem zaspat narednih pol sata i onda mm u pol 6 zvoni alarm i opet se zbudim i tako spavam do 9h...rascjepkana noć ...
Ja sam se naglo debljala, ne znam koliko se sjecate ali sam pisala o tome, pa sam izbacila slatko i tjesteninu. Pocastim se sladoledom jednom u 7 dana. U glavnom od tada se ne debljam a Luka lijepo napreduje pa sam ja zadovoljna.
I ja se budim nocu, ali se ipak dobro naspavam. Volim kad je ovako oblacno, ne oticu mi noge. Idem sad sa kcerkicom u setnju. Uzivajte i odmarajte
Pale, i meni je koža baš glatka i nemam do sada niti jednu striju (da pokucam o drvo) ali i dalje se mažem olival uljem protiv strija...koža mi je i inače elastična pa se nadam da ne bude tako strašno ako se odluče pojaviti :) jedino kaj mi se celulit pojavio na nogama...bit će treniranja poslije poroda :) i meni paše odmor nekako popodne..
Tala, hvala za info za chicco..čudi me da ih ima konzum..ali dobro, konzum ima sve haha
Sortiraj odgovore
Najstariji