Saky nemoj cekat bas bas os moc spavat,ajde ti lipo cin on doddje doma..A ako imas normabel popij pa ako se smiri nisu pravi!I naravno javljaj nam!
Lucky ja iman hrpetinu i bodija i kombinezonica jer je jesen najnezahvalnija za osusit a meni cin bi bljucnili ja to minjan makar je i malo.A te sta su rekli dat lipo suptilno podsjeti i reci da bi polako prala i selektirala s cim raspolazes.Pretpostavljan da su ti to blize osobe rekle dat a ne neko koga ne mozes napomenit!?
Mislim da ti bodya treba najviše,ja sam kupila najviše 56,par 50 i par 62,ukupno 10ak,a isto toliko i dobila.HM ima malo veće veličine od CA i Zare.Većinom ću nositi to i pamučne hlačice za po doma jer kod nas uvijek toplo.Uz to par kompletića,trenirkica,dobila jednodjelna odjelca....Samo ti njih podsjeti kak ti frabe kaže tak sam ja ... 😉
Ja kad sam imala lažne trudove popila sam normabel i prošlo je,skužila sam da su lažni jer stezalo dok sam ležala,čim ustala prestalo i bilo istog intenziteta,kod mene bilo usred noći.
od 56 imam nekih 25 bodyja i vecinom body benkica, 15ak hlacica, 10ak majica, nekoliko tutica, 5 hulahopkica, hrpa termo i obicnih carapica.
fale mi piđamice za spavanje. to mislim u hm-u uzeti cim dođe nova kolekcija.
od 62 imam manje i to upravo kupujem. nekako se poklopilo da smo dosta uzimali 68, a 62 zapostavili.
moram napomenuti da nemam susilicu, pa volim biti sigurna.
saky, drzi se!!!!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bok cure evo i nas! Jucer je bio dan za preglede, drago mi je da ste svi dobro!
Saky nadam se da ce proc i da ce bebac jos malo pricekat...
Cippica sobica je predivna, sve je divno tako rozon😊😊ja sam isto bila jucer na pregledu i moj bebolino je prevelik za svoje tjedne.. To sam bila privatno na 4d i rekla mi je da s takvim trbuhom idu radjat. Uglavnom sad ima nekih 1750 grama a to da odgovara 31+ 1a mi jucer bili 28+1.. I rekla mi da moram na dijetu onu za secer, a meni je ogtt bio super nalaz.
I tako bas me zbedirala zbog toga.. Ja sam sa 57 dosla na 67 kg ali samo trbuh od mene stvarno. Bitno da mi je usce maternice 4 cm jer da je manje bi morala na preglede u rodiliste.
Inace malecki je skroz aktivan i sve je super s njim i organima.
Svekrva je navalila da odem u zg u petrovu na pregled jer imamo tamo veza pa cu mozda ic da budem mirna..
helou evo nas :)
frabe šališ se? povraćanjem svaki puta? katastrofa..jel peptoran isto kao i controloc? meni nije samo noću, u bilo koje doba dana se zna dogodit..u različitim situacijama, nevezano za hranu ili bilo što..danas cijeli dan osjećam blagu bol u tom području..ne znam jel od straha da se ne ponovi ili me stvarno boli ili se nešto sprema opet..uzas..baš mi je to jako teško podnijet..
saky ma nije od bebe..baš sam pitala u kojem je položaju mali da vidim jel se pomaknuo u odnosu na pregled prije par sati, u istom je položaju bio..tak da ono..tko zna s čim to ima veze..hvala ti kaj brineš :')
jazmajac super za dobre vijesti s pregleda! :) nek se tako i nastavi :D
mali će sigurno godinu dana biti s nama u sobi..pa ne znam kak bi ga ostavila samog tamo :D ni cucka nemam srca ostavit da spava u dnevnoj sobi, kamoli dijete haha :D
luckyme pa mi imamo 50 broj tek par stvarčica..2 body benkice, hlacice i benkicu..imamo 56 dosta stvari..i 62 i 68..sad ne znam da ću baš kupovat 10 bodica od svakog broja..hm..tim više kaj tek kad sam oprala sam shvatila da neki 56 ustvari su 62 ili obrnuto..tak da ono..od svakog broja imamo cca 7 bodica plus hlacice, kombinezoncice, jaknice, majičice itd..
kaj se tiče ovih glasnih, ja ću ti dat, ja ću ti dat..isto tako..sad svi šute..osim jednih od kojih mi je mrsko uzet iz raznih razloga..
moram priznat da mi godi ovo kak su barem večeri postale hladnije..lakše se diše :)
dony odi svakako pogledat, ako imaš nekog tamo..niš te ne košta, a umirit će te :)
Frabe mene u desnoj uvijek uhvati..nije ovo prvi put..al sam danas dosta plivala pa mi je malo lakse..
Dobila sam neku knjigu o odgoju djeteta i sto očekivati u prvoj GOD života..kako se pravilno ponjet u nekim situacijama pa je sad čitam..stvarno ima korisnih savjeta koje ja pola nisam znala..dosta ima istih stvari sto su rekli na trudničkom tečaju ..
Drago mi je da vam je sve u redu na pregledima!
Ja sam se nasetala danas. Gledala spavacice i pidzame ali nisam nasla sa kopcanjem. Steznik za poslje poroda sam nasla ali jako mali brojevi, tako da cu morati ponovo ici.
Saky javi nam ako se sta promjeni.
Frabe i mene cesto zaboli u preponi, obicno nakon duzeg hodanja ili stajanja. Vec smo crna i ja o tome pisale. Toliko jako boli da moram cucnuti ako nemam gdje da sjednem ili legnem. Ja sam cak bila nasla na netu nesto o tome, pa ako nadjem ponovo postavim vam link.
Crna i Sunny mene to par dana bad drzi ko da me zateze a nije da sam nesto u setnji jer ne mogu koliko me iscrpi sve drugo.
Nije da me optereciva al onako uz sve muke ziFcira!
Croatina,mene bi to tako izmucilo da mi vjerojatno u toku te boli proradi i gastritis pa rigoleto koji mi cak malo olaksa.Controloc je meni puno drag prijatelj al ga u trudnoci ne uziman mada mi je receno da mogu jer su mene povracanja stvarno iscrpila i ko da me ko ispribija.Peptoran je puno laganija varijanta i cak se za vrime poroda daje ako rodilja povraca.Al uz sve to nakraju taj normabel u biti odradi najveci dio posla jer opusti pa koji god organ ili misic da je u pitanju.I inace nakon tih epizoda i ja jos osjetin cili dan tupu nelagodu (neusporedivo s boli prije) i stvori mi film da ce me opet copit.
Inace ja san dici nekako uvik najvise iskoristila robicu 68.Ko da bi bujali do tog broja i onda bi jedan duzi period nosili isto.
Saky???
I jos mi pade na pamet! 🙈 Znam da se dame ne pita al ako vec znam ko vam brije pipiripipi onda mogu pitat i koliko godina nosite na ledjima? 😆
e ali kao da ja ovo pišem..identična situacija i identična bol..ja sam prije znala popit controloc kad bi me jako bolio želudac i uvijek, ali uvijek mi je pomogao..sad u trudnoći ne pijem..a nekako si mislim da mi nebi ni pomogao s tim grčevima..dakle nema tu pomoći..normabel i trpi dok ne prođe..a tebi se to javljalo i prije trudnoce u obliku grceva ili? meni samo u trudnoci
imam pune 22 :D mlada mama..i ne..nije se dogodilo :D
Sortiraj odgovore
Najstariji