Pale moras provjeriti da li je bolnica poslala dokumente u maticni ured da mozes rijesit ostalu papirologiju. Inace kazu da im treba par dana. Tako da provjeri prije izlaska iz bolnice da nebi bezveze isla do maticnog
Crna bol u samo jednoj? Meni je u livoj al ko da mi kroz cilu nogu zateze pa je vucem! Bas se zapitan vidi li iko u meni trudnicku zenstvenost koliko me stalno nesto tako drmucka.😂😂
A krv iz nosa mi isto svako malo bude i takooo...
frabe gore u području želuca..ali kad sfrče, sve te boli..i niže i sa strane..cijeli je abdomen u ogromnom grču...
Bokic curke!
Eto i nas dvije sa pregleda. Teska je 1380g, kaze dok sve po skolski. Mama je dobila 2 kg sto je ok 😊
Tako da picimo na more za vikend i uzivancija.
Moram i dalje paziti na secer i da papam zdravo full. Ali za moju malecku mi nije problem. Kupila sam joj posteljinu i u Bubamari je def najbolji trudnicki paketic!
Tala i svim curama koje su bile (sorry ali ti nasi nickovi mi ne ostaju za sve u glavi) super za pregled!
Chippice fino ste sve slozili 😍
Jel vi cure te sobice imate u svojoj spavacoj ili odmah bebe mislite u zasebnu sobicu premjestiti?
JaZmajac ah super da je sve u redu!! Moj L nema još sobu, bit će s nama za sad
chippica sobica je super!! Bas mi se svidja
mimica 24 super da je i vama zadnje vadjenje, meni je stvarno vec dosadilo..imam osjecaj da sam stalno na vadjenju krvi.
croatina a da ti beba ne lupa u zeludac ili nasloni nogice pa te zbog toga boli?
jazmajac mi imamo sobu za malenoga ali nismo je jos sredivali, to cemo naknadno, za sad neka bude sa nama..ionako cu ja mislim samo gledat u to cudo i provjeravat jel dise pa bolje da mi je na oku
cure mene danas od 13 sati prate menstrualni grcevi, na trenutke su jaci, na trenutke malo slabiji..sad ne znam jesu to lazni ili sta...tako mi je bilo i jucer ali je proslo nakon 2 sata, a danas ne pustaju nikako...sama ne znam sta cu...odlucila sam cekat mm da dodje sa posla veceras, pa ako ovo ne prestane mogla bi i ja do hitne cisto da vide jesu li laznjaci ili sta...
Pozdrav curke,molim pomoc svih vas koje ste pokupovale robicu. Meni je termin krajem 10,tek sam pocela s kupovinom i kupila sam samo par bodica 50,56,62... s obzirom da mi je prvo dijete, koliko ste vi kupile bodica, jednodjelih kombinezona pamucnih i plisanih itd.... puno hvala na pomoci
Saky,otidji da si mirna i obavezno nam se javi!
JaZmajac 👏👏👏 i za vas!
Croatina,ta bol mi je itekako poznata i svaki put je zavrsin povracanjem.Nista alarmantno niti slicno nego da to tako jetra reagira na "dodir" organa u trudnoci.Zanimljivo da mi uvik nocu budu ti bolovi i isto normabel al ga budala popijen nakon sta se napatin.I rekli mi obavezno peptoran za zeludac uslijed toga uz normabel da smiri grcenje zeluca.
Sortiraj odgovore
Najstariji