cure, a ja spremila benkice velicinu 50 za bolnicu. pa to je njoj vec sad malo hahaha
nis, novu robicu moram spremit :-D
ide su u onaj maticni ured u koji spada bolnica u kojoj si rodila.
za zagreb znam da sv. duh ( i vinogradska) spadaju pod crnomerec, trg francuske republike 15.
petrova bi onda po nekoj mojoj logici trebala spadati pod maksimir ( adresa petrova 116).
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Velike bebice ove jeseni dolaze Mene je dr. isplašila zadnji pregled u 31 tt kad je imao 1900 g, nadam se da sutra na pregledu neće biti šokova s kilama.
Saky i ja jučer zadnju kontrolu tsh vadila, čekam da mi šogorica donese nalaz kad krene s posla.
I ja uzela JGL kremicu.
Vjeva dala ti je papir da otvoris porodiljni dopust koji traje od 45 dana (ili 28) prije termina pa do 6.mj djeteta. Kad se dijete rodi pocinje teci tih 6 mj. A za drugih 6 mj.otvaras roditeljski dopust u hzzo. Tak su meni objasnili. Ak sam krivo skuzila nek me netko ispravi.
Hvala na info za matični, htjela bih to obaviti kad me muž pokupi u bolnici odmah jer će nam biti strka oko drugih stvari,budem ih zvala i pitala.
Chippica sve je slatko 😉
I moja beba bila veća za tjedan dana svaki put dosad.Zadnja 2 dana se manje miče tj proteže se valjda ima manje mjesta,ali i dalje se miče često samo manje pa se zasad još ne brinem,navikla sam na divljanje u trbuhu.
Mene jutros probudio grč u nozi i onda mi u kupaoni curila malo krv iz nosa,odlično buđenje,sad sve ok.😞
bok cure :) zapravo dobro jutro
mi cijelu noc proveli na hitnoj..opet grčevi oni..povraćala sam od bolova pa jednostavno nisam imala izbora nego otić u bolnicu..opet ista priča..s bebom sve dobro, iz rodilišta me šalju na hitnu, iz hitne u rodilište, svi se ograđuju i nitko ništa nije zaključio..jel znate koliko to mora bolit da povraćam od boli...koma..nisu ništa ustanovili..ja već kad me počne bolit odmah popijem normabel..sad ću samo promijenit da ga smrvim pa popijem da prije počne djelovat..dođem na hitnu tamo, previjam se od bolova, suze mi frcaju, mužu govorim da im objasni da nije ništa s bebom i da nisu kontrakcije jer ne mogu pričat kak me boli, a tehničar me pita kad sam rođena ?!?!?!? nakon 45 min što me grčilo osjetim onu prigušenu bol, normabel počeo djelovat, ali grč još nije popustio do kraja..ma koma..ne znam kaj bi rekla..
chippica pa to je pravi mali tabor za princezu :))) jako mi se sviđa!! :D bravo za malenu!! i ja bi htjela da ima što više kila moj mali :D kak je na prošlom pregledu bilo slabo nešto, sad sam se oduševila kad je kilu dobio za mjesec dana :D
pale i meni ti je išla krv iz nosa malo..to je kažu normalno u trudnoći..čak negdje se to ubraja u čudne simptome trudnoće :)
nisam se izjasnila u vezi vlažnih maramica..ne mislim time prati bebu, nego sam ih kupila za sebe da vidim taj miris o kom svi pričaju :D
Pale spadaš u Medvešćak ako ides u Petrovu..ja sam tamo rođena..draskoviceva 15 čini mi se..
Chippica sve je preslatko..imas na babycentru neku nagradni natječaj oko tih sobica za klince..ne znam jel jos traje al vi koje imate tako super zasebne sobice poslikajte i pošaljite sliku..
I meni vec 2 dana krv iz nosa al to mi je bilo i ranije..sad me uhvatilo opet bol u preponi..kud me svi čudom gledaju na plazi zbog trbuha,jos sam i invalid kako hodam..zao mi mm da ispašta zbog mene,ipak smo na moru,a ja nemogu ni lezat ni sjedit..najbolje u moru kad plivam..kao da nisam trudna,a opet ne znam kolko dugo smijem bit u moru..
Chippica, divno si sve pripremila.
Tatjana, dala mi je doznaku za 6 mjeseci, ali sam se raspitala i navodno se to ide izmijeniti tj. produljiti naknadno na hzzo jer vrijedi 6 mjeseci od datuma rođenja bebice taj prvi dio porodiljnog :)
Meni je krv iz nosa pomalo prisutna tijekom cijele trudnoće, a inače nikad nisam s tim imala problema :)
Sortiraj odgovore
Najstariji