Maya, zovu oni iz bolnice patronaznu kad rodis pa ti se ona javi ;)
Evala zene!
Saky ja san 30. tjedan.Kod koga ides privatno kad ides?
BRAVO za sve kontrole,nek tako i nastave!!!
Ja san ka sepava,cila noga me zateze od prepone pa put doli plus sta mi i dalje zacrvene i tako..na momente to ignoriran,na momente me zabrine.Vise mi je malo puno raznoraznih promjena...
Sad valja malo uzet pauzu,rucak se kuha,a kucu pomalo dovodin u red..
chippica moj je u 34 imao 2900 znaci tu su nam negdje po kilazi .. i isto je dug...jao nam se ako nastave ovim tempom
Frabe idem u cito kod dr. Aracic. Kod nje sam isla i ranije, jednom godisnje na pregled sa papom i na inseminacije. Ja sam sa njome jako zadovoljna za sada. Misila sam se cak i kod Sparca mozda, al nema mi smisla mjenjat, ona me ipak zna. A ti?
Ja iz svog iskustva i slusajuci zene oko sebe stvarno mislin da nema uopce puno veze velicina bebe sa porodom.Znan zenicu od cca. 160 cm a bebe od cetri kila radja ekspresno a evo ja 177 pa muke i nauke za tu kilazu bebe.Izgon mi nije problem-meni to najlipse kad napokon daju dozvolu al otvaran se ko granicni prijelaz kad navale izbjeglice!
Ja iman moju preko hzzo-a a privatne "izlete" u Šparca.
ajme Saky, jao se ga nama xD
na mojoj se vide punasni obrascici na uzv slikama i to 2d crno-bijela slika. a ona chubby :-D i tako zadnja 2 puta. hihi
Sve neke velike bebe,baš me zanima u petak kolika je moja.
Chippica kak izgleda ta uputnica,ja već imam u Petrovoj neku D1 i ta navodno za sve?
Ja ću danas brzinski ručak domaći krumpir s blitvom,salatu i panirani oslić od leda.
Znate što o prijavi zdravstvenog bebe da li je neka razlika ako ga prijavimo preko posla tiskanica 3 ili odmah preko HZZO?
Jutros sam pisala postupak prijave djeteta i dokumente potrebne,još mi taj dio nije jasan.U koji matični u Zg idemo prijaviti dijete?
Danas slažemo kindić 💕
Cure, drago mi je da su sve vaše bebice dobro i velike :)
MI imamo pregled za 8 dana, jedva čekam :)
Malo sam zbunjena: sad sam bila kod dr u dz i sestra mi je trebala dat papir za onih 45 dana prije, al mi je dala doznaku na 6 mjeseci. Ja sam mislila da ide 45 dana prije pa 6 mjeseci od datuma poroda?!
Pale nemam ti pojma xD uputnicu sam spremila u pretinac u autu i nisam ju uopce proucila. ali uzet cu ju i premjestit u torbu za rodiliste pa cu napisat kad pogledam sto je na njoj navedeno :)
Sortiraj odgovore
Najstariji