Pale, bez leca-meni su napomenuli.
Sto se brijanja bikini zone tice, ja sama operiram s ogledalom :-D tu i tamo mi muz nesto pomogne, ali uglavnom sama.
Primjetila sam da mi je koza dosta osjetljivija, ne znam da li i vama? cesto ju uspijem raskrvariti, a ne primjetim da sam nesto grublja nego inace.
koala-ja se na bavim masiranjem medjice, nakon tusiranja prodjem tijelo bademovim uljem pa tako i nju i to je to :)
Koala,ja se isto nisan interesirala niti pokusavala sinjoru masirat pa ti nisan od pomoci.
dan svima
meni danas dan da mi se nista opet ne da i znojim se kao blesava...ovaj zadnji mjesec ce me cini mi se dotuc..napokon sam spremila torbu za rodiliste al samo onu prvu
Tala javi se sa pregleda
sta se tice sredivanja ja to sama, mada vec tesko sa time izlazim na kraj..cak sa se zadnji put sa ginekologicom smijala u vezi sa time..ja njoj se pravdam govorim ja vam bolje nisam mogla a zena se od srca pocela smijat i govori mi dobro ste to odradili i da njoj to nije toliko bitno al da to u bolnici kao vole kad dodjes spreman
Frabe pitanjce jedno...dali treba skinuti i lak sa noznih noktiju ili su dosta rucni?...ruzni su mi bez laka
Oooo koliko postova danas! Ja u gužvici pa nikako da čitam sve.
Planiram masirat međicu, da...planiram,ali nikako da počnem, a preporuke sam dobila da to radim sa kantarionovim uljem.
Još uvijek se brijem bez većih problema,imam ogledalo i onda pređem i bude sve dobro.
U srijedu pregled, nadala sam se da će nas staviti ranije,ali opet se nismo vidjeli 4 duga tjedna, pa valjda će sad biti češće..vrijeme je već za to.
Što se spavanja tiče ugl. dobro spavam, jedino ako se dobro najedem prije spavanja onda je noć koma, takva je bila prošla nakon roštilja.. oka nisam sklopila od težine u želucu i oteknutih nogu. Legnem oko 22 h i budim se ugl oko 5-6 kad mm ide na posao, tako je i prije bilo.
Šteta za leće,naočale mrzim nositi.
Lak se ne preporuča ni na nogama niti na rukama kao niti nakit.
Kad spominjete otecene noge;jel vam budu zglobovi doli ili? Pocrvene od otoka?
Saky,ma onda si ti iz Splita,ja danas pobucala!
Nozne nokte isto traze bez laka zbog pracenja cirkulacije,pogotovo ako ide intervencija kakva ili carski.To znan i od poroda i kad san bila na operaciji pod totalnom.Naravno i prstenje skinit i piercing ako imas.
A brijanje kako god obavila oba poroda me u pripremi priletile i meni to nista,al ok-meni ni epi nije nista.Ako moraju rizat a nek rizu! 😛
Frabe meni noge oteknu dole oko zglobova, onako malo.. al ok,kod mene su bucmaste i kad nisu oteknute. Ja si vidim razliku kad jesu i kad nisu,a mm je to uvijek isto
bbooooook pčelice :D
evo mene s pregleda...sve je u najboljem redu i ono što me najviše brinulo, njegov prirast težine, imamo cijelih 1618 gramaa :D
kak smo se prosli puta smijali da ima velike ćube na tatu, sad nam je napravio facepalm i rukom zakrio cijelo lice hahaha..mislim da se negdje smijao..e necete sad nis vidjet!! hahaha..imamo tu jednu jedinu sliku sa 4d kaj je uspjela uhvatit te prstiće i cijelo vrijeme smišljamo tekst uz sliku.."ajme da znaš kaj su jučer navečer radili" ahahahah...smijeh :D uglavnom baš smo veseli
danas smo kupili trudi vlažne maramice..kremu tu nisu imali, ali žena mi je rekla ovako..da mi je najbolje uzeti pavlovicevu koju proizvode u ljekarni..borna kiselina se ne stavlja više ni u originalnu pavlovicevu ni u ove iz ljekarne, samo je razlika u tim supstancama za dulji rok trajanja..zato kaže najbolje iz ljekarne jer toga nema, krace traje i drzi se u friđu..a trudi hidratantna krema uopće nije za guzu, nego lice i tijelo..postoji jos neka zastitna krema od trudija sa cinkom koja se koristi samo kad se pojavi osip..eto nadam se da vam je kaj koristilo..meni je baš korisno bilo kaj nam je teta u ljekarni rekla :D
Sortiraj odgovore
Najstariji