evo i nas : )
nasip jos drzi. curka je 1239 grama teska i sve je super. procjenjena tezina poroda ako docekamo termin je 3200 grama, ali s obzirom na kilazu, moze ona i kroz par tjedana. samo da pređemo 1800.
glavicom namjestena kako treba prema dolje, pa joj kraljeznica ide u polukrug oko mog pupka i noge ravno u usta!!!
moram na ogtt :/
kupila sam u kik-u topic za dojenje za 25 kuna, cviti tajice koje oponasaju jeans hlace (saznala sam da se to zove jegging :) i jos neke gluposti za doma. imaju i tu vodonepropusnu podlogu za 33 kune, dimenzija 50x70 (nisam ju uzela jer je ona ikeina veca i pokrit ce skoro cijeli madrac, osim dio gdje ide glava jer se tamo ne stavlja).
trudi krema za guzu je za svakodnevnu uporavu. cinkov oksid je nista vise nego mineral koji se osim u kremicama koristi i u flasterima, mastima i puderima jer nepovoljno djeluje na bakterije, plijesni i gljivice.
http://www.trudi.hr/proizvodi/posebne-potrebe/zastitna-krema/
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Cure super za preglede.👍Potvrđujem ovo za Pavlovićevu,kod moje mame sve prirodni sastojci-temelji se na bademovom ulju i ne ide nikakva borna kiselina koja se po netu spominje.Meni će frišku napraviti kad dođemo iz bolnice.
croatina, tala, super da je sve ok! :)
ova trudi kozmetika se cini super, bas cu otic do ljekarne vidjeti sto nude, do sad se jos nisam odlucila sto cemo koristiti za njegu koze nakon pranja.
odlucili smo samo bebu prati vodom, a ne vlaznim maramicama, dodat cemo u nju par kapi bademovog ulja i to je to :)
Da i ja ću za početak vodom i koja kap bademovog,isto ne planiram vlažne maramice osim kad idemo negdje.Isto ću vidjeti kako trudi miriši,djeluje mi ok,možda za poslije kupim neki šampon ili kupku.
Poodne sam pola dana prespavala,ne znam što mi je danas,sumnjam da će noćas biti nekog spavanja 😞
Dobro jutro! Noć za poželjet, izgleda da je lavonija rekla bye bye vrućinama, baš je svježa noć bila, a i jutro je. Kaže mm eto preživjeli smo ljeto, preživjet ćemo još ovo malo vremena do našeg zlata
Baš sam se naspavala i odmorila pa ću danas sređivati cvijeće,nakon kiša trave ima na izvoz,baš me bode u oči.
Pisalo se o čučanju i saginjanju. Ja sam do 30 tt radila normalno u vrtu,i pitala dr. o tome pa mi je rekla gledat čučnit, NE se saginjati tako da nam je to jedini način da radimo nešto niže.. ah moramo se i mi obuti, dohvatiti nešto, raditi i sl.
Jutro, tala baš mi je drago za nasip,hehe, ma dogurat će cvita do kraja,obje ste borci, kak se veli kakva mama takva kći😉. Bit će to velika cura, bitno da je sve u redu.
Idem odmah danas pogledat za te topiće kaj veliš u kik, ja sam osoba koja svaku priliku koristi da ne nosi grudnjak pa bi mi oni bili super.
I uzet ću za probu na sebi nešto od trudi da vidim.
Ja ću maloga u maslinovom kupati,alergična sam na bademe i lješnjake tak da ne dolazim u dodir s tim uljima odmah bi se osula. I maslinovo je dobro,mi uzimamo domaće na moru tako da sad kad smo bili imamo zalihu.
Super za pavlovićevu ako je iz ljekarne prirodnija.😃
jutroooo svima! mi se nismo opet naspavale, moja cura je prava noćna ptica :-) al, neka me samo trenira, nije ni to loše :D
croatina, tala, bravo za preglede!!
što se tiče međice, ne znam.. mislim da ću početi, ali nikako započeti :D ionako mi je dokt rekla da to ovisi o babici i da postoji šansa da svejedno pukne, ukoliko babica ne "pomasira" kada za to dođe vrijeme, u trenutku poroda.. a nekako me iskreno niti ne privlači :-P
za kupanje bebe i ja mislim vodu i maslonovo ulje za početak, a polako ćemo onda početi sa baby uljima i šampončićima, mada stvarno mislim da u startu to nije potrebno...
jutro trudnice
tala i croatina super za preglede..neka sve prolazi uredno do kraja, a ti tala da izdrzite sta duze u komadu
Pale citala sa da ne smije bit lak, al ove zadnje koje znam da su rodile sve isle sa lakom na nogama, pa sad ne znam tko je tu lud i koga slusat.
Frabe znaci bez laka. Danas cu ga skinit jer nosim crveni, tako da pobile do poroda ...koji si ti sad tjedan, nemas tiker pa ne pamtim bas. I mislim da smo jedino nas dvije tu iz Splita
Sta se tice kreme za guzu ja cu probat sa JGL i trenutno vam je u bipe na -20% mislim da dodje nekih 36 kn. A bebicu cu prati u kap maslinova ulja za pocetak i takoder imamo domace.
Mi jutros bili nadam se na zadnje vadjenje krvi za TSH, vec me to izludilo svako 4 tjedna. Sutra napokon idem po nalaze briseva jer jutros vise nisam imala snage ni koraka napravit.
Dosla sam kuci i dolje zdjelica i prepone bole za poludit, jucer sam u dva navrata imala i blage kao menstrualne grceve, trajali su nekih 15 min nista strasno al opet dovoljno da shvatim ozbiljno i napokon spremim tu torbu do kraja.
Pregled sljedeci tjedan privatno, jer moja je na go ovaj mjesec.
Danas cu malo mahuna, krumpira i tikvica sebi na leso. Malo zdrave hrane.
ej, cure, htjela sam vas još samo pitati kako to ide sa patronažnom sestrom? poslije poroda ili? zovem je sama ili? možda je glupo pitanje, ali ja stvarno nemam pojma o tome :-(
Jutro cure!
Mi dosle s pregleda. Cura ima 3200 :-O
velika je i dugacka, ima pune obrascice. Rekla je doktorica da joj se cini da imam mali trbuscic s obzirom na veliku bebu xD
samo da ne nabaci jos previse jer ne znam kako cu ja to sve izgurat. nema vise slatkog za mene :-D
Sortiraj odgovore
Najstariji