Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bagi_ca
    29. Srpanj 2016. 13:26

Pale super dekica 👍👍 izgleda mekano

Crna191
    29. Srpanj 2016. 14:09

Pale super je dekica..ja imam isto njihovu ali malo drugačiju..ovakvu sam prvo htijela ali nije bilo nego roza i plava,a ja sam vise krem sivi tip..
    Ivek i cure sa zapada,ja sam vam bila susjeda do nedavno..prvo bili na rudesu a onda tamo kod bivšeg mercatora..
    Viđam ja i tu po novom ZG trudnice pa se uvijek pitam jel neka od vas
    Mi smo pred 30tt a vec imamo  sigurno preko 1500gr..prije skoro 2 tjedna je bio na 1450gr..tješim se da uzv grijesi pa da ipak bude manji jer ne znam kako ce izac van ako nastavi ovako rasti..

ivek2207
    29. Srpanj 2016. 14:25

što se tiče naših težih beba:
    baš sam jučer pričala sa susjedom koja je prije 2 god rodila carskim na sv duhu curicu jer je bila na zadak okrenuta,i išla se dosta prije toga raspitivati gore, pa mi je rekla da što se tiče težih beba, sad neznam jel me utješila ili ne ali u principu ako je beba teža od neke 4 kg da isto rade carski bez pogovora da se rodilja ne izmuči. Sad neznam kak je u drugim bolnicama,još ću se ja raspitat na tečaju kad ću ići gore,al bojim se da bude moj mali blizu 4 imal,ak ne i više, i tata mu je toliko imal i njegov brat je preko 4 kg bio, mene strah operacije a opet me i strah kak bum to zgurala van ako bude veliki.
    Rekla mi je još neka i nosim svoj toalet papir i sapun,jer čistačice ne stavljaju tak često, i neka si ponesem hrane negdje u torbi, kao da je ona bila pred podne na carski naručena i da su joj poslije dali samo šnitu kruha sa medom i da je gladna bila do drugog dana. I da je svaki dan jela neko varivo od graška ili graha,kupusa a kao dojilje nebi trebale jesti zbog napuhavanja.
    Veli samo si hrane uzmi sa sobom, i pelene za bebu i vlažne maramice,jer niš kao nedaju.
    Pohvalila je ugl osoblje gdje je na carskom bila,ali kao negdje dolje gdje su kao sestre za bebe,ili kako se već zovu,kao koma.
    Sad to je bilo prije 2 god, ja se nadam da se nekaj promijenilo,pa da ukupno nisu tak loša iskustva. Ako ništa drugo bum si paket napolitanka spakirala pa bum grickala ko hrčak dok mi muž ne donese nekaj ak je tal loša situacija s hranom( makar ja obožavam variva,pogotovo ta sa grahoricama),al na šniti kruha baš nebum mogla biti.

tala
    29. Srpanj 2016. 15:00

nama su stigli ulovi iz zare:

cvita je napokon dobila nesto cvjetno 🌺 za proljece/ljeto:

i nesto debelo i toplo za ovu zimu 🐧

i 5 bodyca za 69 kuna! kad god ih budemo nosili, cijena mi je bila super, a mislim da sam bas pogodila i budu odlicni za proljece ili ljeto 🐳

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Dony
    29. Srpanj 2016. 15:18

Bok cure evo i mene! Sve sta ste kupile je tako predivnooo i slatko.. 
    Ja bila u srijedu na ogtt a jucer na pregledu i sve je super. Bebolino ima 1100 grama, dobro napreduje, zatvorena sam tako da sam mirna. Jedino mi je tkak nizak i zeljezo isto malo nize pa mi je dala heferol tablete. Vjerojatno se zbog tog niskog tlaka meni stalno spava.. 
    Ja sam odlucila da idem roditi u Rijeku a ne Pulu jer razmisljam o porodu u vodi. Cuka sam da je puno manje bolno i da se nekako sve u vodi omeksa pa da je elasticnije. Frendica dvije curke rodila u vodi i rekla je da je porod joj ostao u predivnom sjecanju. 
    Neko je rekao za povisene leukocite, moji su 11 a gornja granica je 9 i rekla mi je gin da je to normalno kod trudnica, cak do 16 da se tolerira, bitno da je urin kako treba. 
    Pale predivna je dekica, bas idem vidjeti sta ima zanimljivoga jer ja imam neki kupon od 100 kn za iskoristit. 
    Ee i ko zeli mustelu koristiti, neka zena na fejsu narucuje i uzima neku sitnu proviziju, a sad je ful jeftino. Ja zelim onu torbu plavu u kojoj je taj set za novorodjence, kod nas je 356 kn a na toj stranici oko 200 kn. 
    Evo linka 
    http://www.cocooncenter.co.uk/brands/mustela.html

bagi_ca
    29. Srpanj 2016. 15:45

Ja bila na pregledu sve ok samo imam malo vise leukocita u urinu. Bebac super cak i malo veci za tjedan dana i sve skolski..ja mirna i sretna

tatjana_zg
    29. Srpanj 2016. 16:24

Bokic. Sto se tice tezine bebaca. Ja sam bila na pregledu kad sam bila 32+3 i mali je imao 2100 g. I nisu mi nista rekli da je preveliki. Valjda zato kaj i mene i muza ima. Ja sam imala skoro 5 kad sam se rodila pa me mamica izgurala. Nezelim se opterecivat s tim kak cu. Znam da moram i to je to. 

PALE
    29. Srpanj 2016. 16:27

Hvala svima na komplimentim za dekicu,tala super mi je sve,pogotovo vestice.
    Sad kad uspoređujem moja beba je sa 29+5tt imala 1600g i ispada da je još najveći ili među najvećim dobro da idem na carski rez,a toliko sam se bunila protiv toga.A ja nisam baš nešto "kršna" imam 165cm i 58kg inače.
    I ja sam tako bila stalno umorna dok heferol nisam počela piti,sad sam ok,ali mi mslo poremetio probavu.
    Ugodan vikend svima 😎☀️

Jado
    29. Srpanj 2016. 16:51

Cure bok!!! Weeee 27 tjedana nam danas - za slavlje sam dobila jako puno udaraca od sve vece curice haha. I weeeee petaaaak!! 
    Jos 1 tj rada. Jos duuugi tjedaaaaan.....

Ja sam isto mislila sv Duh ali ispada da oni nemaju nista sem 'normalnoga' poroda. Ni stolcic ni vodu? To moram provjeriti dobro sve prije no se odlucim za rodiliste. Sa time da ne zelim bas da me rezu ako ne moraju - jesu oni brzi na skarama zna li tko? 
    I da - doktori su super ali su sestre kata-stro-fa!! I to su friske i stare info. I od prije 2 god i od prije 2 tjedna. 
    Nitko ne ide na vinogradsku?

Jado
    29. Srpanj 2016. 17:43

Tala sorry sto si ono pisala za dostavu od Zare? Koliko se placa? Bodici su super

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.