Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maya20
    30. Srpanj 2016. 13:39

Super, ja sam mislila koristiti tekući Persil + neki sensitive omeksivač... super info za Kaufland, budemo se zaletili danas. Vrijeme je da pocnem i robicu pripremat, plus preprati dekice, posteljine i ostalo što amo kupili... i mi danas vec 2 sata vani bili, malo krug po nasipu. Dobila sam 3kg od zadnjeg pregleda, to mi se čini puno (taman od kad sam domeka), pa se moram ipak malo pokrenuti :-D
    Pale, meni je termin 15.09 prema zadnjoj menstruaciji, al obzirom na veličinu bebice, kaže dokt da budem u pripravnosti od cca 10.09. Budemo vidjeli! Dap, ja isto čula svakakve priče o rodilistima, al zadnje 2 frendice rodile u Petrovoj i obje jako zadovoljne (jedna carski, druga prirodno)... i dokt mi je od tamo, pa si mislim da bih i ja na kraju u Petrovu... moram ovaj tjedan donijet odluku, jer idem po uputnicu za te bolničke preglede... a i nekako si mislim da nema pravila, kad stisne-stisne, treba imati i sreće pa upast u dobru smjenu. A na to ne možemo utjecati! :-)

Jado
    30. Srpanj 2016. 19:39

Ma sve je to individualno za bolnice ali ne bojim se ja neuljudnih sestara ili sl. Bitno mi da su doktori profesionalni i da znaju sta rade. A hrana, sestre i slicno? Ma pretrpim sve tih nadam se 2-3 dana (ne duze)

A sta je sa Chicco sredstvom za pranje? Ja mislila to uzeti za bebicu

Chippica
    30. Srpanj 2016. 20:19

JaZmajac, to smo mi uzeli. Jako lijepo mirise i pise da je za bebe od rodjenja. Uz to necemo koristiti nikakav omeksivac bar ne na tako maloj bebi, mozda kasnije.

sanjac
    30. Srpanj 2016. 20:31

Vecer cure :)

Ja nebum radila plan porodaja, jednostavno cu otic u bolnicu kad bude vrijeme i to je to :)
    Robicu sam prala sa persil sensitive praskom i koristila sam lenor sensitive omeksivac.. I inace s tim perem muzevu i svoju robu, super mi mirisi, lijepo opere, tako da se nadam da vikici nece nis smetat od toga :)

Frabe
    30. Srpanj 2016. 23:12

Ja san sad uzela za nas doma persil sensitiv da isproban al nos mi je toliko zacepljen da apsolutno nistaaa ne osjetin! 
    I danas placem! Zasto? Ne znam,al placem! Jel da da i vi tako znate,jel da,jel da?

tatjana_zg
    30. Srpanj 2016. 23:59

Frabe hahahaha ja nisam imala jos takvih situacija da placem al opcenito sam plakala samo par puta u zivotu pa ja nisam mjerilo. Sigurna sam da si ti normalnija nego ja i placi ako hoces cijeli dan jer ti se moze 
    Ja sam sad u fazi da bi sve odjednom. I spremala i kuhala i pripremala robicu i torbu i sebe i ak nes ne stignem onda radim paniku. Non stop sanjam da sam u rodilistu a da nista nisam pripremila doma hahahaha valjda zato kaj su se radovi doma toliko oduzili jer bi ja non stop nesto. Al jos malo i gotovo. Bebac ce biti tu pa necu imati vremena mislit na gluposti 

Frabe
    31. Srpanj 2016. 00:06

A ono placen i gledan da me dica ne vide.. ako me zagrle oni ili muz ja jos gora..Uz ovu neku cudnovatu prehladu izgledan ko tuzna vrba! 🙈

mimica24
    31. Srpanj 2016. 06:39

Bokić,imala sam problema s prijavom ovdje pa me nije dugo bilo, vidim ima nekih novih cura ovdje pa želim dobrodošlicu.

Meni je termin 15.09., ali dečko je veliki pa mi je dr. rekla da bi do kraja kolovoza mogla roditi, što meni paše, ćim uđen u 37 tt ja sam spremna. Sve je oprano,opeglano,kupljen krevetić,kolica,posteljine, torba za rodilište čeka još koji paket uložaka i to je to.

Robicu sam prala samo sa našim detergentom (Rubel),stavila program s manje gužvanja i dodatno ispiranje i robica je ispala odlično. Mislila sam bar tu prvu robicu bez omekšivača, vidjet ću kako ću kasnije prati.

mimica24
    31. Srpanj 2016. 06:53

Vidim pisalo se o planu poroda, pošto sam imala priliku biti 24 h u bolnici radi GUK profila vidjela sam da sve ovisi o dr. i babicama tako da se neću planovima nikakvim opterećivati,samo se molim i želim (kao i svima vama) da sve bude brzo i bez komplikacija.

Dečko je u 31 tt imao 2 kg što je dosta i prođe mi svašta kroz glavu kako ću ga istiskati,a dr. me tješi da velike bebe idu na carski. Znam da u našoj bolnici (Vinkovci) forsiraju prirodno i da ne slušaju doktore koji nam prate trudnoće tako da se zaista ne opterećujem i pokušavam se maksimalno opustiti sad pred kraj. U trudnoći sam stalno imala neke strahove, bolove (za koje sad tek vidim da je normalno) pa sad dok još mogu spavati, disati,ne idem po noći na wc,nemam žgaravicu ni bolove želim maksimalno uživati

ivek2207
    31. Srpanj 2016. 10:34

Jutro, aime tatjana pa ti brojis sitno do poroda, uopće nisam skužila, dugo nisam tickere gledala a sad kak se i meni bliži, doduše imam još dosta počela sam gledati kako sve stojite s terminima i ti i minnie ćete valjda prve od nas biti. Vi mora da ste maksimum u pripravnosti😊
    Jel kupio tko one chicco uloške za rodilje, vidla u bubamari , 30 kom 60 kn, onaj ogromni paket.  Mene privlače al mi nekak paket stvarno velik,trebat ce mi jos jedna torba. Ja uglavnom mislim da za sad nosim 3, jedna ide samnom u rađaonu i to pakiram torbu za kolica, onda će mi muž donijeti veću sa stvarima za sobu i vidjet ću dal bi još koju malu za stvari za bebu,pelene,maramice i kaj mu još treba. Nemam neku baš veliku al mislim da mi ovako bolje. Ovu veću ću ispod kreveta a ove manje u ormarić zgurati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.