Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    28. Srpanj 2016. 12:35

Jel mi virujete da se grozim pomisli da iden u kakav trgovacki centar!? Iman osjecaj da ovde stalno neko drzi upaljen fen i ouse mi u lice koliko je sparno i ja jedva onda hodan da ne padnen.Pa kad vidin kako ste lipo sve u kupovini uf...

tala
    28. Srpanj 2016. 12:50

jutro!!! 

nama je danas 27tt!  

pa da vam se malo pohvalimo nasom novom posteljinom:

cipelicama i tajicama:

a ovo je tata cviti kupio drvenu raketu:

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

croatina
    28. Srpanj 2016. 12:50

Pa baš i ja gledam...pale je tjedan ispred mene, a ima spremnu torbu za rodilište, a ja jadna ne bila još nemam ni robu u čem ću malog iznijet van iz rodilišta..kinderbet još nije složen, posteljine nemamo..kaj se robice tiče, mislim da će mu svi ti 56 brojevi biti preveliki jer se ne čeka termin za carski..ne znam evo već sam lagano tužna zbog svega, a mm radi i vikend i cijeli ovaj tjedan od 8 do 8 navečer ...i kaj da jadan napravi..pojede i ode spat..:(

tala
    28. Srpanj 2016. 12:57

ivek, gdje si upiknula taj rucnik na medu? presladak mi je!!! 
    sanjac, sve je divno! obozavam te majice s kapicom i uhekima...

cure, kako ste danas? je li i kod vas osvjezilo?
    mi smo jucer bili u restoranu na pizzi i cvita je takav nered u trbuhu radila da se nismo prestajali smijati. bas nam je bilo lijepo : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Frabe
    28. Srpanj 2016. 13:24

Croatina razumin te skroz i vise od skroz! Muz ode u sesr ujutro i dodje oko osan s posla a ako dodje ranije vodi dicu na more.. ok,ja iman jos vrimena ovako gledajuci al nista nista nista nije spremljeno!

Tala i tvoje je super slatko! A kod mene nista od laganije temperature,cak mi se cini da je par dana vec jos zagusljivije!

PALE
    28. Srpanj 2016. 13:53

Ma ja sam odlučila da želim imati sve spremno zadnjih mj dana da nema panike. Mislila sam da je torba (sportska adidas) prevelika na kraju jedva sve stalo jer oni chicco ulošci,ogrtač i ručnici zauzmu pola torbe. Proučavala sam avent električnu izdajalicu kaj se sterilizira, kaj ne i kak funkcionira,jednostavno je,ali zvuk grozan😳 
    Tala i ja sam počela odbrojavati,još nekih 7tt do kraja.Sve vam je slatko od robice,morat ću i ja pogledati novu kolekciju po trgovinama 😊Sad sam si svaki tjedan nešto rasporedila za kupiti/napraviti da mi brže prođe.
    Croatina, ne mora biti da će beba biti manja,ovisno sad o mjerenjima,koliko sam shvatila oni zadnjih tjedan-dva i ne dobivaju previše na težini jer se već pripremaju za porod,spuštaju u porođajni kanal...
    Idem čitati 8mj one knjige što očekivati u trudnoći,kad sam kupila knjigu to mi se činilo miljama daleko.

Crna191
    28. Srpanj 2016. 14:02

Curke sve vam je preslatko..ma kad je ta mala robica sva slatka..
    Ja se vratila s kontrole,stanje nepromijenjeno..zatvorena i cerviks se nije dodatno skratio tako da nam je lagano putovanje uz dosta odmaranja dozvoljeno..
    Ne znam kako vama ide sa spavanjem al ja od kad sam doma i vise mirujem je spavanje katastrofa..a da ne kažem da zaspim tek oko 1 i malac me budi oko pola 7 da pozdravi tatu kad ide na posao..sinoć su me valjda umor i hormoni svladali pa sam pola večeri plakala..ko dijete kad je navecer umorno a ne moze zaspat

ivek2207
    28. Srpanj 2016. 14:07

cure evo i mene,bila s mamom u citiyu,tražim odjelce u čemu će mali doma ići i tak sam slatko našla u c&a,ispod je samo bijela majica sa kratkim rukavima,ja ću ju zamijeniti bodijem,sad su dobili sve sa dugim rukavima,i naravno opet sam zaboravila kupiti cipelice.
    Ja ne znam što je samnom,još ni jedne nemamo i svaki put samo robu pokupujem a za nogice niš. Jadan moj mali,pored takve mame, gol ne bude,al možda bos..
    Šalim se,buem ugrabila idući put,nadam se. Još su bile dvoje hlačice za 70 kn pa sam i to uzela.
    evo slikica.

tala,ovaj ručnik sam u c&a uzela još oko 5 mj,bio je nekih 70 kn.

Vidjela sam danas imaju ti slične na policama,pa ako hočeš muža zaposliti da traži.
    Jako je mekani,80x80 jetako da će biti i dosta velik kad mamac i naraste,a ne samo kad je novorođenče.
    Posteljina je predivna i ove cipice s resama.
    Sanjac stvari su divne, kad tako gledam poželim i ja curicu.
    Za dečke obično ima jedan zidić oblekice za izabrati a za curice pola dučana. Isto kao i za nas žene i muškarce.

sanjac
    28. Srpanj 2016. 14:26

hvala cure :)

tala slatke su ti stvarcice :) kaj se tice majica sa uhekima i meni je to preslatko, najrade bi i sebi kupila :)

ivek slatka je robica, ja sam isto gledala ove dole trenirkice tamo, bas su mi simpa :)
    Ni mi jos nemamo cipelice, narucila sam 2 para tenisica prek ebaya pa cekam da mi to stigne :)

croatina bez brige, ja sam isto u 29. tjednu, pa mi jos nije spremna torba za bolnicu.. stignemo to sloziti ;)

sanjac
    28. Srpanj 2016. 15:03

E da, cure sta cete vi kupovati za zimu? Jaknice ili skafandercice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.