Stisla posalji smotana prije kraja. Bodici su super povoljni
A robica je tocno, kao sto znamo po mom ukusu
hvala! u poslovnicu je dostava besplatna. ja imam zaru tu u ilici, pa samo trebam skociti po to u roku 15 dana. stigne ti mail i sms na mobitel. a za dostavu kuci je mislim 29 kuna.
dony, moja je sogorica otisla u rijeku roditi u kadi.na kraju se tako poklopilo da je rodila u međuvremenu između dva mijenjanja vode, na stolu, jer se kao u toj kadi ne moze biti predugo...
koliko ja znam, vinogradska ima i stolcic i vodu, ali ti se mora potrefiti da dođes u smjenu kad je tamo babica koja to zeli odrađivati.
ja sma odlucila nista ne planirati niti imati ikakva ocekivanja. cak si razmisljam ni da plan poroda ne napisem jer ne znam cita li to itko.
http://www.index.hr/mame/clanak/napravite-svoj-plan-porodjaja/803070.aspx
hocete li vi pisati?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Cool! I ja imam blizu Zaru pa mi je to ok.
Koliko ss dugo dostava ceka? I ja sam vidjela par stvarcica hihi. Ali mislim ici na more nadam se pa da mi ne istekne i rok od 15 dana
2-5 dana maksimalno. oni ti imaju neki cudan nacin stavljanja stvari na web na rasprodaju. jedno jutro nesto vidim, nakon pola sata toga vise nema, tako da ja odmah kupim sto mi se sviđa i buduci da ne naplacuju dostavu, uzmem po nekoliko stvari u istom danu, a oni uopce ne spoje narudzbu, pa su ovi prodavaci u ducanu ljuti jer im dođe nekoliko kutija umjesto jedne : D
dajte recite da li se mora platiti online,ili mogu platiti u poslovnici kad dođem po robu u zari?
za plan poroda neznam. ja ću kad završim tečaj u 9 mj vidjeti šta dozvoljavaju gore a šta ne,pa ću si posložiti u glavi šta hoću i to ću im reći kad dođem roditi.Vidjet ćemo hoće li se itko toga držati.
Ja necu nikakav plan poroda Radit..znam otprilike sta zelim a to je sto duze hodat ili bit na pilates lopti..obicno kad ja radim oko svega neke planove uvijek ispadne drugačije pa s ovim necu planirat..
A ovo oko osoblja..uvijek je nekome super sve,nekome nije..sve je to stvar kak te u tom trenu potrefe ljudi..kuma je imala vezu u Vinogradskoj preko glavnog Dr tamo na ginekologiji pa se babica opet u rađaoni užasno ponašala prema njoj..
za zaru ide online placanje visa, master i american. : )
meni su na sv. duhu, i na ginekologiji i patologiji trudnoce svi bili super. ima dosta mladih, valjda specijalizanata i nista nije falilo od potrepstina, a znate kako trudnoce svako malo jure na wc : D
Tala hvala na info!
Onda mozda jos stignem nesto naruciti hehe i to preko kartice od dragog
Za sv duh su svi rekli da su sestre strasno zloceste. Znam stvarno par cura. Ne da im je porod.u losem sjecanju ostao cak suprotno ali kazu da su sestre koma neuljudne
Bok cure , idemo ove dane upravo u kupnju odjece za novorodence, vidim da ste vec pisale o toj temi. Da sam ne kopam po prijasnim postovima, moze li mi netko rec di je najbolje prvo otic, sta je na popustu trenutno ako ste sta kupovale :) hvalaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji