Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    29. Srpanj 2016. 01:01

Sanjac i mi imamo isto vreću za kolica koju možemo staviti u košaru koja ide na kolica..pa si mislim da bi bilo previše i skafander i tu vrecu..a pak samo skafander u košaru mi se čini premalo..mislim da mogu normalno obući malog i u tu vrecu..

Chippica ..koliko su meni rekli jako je kratak period tih nabujalih grupi iza poroda...čim se uspostavi neki ritam dojenja, splasnu ....ne mislim kupovat sad 100 grudnjaka različitih veličina ..ja kad sam saznala da sam trudna s 5 tjedana pa do negdje desetog tjedna s dvojke su mi skočile na peticu i sad splasnule na 3..naravno morala sam kupit grudnjak koji mi je sad preogroman..tako da cu kupit broj koji sad imam..

ivek2207
    29. Srpanj 2016. 09:26

Jutro, tala imas c&a u city west, neznam za east, valjda ima ali ja zivim na zapadu tako da samo tamo shoppingiram, u areni ima i u west gateu cini mi se. Ja sebi rijetko nadem tamo ista, ali moj muz se obuce od glave do pete tamo uvijek za bagatelu a sve 100 %pamuk. On jako pazi na te prirodne materijale. Meni imaju jako slatkih stvari za bebace a cjenovno su nizeg ranga.

Ja sam kupila taj grudnjak prije mjesec dana u h&mu i dobar je praktican, ali mene vec sad malo stisce tako da neću kupovati dok ne dođem iz rodilišta a dotle ću samo za po doma neki top nabacit, ako će to funkcionirati, jer već mi je ovaj mali a neznam kolike će mi biti grudi kasnije. Lekcija naučena, nadam se da ću ovaj nekad još moći iskoristiti.🤗

Hubica01
    29. Srpanj 2016. 10:31

Ivek 2207, onda smo mi susjede, ja isto živim u zapadnom dijelu Zagreba :)   

Meni su moje cure savjetovale da si kupim u Mulleru te grudnjake, zasada su mi grudi narasle za jedan broj i jednu košaricu  tak da ne znam ni sama kad bi kupovala... 

U c&a ima svakakve robice,fora su a i 100% pamučne, a ni ja si baš ne mogu naći stvari neke...

PALE
    29. Srpanj 2016. 11:01

Vjeva
    29. Srpanj 2016. 11:02

Daaaaaaaaa, u c&a ima super stvari za bebe, jeftine, a pamuk... Ja tamo često kupujem robicu za nećakinju i super je! UZ c&a, najčešće robicu kupujem u Zari i h&m-u...

Mi jutros bili na pregledu, sutra ulazimo u 32.tjedan, bebač je super, ima 2 kg :)

Jel neka od vas čula nešto o ili ima kolica Neonato? http://www.magicbaby.hr/oprema-za-bebe/kolica-i-dodaci-hr-3/3u1-komplet-kolica-hr/neonato-kolica-puro.html

PALE
    29. Srpanj 2016. 11:04

Jutro!
    Evo stigao paket vivre,zadovoljna sam,dekica je jaaako mekana,a posteljina šarena,ogradica 60 sa svake strane i velika i dovoljno debela i može se sve prati u mašini-to mi bitno,pamuk je,neutralnu posteljinu ćemo dobiti na poklon.Uslikam posteljinu kad složimk kindić za tjedan dva,malo odugovlačim da ne skuplja prašinu.

PALE
    29. Srpanj 2016. 11:16

Sad vas čitam,mi smo kupili košaru za kolica,dobila sam id šogi slično odjelo kao medo što spominje tala,blizu sam shoping centra pa se pred zimu mislim prošetati i kupiti i skafander i jaknu za zimu,ne znam kolika će biti beba da se ne zeznem za broj,a nadam se da će još 10. i početak 11.mj biti ok.
    Super što je svima dobro prošao pregled.
    Hubica dobar ti je bilo koji magnezij piti,ne mora biti od tog proizvođača,sve ti je to isto.
    Kupila sam mali paket pelena  broj 1 pampers i dobila od violete jedan.I veliki 2.Da li je to preveliko?Da li trebam 0?Šogorica mi rekla da njoj to bilo preveliko,ali rodila je bebu od 2400g.Znam da dobijemo onaj mali pampers po rođenju.
    I ja živim u zapadnom zagrebu,u c&a dosad nisam nikad kupovala,ali za klince imaju slatkih stvari,a ok su cijene.

ivek2207
    29. Srpanj 2016. 11:29

ja zmajac, ja mislim da mi sve kaj bumo na sv duhu rodile,sve smo tu negdje na zapadu,ja sam u rudešu i imam praktički 5-10 min i to citiya i do sv duha.

pale,predivna mi je dekica.Drago mi je da si zadovoljna s time što ti je došlo,sad je meni malo žao jer sam gledala non stop te ogradice a nisam bila sigurna koliko su debele pa se nisam usudila.
    Evo jučer i danas gledam tepihe imaju na vivreu i bit ću hrabra pa naručiti jedan,tražim da stavim ispod kindača da ne oštetimo parket a ne mogu kod nas naći u dučanima dimenzije,ja bi ili 60x120,ili 70x130,al nema šanse da nađem,i k tome ja bi još bijeli ili neki krem,tako da sad na vivreu imaju baš krem u toj dimenziji i budem se odvažila,kad znam da vas je više zadovoljno s te stranice.

Za ova kolica nisam ni čula pa neznam ništa reći.
    meni je 29.tjedan danas, dakle za 3 tjedan kao i ti vjeva nosit ću 2 kg+plodna i posteljica.Makar možda i više jer mi je zadnji put rekla da je veći za tjedan dana nego što bi trebao biti,baš se veselim...
    Sad nam počinju valjda prave trudničke muke kad trebamo nositi bebače i sve ostalo sa sobom.
    Meni je svaki dan konstantno neudobno, cijeli dan se namještam po kući kao kvočka,nigdje mi nije udobno,zateže me kičma,trbuh mi visi pa sve mišiće vuče kao da sam utege dizala.Još se nečkam dal da dam novce za onaj trudnički pojas da mi trbuh drži ili ne,mm kaže da odem i kupim više da nebi imala kasnije problema s kičmom,neznam.

Jel i vama tak, ne da imate jake bolove, neko onak,da vam je non stop negdje neudobno i ne možete se namjestiti u ugodan položaj?

PALE
    29. Srpanj 2016. 12:23

Ivek meni je beba isto veća za tjedan dana,mislim da ima sad sigurno 2kg i postaje mi sve teško,kad ležim na lijevom boku s ztudničkim jastukom mi je ok.Noćas sam nakon dvije mirnije noći opet bila vreća za boks,sad me i rebra bole kad me lupi i imam jak pritisak na mjehur.Paše mi kratka šetnja pa onda ležanje,pa tak opet...Najgore mi sjedenje,jučer me na večeri nakon pol sata sve počelo boljeti,brinem se što će biti za par tjedana pa sad želim što više toga obaviti.

tala
    29. Srpanj 2016. 12:54

hvala vam cure! 
    ja sam u centru, pa cu se morati zaletiti jedan dan negdje jer najcesce shoppingiram tu u hm-u i zari. marks and spencer mi se u kaptol centru zatvorio, prenatal vise ne postoji, petit bateau mi je malo preskup za ovu robicu koja ce se nositi po mjesec dana... 

pale, super mi je dekica! 

jedva cekam vidjeti koliko grama ili mozda vec kg ima moja curica. aplikacija na mobitelu mi sada pokazuje okvirno od 26-28 tjedna sve mjere, pa ne znam koliko bi mogla imati. u bolnici je imala 720, ali se nadam da dobro jede : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.