Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    31. Srpanj 2016. 10:46

Mimica,pardon, ne minnie. Sva sam se zbunila. Neznam šta mi je u zadnje vrijeme, sva se gubim, hoću nešto reći i u sekundi zaboravim, sve mi ispada iz ruku, popikavam se...ma sva sam nikakva što se motoričkih sposobnosti tiče
    Uživajte danas. Grad se ispraznio,baš je lijepo mirno.🙂

tatjana_zg
    31. Srpanj 2016. 11:07

Ivek ne bi vjerovala al nemam osjecaj da je to tako blizu. Sve nesto pripremam al nikako da zavrsim. Ma pere me pozitiva i sve ce bit nekako 

Frabe
    31. Srpanj 2016. 11:11

Jutro! 
    Bas san jucer gledala chicco uloske te i isto se mislin a prva dva poroda san ove klasicne Veo pamucne na hrpe trosila.

Ne znan jel vam poznato al meni su slatkiiii...
    http://www.malenamoda.com/bodi-rhea

PALE
    31. Srpanj 2016. 11:34

Pozdrav!
    Maya super za info za Petrovu.Ja sam kupila chicco uloške i zauzele su mi pola torbe.Nosim jednu veliku sportsku torbu i to je to,stavila sam u nju sve,idem na carski pa mi tak zgodnije,par vrećica mi tamo da eventualno izvadim kaj treba.
    Idući tjedan slažemo namještaj za bebu.
    Nadam se da će zahladiti jer ovo je koma,uopće ne mogu spavati i baš sam nekako nervozna.

ivek2207
    31. Srpanj 2016. 11:44

Ma bit će to sve u redu. Sve mi ćemo biti prave hrabre,rodilje, mame kao što smo i trudnice.
    Ja isto sve nekako pripremam,gledam, zapisujem al ništa konkretno. Čekamo oboje starce da se vrate s mora pa da zajedno počinjemo sklapati, šrafiti,prati, još sitnica pokupovati i nadam se kraju privesti.
    Neznam dal se uklapa u temu al pitat ću pa kud puklo.
    Jeste vi izabrale već kumove za bebice.neznamo kak to ide,jel se treba unaprijed najavljivati ili možemo kasnije kad se rodi reći toj osobi. Mi nećemo raditi ništa posebno, samo roditelji naši i kum i to je to.ona tema je malo zapostavljena pa mislim da mi nitko neće odgovoriti pa pitam tu,ako tko ima kakav savjet. Nemojte me za uši navući ako je offtopic(što i je)💟🙄😌

Frabe
    31. Srpanj 2016. 12:15

Mi otprilike znamo za kumstvo a i potencijalni kumovi se ne bi tribali iznenadit kad im kazemo.. to kod nas nekako ide spontano,al mislim da ne bi bilo lose ako ste bliski nagovijestit zelju da bude kum/a vasoj bebici ..

Crna191
    31. Srpanj 2016. 12:41

Bok curke...samo da pozdravim..
    Mi očekujemo nećaka da se rodi..odlučio je doc na mamin rođendan a od jucer popodne je u bolnici..sad me malo streslo jer sad znam da sam ja iduća tu od nas..
    Mi smo kumu rekli čim smo saznali da je dečkić..i bio je presretan..
    Imala sam i ja te plačljive dane,ali mene nekako uhvati uvijek pred večer kad sam premorena a nemogu zaspat..

tala
    31. Srpanj 2016. 13:08

dan! 

grozna i neprospavana noc iza nas. curka je tako divljala, da sam se pocela pitati je li joj nesto ne odgovara, prepoznajem li ja te znakove... panika. pred jutro se sve smirilo i sad ju uopce ne osjetim. sad mi je jos gore zapravo ( a vjerojatno samo spava), pa sam navalila na bajaderu jer inace reagira na slatko : ) 

sve me je nekako strah finalizirati razne projekte jer ne bih htjela da to cvita shvati kao znak da smo spremni i izađe prije van  
    pregled je tek za osam dana i jedva cekam vidjeti kakvo je stanje s tim otvaranjem...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Frabe
    31. Srpanj 2016. 14:42

Ma i meni kmezavost bude jaca u kraj dana.. i prehlada mi grozno pada,ko da mi inace vec ne fali force!
    A noci i spavanje su mi 😲😲😲😲,jedva se namistin pa me probudi neka boljka,pa neman zraka.. Iman osjecaj da ove vrucine nece stat 😣.

Jado
    31. Srpanj 2016. 17:29

Hej curke bok
    Info da su chicco ulosci jeftiniji malo u chicco ducanu nego u bubamari ili u bipi. Sad koliko je kome zgodno. Recimo u king crossu su ducani jedan do drugoga. A i provjerite si dm knjizicu - ima 20% popusta u chicco ducanu na sve. Tamo cu si ja uzeti i jos deterdzent.
    Curke koje su rodile vec - jel dosta paket od 30 kom ulozaka ili treba vise?
    Pale trebaju ulosci iako ides na carski? 

Pozdrav svima!! Ja spavam ok i bez klime samo sa sve manje robe 
    Tala meni je recimo suprotno bilo jucer. Mala je full mirna bila. Javila se onako svakih 3-4 sata sa par udaraca da sam se zabrinula sto se ne javlja kako spada. A danas je tak-tak. Zivlja je inace nego ovaj vikend. Mozda je neki tlak pa se cudno ponasaju. Sta ja znam :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.