ja sam dobila na početku trudnoće jedan skafanderčić i mislim da će mu biti taman u 12 ili 1 mjesecu kad bi mogao biti snijeg kod nas,jer mu je vel sad kad izađe iz rodilišta.
Planiram uzeti jednu malo deblju jaknicu pa to furati dok ne preraste na veste debele, a ako će baš biti jako zima kupit ću jedan manji pa ga bundati u to i dekicu preko.
Ovako po doma ćemo nositi bodiće i hlačice preko,kako je kod nas u stanu jako vruće mislim da će mu i to biti previše, a za van tako bodić,pa vesticu,jaknicu i dekicu preko svega, dolje debele hlačice i čarapice. Probat ću sa kojim štramplicama, a većina djece šta je oko mene,susjedove stalno gledam,mala je rođena u 9 mj i nema teorije da joj štramplice obuku,odmah se plače,skida sa sebe tako da joj dvoje čarapica guraju i debele hlačice,tako da ću probati štramplice pa ako mu se to nebude sviđalo onda budem duplala.
mi smo kupili stokke vrecu za kolica i necakinja mi je rekla poslati neko medo odjelce iz hm-a. ovako nesto:
http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0396267001.html
mislim da ce to biti dovoljno. naravno, imamo i dekica i zastitnu plastiku od vjetra za kolica.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Croatina ni ja jos nemam spremnu torbu..jesam nesto pokupovala sa popisa ali nisam nista slagala..
Ja imam 2 skafandera i 2 zimske jaknice sto smo dobili..skoro ne nošeno..tako da imamo za zimu..a i dekica preko mislim da ce bit sasvim dovoljno..
Za po stanu ovak kak je i Ivek napisala..bodici,carapice,trenirkice..u stanu je uvijek toplo..a za bebe kazu jedan sloj odjeće vise nego sebi.. Ja sam ovdje u stanu u kratkim rukavima zimi pa bi ovo trebalo biti dovoljno..
Mi smo uz kolica dobili zimsku navlaku, pa razmisljam da li je uz tu navlaku, robicu i dekicu skafander previse, tj. dal mi je dovoljna jaknica.. budem vidjela :)
A u stanu cemo i mi biti u bodekima, trenirkicama, carapicama, jer nije hladno pa nema potrebe prevec toga oblaciti na bebu :)
Pozdrav curke!
Evo da se i mi javimo, obavile smo pregled i sve je u najboljem redu! Sljedeći tjedan moram vaditi krv, urin,i taj ogtt... madam se nije htjela pokazati, tj,skupila je nogice, pa si vi sada mislite hahaha
Joj Sanjac, ti si obavila pravi shopping, sve je baš odlično i lijepo... ja ću svoju torbicu slagati tamo krajem 9.mj., pošto mi je termin sredinom 11.mjeseca, ali sada dok su sniženja treba ugrabiti stvarčica.. A Tala isto, super su ti stvarčice a raketa je baš kul :)
Rekla sam ginekologu da imam nekada onako ko neke žmarce, kao da mi pulsira maternica a i da ponekad osjetim grčenje u nogama pa mi je rekao da si kupim Magnezij od Dietpharma.. Jel to netko od vas koristi? Jel pomaže?
A za babyphone, preselit ćemo u stan od 57kvadrata pa nam neće ni trebati.. To je idealno tko živi u kući...
Baš sam sretna što je sve u redu, odmah mi je lakše...
super slatka robica za malise :) biti ce pravi mali sminkeri/sminkerice.
Moja je torba za bolnicu skoro pa spremna. Cekam jos spavacicu da mi stigne i grudnjak za dojenje nisam kupila jos. Kako znati koji broj uzet? Cice nabujaju najvise nakon poroda, sta mi sad vrijedi uzet grudnjak ako cu tada trebat 2 broja veci? kako ste vi to rijesile? u startu kupile veci ili?
Evo i naaas konacno! Ja ovaj tjedan od jutra do mraka trckaram.. danas izasla u 9,sad dosla doma :-) rijesavala papire za porodiljni, a danas konacnooo obavili shopping! Sve kupila-od posteljina,rucnika, kozmetike, madrac za kindac, marame za nosit bebu, pelena, kosa za pelene bocica, duda, jastuka za bocno spavanje bebe... i sebi stvari za rodiliste! :-) konacnooo spremni! Trebat ce sve jos preprati i ispeglati, al lakse mi je cin smo ovo obavili :-) tako da cak nisam niti umorna-uzbuđena sam!
Sutra nas ceka pregled, jedva cekam da vidim dali je sve ok i kako napreduje cura! A mene opet boli ispid rebra, pa da konacno vidim dali je to od polozaja bebe ili?
Vidim da i se ostale cure opasno pripremaju za bebice, sve je predivno od poslikanih stvari!!
Idemo pod tuš i malo odmoriti, javimo se sutra poslije pregleda!
Lijepo odmorite!!
joj, sram me je, ali ja nikad nisam bila u tom C&A, a vidim da imaju bas slatke stvarcice po vasim slikama. moram vidjeti gdje je to i imaju li mozda online shop?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Curke, sve vam je preslatko sto ste kupile za svoje princeve i princeze
Mi smo obavili pregled, sve je super. Cerviks je i dalje skracen pa se moram paziti, ne nositi teske stvari i slicno, ali ona zagovara setnje lagane i plivanje uz odmor u hladu Tako da sad planiram cim cesce na plazu.
Kad ste vec spominjale stolcic... Meni je ideja savrsena, plasi me samo pomisao na porod bez epiduralne. Mislim da ce na kraju pasti odluka kad budem dovedena pred gotov cin, jer jedino tada cu biti u stanju procijeniti treba li meni epi ili cu ja to moc odraditi i bez nje
Jako vam je ljepa robica!
Ja sam danas bila na pregledu i imamo 1500 grama. Rekla sam joj za krvarenje, kaze da je sve ok, sad mi je lakse.
Ja cu koristiti skafander, ali ako ga izraste dok jos bude zima, kasnije bih uzela jaknu.
Sortiraj odgovore
Najstariji