A vi sve te bolnice po Zabregu! 😛
Ja necu nikakve planove,vec san dva puta to prosla i znan da uzalud sve ako smjena bude drndava al cu se borit ne lec i ne drip! 😆
Dobra večer pčelice
Evo došlo je i moje vrijeme konačno...stigle su torbe za kolica i pelene i stvari za bebu pa napokon mogu počet slagat :D sutra idemo za Zagreb i to prvo u c&a na jankomir, tamo imaju baš veliki izbor robice za naše kikice :) onda u pohod na magic baby i baby center :D a najviše od svega se veselim kupit pelene vjerovale ili ne...to mi nekako daje osjećaj stvarnosti :D #prviputmama haha
Pozdravljam vas do sutra kad se nadam stavit slike upecanog (ako mi netko želi objasniti kak) :D puse
Vecer svima! Mi obavile pregled - supeer smo!! Raste ko gljivica, sve je ok!! Ima preko 2.200 kg :-) Ja zatvorena, imam zeleno za daljnje skitanje i kretanje, ne trebam jos mirovati :-)
Za 3 tj imam neke dodatne pretrage i laganini priprema za rodiliste :-)
Nagradili se madracem za kindac i kadicom i zavrsili popis! U Bipi sam nasla i Chicco uloske za rodiliste, ako jos netko treba-dobili ih nedavno!
sto se tice boli ispod rebra- to je sve od bebe! Kaze dokt da je jos visoko, a da ce ici i vise, pa da se pripremim i za jos jacu zgaravicu.. ocekivano olaksanje ce biti tek za 3 tj, jer se kao od 36og tj pocinju spustati :-) al glavno da je ona meni zdrava i ok, sve se da izdrzati!
Ima li koja buduca mama koja misli roditi u Petrovoj?
I,pitanjce- dali perete baby odjecu sa posebnim praskom i omeksivacem ili?
Pozz svima!!
Pale mislim da je sa pelenama sasvim ok poceti sa 1 jer je 0 koliko ja znam za bebe ispod 3 kg...
Ivek2207 isto mi je kao i tebi...pogotovo kroz noc- tad se stalno namjestam i premjestam... Vec sam se navikla na nespavanje
Maya20 ja planiram robicu prati sa tekucim deterdzentom i Lenor sensitive omeksivacem...
Croatina idi na stranicu tinypic.com, odaberi svoju sliku sa kompa, odaberi resize za website, klikni upload i odaberi drugi po redu kod (od njih cetiri) pa zalijepi u poruci.
Jutro cure, ja sam jucer upecala lenor sensitive za bebe omekšivač u kauflandu 1,975 l za 18 kn,bio je ful snizen, ima jos pa ako tko hoce, za prašak neznam, gledala sam u mulleru persil za bebe,al mi je malo skup bio, 1,300 kg je 60 kn. Jel to skupo,planiram kupit neki samo jos neznam koji.
Ima i oliver sensitiv, znam da je on testiran u vinogradskoj na odjelu djece, na njihovoj posteljini pa možda taj uzmem.
Mom2 u c&a ima super stvari i povoljnih, cure tu i u zari kupuju i h&mu.
Ja sam kupila violetin omeksivac rozi za bebe. Pise da je testiran. Inace koristim njihov omeksivac jer jedino on mi ostaje ne odjeci i fakat mirisi danima a ovaj je nesto slabijeg mirisa al cu probat s njim.
Jutro!
Ja nikad nisan koristila omeksivac za bebe.Previse su oni meni mirisljavi svi pa odma znan da je to kemija ma koliko god ga testirali.
Nac cu neki tekuci deterdzent lipog mirisa i bit ce sasvim dovoljan,pogotovo sta to odma peglan i stvarno mi nema potrebe dodavat jos i to za tako njeznu kozu.
Jutro svimaa!!
Ivek 2207 i Minnie25 ja se isto nikako namjestiti kroz noć..okrećem se prvo na jednu stranu pa na drugu pa na leđa...i onda se probudim i ujutro zaspim...ali dobro, sve se to da izdržati...
Nešto me žgaravica počela zezati u posljednje vrijeme i to samo navečer..
Ja ću kupiti neki tekući prašak sensitive za baby robu i omekšivač lenor sensitive.. dobro mi mirišu ti lenori inače..a sad koliko ostaje na robi, morat ćemo isprobati...
Croatina, uživaj u shoppingu Ja danas planiram do Jankomira pa se možda negdje i mimoiđemo :)
Jutro!
Mi već bili na kavi,doručku i dolcu.Ionak ne mogu spavati,u jutro je baš lijepo u Zg,nema gužve niti vrućine svi su na moru,volim Zg u ovo vrijeme.Mm priprema ribu za ručak ja odmaram,na GO je idući tjedan.
Ja sam jučer na akciji u plodinama kupila tekući persil sensitive,di beba nacrtana bio 29kn,ne planiram koristiti omekšivač za tako malu bebu,prati ću na malo višoj temperaturi i peglati s obje strane.
Maya kada ti je termin? Ja planiram roditi u Petrovoj i tamo sam bila već par puta na pregledu,svaki put netko drugi pa tako i različita iskustva,od super do koma.Ali o svakoj bolnici sam od frendica čula da je isto, i svaka ima neke nedostatke,jedino o merkuru niš ne znam.Idem na carski oko 19.09.U HM cvjetni na trudničkom odjelu su sniženja majica,kratkih hlača i haljina,ali ne sviđa mi se model ili nema broja pa možda neka od vas naleti na nešto.Cijene su jeftine.
Sortiraj odgovore
Najstariji