A vi sve te bolnice po Zabregu! 😛
Ja necu nikakve planove,vec san dva puta to prosla i znan da uzalud sve ako smjena bude drndava al cu se borit ne lec i ne drip! 😆
Dobra večer pčelice
Evo došlo je i moje vrijeme konačno...stigle su torbe za kolica i pelene i stvari za bebu pa napokon mogu počet slagat :D sutra idemo za Zagreb i to prvo u c&a na jankomir, tamo imaju baš veliki izbor robice za naše kikice :) onda u pohod na magic baby i baby center :D a najviše od svega se veselim kupit pelene vjerovale ili ne...to mi nekako daje osjećaj stvarnosti :D #prviputmama haha
Pozdravljam vas do sutra kad se nadam stavit slike upecanog (ako mi netko želi objasniti kak) :D puse

Vecer svima! Mi obavile pregled - supeer smo!! Raste ko gljivica, sve je ok!! Ima preko 2.200 kg :-) Ja zatvorena, imam zeleno za daljnje skitanje i kretanje, ne trebam jos mirovati :-)
Za 3 tj imam neke dodatne pretrage i laganini priprema za rodiliste :-)
Nagradili se madracem za kindac i kadicom i zavrsili popis! U Bipi sam nasla i Chicco uloske za rodiliste, ako jos netko treba-dobili ih nedavno!
sto se tice boli ispod rebra- to je sve od bebe! Kaze dokt da je jos visoko, a da ce ici i vise, pa da se pripremim i za jos jacu zgaravicu.. ocekivano olaksanje ce biti tek za 3 tj, jer se kao od 36og tj pocinju spustati :-) al glavno da je ona meni zdrava i ok, sve se da izdrzati!
Ima li koja buduca mama koja misli roditi u Petrovoj?
I,pitanjce- dali perete baby odjecu sa posebnim praskom i omeksivacem ili?
Pozz svima!!

Pale mislim da je sa pelenama sasvim ok poceti sa 1 jer je 0 koliko ja znam za bebe ispod 3 kg...
Ivek2207 isto mi je kao i tebi...pogotovo kroz noc- tad se stalno namjestam i premjestam... Vec sam se navikla na nespavanje
Maya20 ja planiram robicu prati sa tekucim deterdzentom i Lenor sensitive omeksivacem...
Croatina idi na stranicu tinypic.com, odaberi svoju sliku sa kompa, odaberi resize za website, klikni upload i odaberi drugi po redu kod (od njih cetiri) pa zalijepi u poruci.
Jutro cure, ja sam jucer upecala lenor sensitive za bebe omekšivač u kauflandu 1,975 l za 18 kn,bio je ful snizen, ima jos pa ako tko hoce, za prašak neznam, gledala sam u mulleru persil za bebe,al mi je malo skup bio, 1,300 kg je 60 kn. Jel to skupo,planiram kupit neki samo jos neznam koji.
Ima i oliver sensitiv, znam da je on testiran u vinogradskoj na odjelu djece, na njihovoj posteljini pa možda taj uzmem.
Mom2 u c&a ima super stvari i povoljnih, cure tu i u zari kupuju i h&mu.

Ja sam kupila violetin omeksivac rozi za bebe. Pise da je testiran. Inace koristim njihov omeksivac jer jedino on mi ostaje ne odjeci i fakat mirisi danima a ovaj je nesto slabijeg mirisa al cu probat s njim.

Jutro!
Ja nikad nisan koristila omeksivac za bebe.Previse su oni meni mirisljavi svi pa odma znan da je to kemija ma koliko god ga testirali.
Nac cu neki tekuci deterdzent lipog mirisa i bit ce sasvim dovoljan,pogotovo sta to odma peglan i stvarno mi nema potrebe dodavat jos i to za tako njeznu kozu.
Jutro svimaa!!
Ivek 2207 i Minnie25 ja se isto nikako namjestiti kroz noć..okrećem se prvo na jednu stranu pa na drugu pa na leđa...i onda se probudim i ujutro zaspim...ali dobro, sve se to da izdržati...
Nešto me žgaravica počela zezati u posljednje vrijeme i to samo navečer..
Ja ću kupiti neki tekući prašak sensitive za baby robu i omekšivač lenor sensitive.. dobro mi mirišu ti lenori inače..a sad koliko ostaje na robi, morat ćemo isprobati...
Croatina, uživaj u shoppingu Ja danas planiram do Jankomira pa se možda negdje i mimoiđemo :)

Jutro!
Mi već bili na kavi,doručku i dolcu.Ionak ne mogu spavati,u jutro je baš lijepo u Zg,nema gužve niti vrućine svi su na moru,volim Zg u ovo vrijeme.Mm priprema ribu za ručak ja odmaram,na GO je idući tjedan.
Ja sam jučer na akciji u plodinama kupila tekući persil sensitive,di beba nacrtana bio 29kn,ne planiram koristiti omekšivač za tako malu bebu,prati ću na malo višoj temperaturi i peglati s obje strane.
Maya kada ti je termin? Ja planiram roditi u Petrovoj i tamo sam bila već par puta na pregledu,svaki put netko drugi pa tako i različita iskustva,od super do koma.Ali o svakoj bolnici sam od frendica čula da je isto, i svaka ima neke nedostatke,jedino o merkuru niš ne znam.Idem na carski oko 19.09.U HM cvjetni na trudničkom odjelu su sniženja majica,kratkih hlača i haljina,ali ne sviđa mi se model ili nema broja pa možda neka od vas naleti na nešto.Cijene su jeftine.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji