Ivek zvala sam i kaze zena dobro da ste nazvali bas se popunjava brzo tako da sam dobila termin sredinom i krajem 10og i to mi je taman mj. dana pred porod
Ja san bila uloziva cila dva miseca skoro u prvoj trudnoci i nista nisan imala ka opasku da je to rizicno..
Sad mi je prija uloziva od ulaska u 9. i prisisala je termin.Mislin da bi ti gin. naglasia da je sta.
Frabe, Atenolol pijem..čuj trebaš znati zašto ti preskače srce..i meni preskače i znam zašto se to događa i da nije ništa od čega ću umrijet i nema straha..strah me bilo jedino da neću uspjeti otkucaje skinut..
Curke koje niste kupile kolica, www.babyartikel.de imaju za 300€ abc design cobru..30€ je dostava..imaju još dosta modela, povoljno, prosvrljajte :*
To je isto,betablokator skupina.
A gle,kardioloski nije opasno.Moze bit moj zeludac,nervoza,kad sam u pms-u,sad npr. uopce ne bude nekih ocitih naznaka.Nosila san dva puta holter i uzv radila a ekg x puta i zbog drugih stvari i kazu srce nije.Sigurno da to puno znaci al neugodno je kad tako krene.
postoji razlika između ulozivosti i otvorenosti. ulozivost nije rizicna, to samo znaci da prst bez otpora ulazi u cervix. zena moze cijelu trudnocu biti uloziva i docekati termin : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bok curke.
Na tresnjevci na placu ima spavacica za dojenje (sa rupama onim sa strane) i kratkim rukavima za 50 kn. Isto ima i pidjama sa gornjim dijelom skroz na kopcanje za isto 50 kn. Tako da pogledajte na placevima da ne bacate pare ak ne nosite inace spavacice ko ja.
tatjana hvala kaj dijeliš s nama. ići ću sigurno pogledati,ja ih ionako neću nositi više od toga puta pa sve tako jeftinije dobro dođe.
Evo uslikala sam kod mame danas par slikica kaj smo kupili, nešto smo i dobili pa da vam pokažem:
Cure puno hvala na info,još mi bilo čudno da mi niš nije rekao,ja se bojim roditi ranije zbog operacije koju beba čeka,sad mi je lakše.
Ivek ovaj komplet i ja imam : I am new to the world i baš mi je sladak,inače baš ne volim pliš kompletiće,ali ovo je preslatko 💕
Tala, sretan rockas!!
Ivek, preslatka je robica :)
Meni je isto zadnji put na pregledu napisala to uloziv za vrh prsta ali mi je rekla da sam zatvorena i da je sve ok pa nisam nista dodatno ispitivala.
Meni krvni nalazi pokazuju povisene leukocite i neutrofile pa sam se malo prepala jer se bojim infekcije. Jedva cekam pregled u petak da cujem sto dr kaze...
Sortiraj odgovore
Najstariji