Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    27. Srpanj 2016. 13:19

Bagica zovi odmah za sv duh za trudnicki. Ja sam zvala pocetkom 5 mj ak se dobro sjecam i zaspotala me sestra da kaj tak kasno zovem da sam trebala zvati pocetkom godine; kad ni trudna nisam bila. I dobili smo termi u 9 mj i to sredinom i pred kraj, nadam se da necu ranije roditi da to odradimo i kad nas je zapisivala rekla je imate srece, vas dvoje ste zadnji na popisu. 
    Ne bi te htjela plasiti al zovi odmah da te bar za 10 uguraju, vidim da si 5 tj iza mene po trudnoci pa ti nije tak stisnuto ko meni jer meni je pocetkom 10-og termin a kraj 9mj sam na tecaju pa zato velim. Drzim fige.

Sunnyday
    27. Srpanj 2016. 13:42

Tala sretan ti rodjenan, sve najbolje ti zelim 

Ja mislim da mi ne mozemo dobiti epiduralnu kad pozelimo, zbog manjka anesteziologa. I recite mi jel se placa epidurnala i ako da, koliko?
    A za taj stolac se isto mora na tecaj?

PALE
    27. Srpanj 2016. 13:57

Sunny ja sam htjela epiduralnu prije nego sam saznala da ću morati na carski.Čula sam da ju daju bez problema na sv.Duhu i u Petrovoj,osim ako ne dodješ otvoren više od 4prsta onda nisu za to jer postoji šansa da ćeš roditi prije nego počne djelovati.Ne plaća se, a ovisi od bolnice do bolnice koliko su voljni  ...U svakom slučaju možeš tražiti.

croatina
    27. Srpanj 2016. 14:19

Talalalala sretan ti rođendaaaaaan želim ti da Cvita ostane tu gdje je sve do termina i da bude zdrava, lijepa i teška beba  

Frabe..e ako nešto znam, znam o otkucajima..normalni su ti povišeni otkucaji u trudnoći..80-90 to je sve ok :)))

Pale 19.9. Kažeš? Onda bi i ja tako nekako mogla...koji dan kasnije

Danas imam užasne frustracije zbog hrane..nešto što sam obožavala prije mi je preodvratno...tuna s paštom, ljudi!!! Nije fer!!

Frabe
    27. Srpanj 2016. 14:29

Pale,pa i nije lose znat kad ces rodit! 😊
    Croatina,imas inace povisene?Ja znam imat uz ekstrasistole i to i sa i bez trudnoce al me znaju izludit kad se uzlupa u grlu ili kad cili dan svako malo bubne 😩.

Frabe
    27. Srpanj 2016. 14:31

A sta se tice hrane ja se cudin sta mi padne sve napamet i s gustom se onda u tome davim.Ne znam kako san samo +2 kila ..

sanjac
    27. Srpanj 2016. 14:37

Tala sretan rockas, nadam se da ces ga lijepo provest 🎂

Meni je danas puno bolje, jos mi je malo nos zacepljen, al nista strasno 😊
    Sinoc sam sanjala da sam rodila, i proslo je brzo i bezbolno heheh.. onda sam se probudila jer je mjehur bio pun i tad me lagana panika uhvatila u vezi svega..

croatina
    27. Srpanj 2016. 14:44

Pisala sam već..ja inače imam oko 115-125 otkucaje bez tableta, no u trudnoći je to puno previše jer postoji realna mogućnost da zbog toga što meni srce brže lupa, do bebe ne uspije doc dovoljna količina krvi pa mi je dala tablete koje smijem u trudnoći piti i uspjela sam smanjit na tih krajnjih 85-90 u mirovanju..zato mi se preporuča strogo mirovat, ali daj..ne radim, ne vrtim okolo..tu i tamo si pozovem ekipu doma pa mi noge nateknu i priuštim si malo u vrt otići ili pospremit kuću  i tak..niš posebno ni ne radim kad mi je vruće za poludit :D ustvari noge su mi indikacija, kad noge nateknu, pravac mrežnica kupanje ili krevet :))

Frabe
    27. Srpanj 2016. 15:31

Sta pijes? Ja san na Ormidolu al minimalna doza i uz njega mi broj otkzcaja bude ok al ima dana kad ko da stalno preskace..

PALE
    27. Srpanj 2016. 16:00

Frabe,sad sam se već psihički pripremila na taj carski i ok mi je što ću znati termin,brine me to uloživo za vrh prsta,ali koliko vidim po netu nije ništa strašno.Da li nekome to piše u nalazu i kaj su vam rekli?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.