I tala sretan rodenda zelim i saljem najljepse zelje i pozdrave tebi i cviti. Lijepo se provedi danas.
Uzivaj.
Ivek ja mislim da s na sv. Duhu ne placa dok sam cula da u petrovoj da..to svaka bolnica po svom 😕
bas sam se planirala danas prijavit na tecaj na sv.duh
Tala sve najbolje
I cure mali savjet ako imate osjetljivu kozu kao ja nemojte koristit dm-ove jastucice za dojilje babylove bas isusuju kozu 😞
Bok trudnice!
Evo da se i mi malo javimo... taman sam razmišljala o kupnji spavaćice a nisam nigdje nabasala na neku pristojnu...pogledat ću u c&a i u extreme intimo...
Ovaj mjesec imamo 2 svadbe, jedna je sljedeći vikend, i sada mi je krajnje vrijeme da nešto nađem...
Tala, sretan ti rođendan i sve najbolje, uživaj!!
Sutra imamo pregled, nadam se da je sve u redu...opet ću imat neprospavanu noć od brige...
I hvala za popis za rodilište...
Uživajte žene!!
jutro, okruglice!
hvala vam na cestitkama! mene su curka i sestra probudile pozivom s mora i kao cude se, koliko jedna trudnica moze spavati. a kad cu, ako ne sada : )))))
cini mi se kako sv. duh uopce vise nema stolcic, pa nemam sto ni razmisljati o tome:
http://rodilista.roda.hr/rodiliste/5.html
inace, ovo mi se, u usporedbi s ostalim rodilistima na stranici, cine daleko najbolje statistike. ono malo sto sam bila gore, sve su bili jako ljubazni i profesionalni, cak i studenti. jedan mi je radio uvz i sve mi lijepo objasnjavao, a jednu je studenticu uhvatila panika kad je ctg poceo zvizdati, ali to se beba pomaknula pa su se valjda otkucaji pogubili, onda joj je glavna sestra pomogla.
nisam nista svoje koristila sto se tice wc papira, sapuna, dezinfekcije. svega je bilo. plivasept je na izlazu svake sobe i mozete njime proci krevet i krevetic za bebu, dezinficirati ruke....
posjete nisu ovako stroge kao na linku. mnogi ljudi rade, pa dolaze nakon vecernje vizite. trudnice naizmjence izlaze van u dnevni boravak da se podruze s muzem, djecom... treba imati i ok cimerice : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala-sve najbolje za tvoj rockas :)
U Rijeci je stolcic sigurno dostupan, cak mi ga je patronazna preporucila. Ne znam sto napraviti, muz mi je isto za tu opciju, kaze da cu si skratiti porod, ali mene uzasno strah boli bez epiduralne. A opet ne zelim ni lezat ko krava s dignutim nogama 12 h jer je to totalna nebuloza. Dokazano je da je bolje sto vise se kretati, a onda kad dodje do samog izgona ako te smjeste na stolcic, beba gravitacijski sama izlazi, babica ju samo dohvatit mora :)
Curke bok! Super rasprava puna korisnih info - hvala vam svima
Matične stanice se jedino uzimaju kad je porod na stolčiću? Jer na ovom Talinom linku za SV Duh piše da ima opciju uzimanja mat stanica, ali nemaju stolčić, da nisam krivo pročitala?
Recimo moje skoro sve prijateljice imaju super iskustva sa epiduralnom, kažu da je porod tako jednostavan divota. Najgore im je bilo doma dok nisu došle u bolnicu.
Tala sretan rodjendan! Sve najbolje!!
Pozdrav!
Tala sretan rockas! 🎂
Evo mene s pregleda,u Petrovoj je ludnica,saznala sam da def idem na carski oko 19.09 pratit će me pa što kasnije poroditi,ali prije termina.
Nisam zadovoljna pregledom jer je prevelika ludnica i samo te spiče van,rekao mi da sve uredno da zatvorena,a u nalazu napisao cerviks 1.čl. uloživ za vrh prsta,ništa mi nije rekao za strogo mirovanje čak me pitao jel idem na more-rekla sam da ne idem.Inače piše kao i dosad mirovanje,sad sam zabrinuta i zbunjena koliko je to ozbiljno?Zadnji put sam bila skroz zatvorena.Zao mi što ne idem više kod svoje doktorice jer mi dala uputnicu D1 jer mi ovo koma.
Sva sreća što sve kupili,mislim da ću većinom preležati pogotovo iduća 3-4tt.
Tala sve najbolje
Na sv.duhu nemaju stolčić..jedino vinogradska ga u ZG ima..i da,trudnički tečaj se negdje placa..Petrova zahtjeva da se bas kod njih u bolnici prođe i košta isto 400kn i ne priznaju ove iz doma zdravlja..koliko sam ja čula od cure koja je tamo rodila..
Chippica vjerujem da si sve vec po Int pretražila o stolčiću ko i ja..najvise iskustava su ti bas iz rijeke,Zadra i Varaždina..a mene je vise strah te epiduralne i pikanje u leđa nego bolova od trudova..za sad nisam za epiduralnu makar vjerujem da kad to sve bude u tijeku da cu trazit bilo kakve droge samo da ne boli
Mislim da za uzimanje matičnih stanica iz pupkovine stolčić nema nikakve veze..za to davanje matičnih stanica sam dosta čitala i nisam pametna..sve ima svoje prednosti i mane pa tako i to..
Tala,sve najbolje ti zelim!!! 🌻🌻🌻
Ja san danas njaaaah! Srce mi se malo uzlupa pa me to bas ubezvezi i onda san i povratila.. bas ne volim ovakve dane! 😧
Ako se koja susrela sa tim zbrckanim pulsom nek slobodno napise jer to je jos jedna "normalna" pojava koja od mene cini nenormalnu osobu..
Sortiraj odgovore
Najstariji