Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    26. Srpanj 2016. 12:45

Zemske dobar dan! :-)

Moje noge ne oticu niti imam nesto kila,dva sam u plusu,al kad krenem setat znaju mi bit strasnooo teske nekako.Evo danas npr. bas ko da su cile zategnute,ne mogu niti opisat taj osjecaj a jedino di setam danas je po kuci dok sredjivam i kuvam.
    Ovo sta ste stavljale slike priprema je sve preslatko! 😍
    Lekadol mozemo popit i bez da ih pitamo iza poroda,nevezano za dojenje!Nazalost nisu brzi sa davanjem icega.Pamtim da su mojoj cimerici dali cak inekciju voltarena kolike je bolove imala,a ja zbog zeluca jedino i mogu lekadol a za jace se nadam necu imat potribe.

Frabe
    26. Srpanj 2016. 14:03

S cime mislite prat robicu bebi?
    Meni je prije Dreft sensitive bia super i ima lip miris a zadnje vrime mi bas cudan miris ima.Nije moj trudnicki nos samo to primjetia nego mi je dosta njih to isto reklo.

croatina
    26. Srpanj 2016. 14:26

bokiić :D
    evo da uzmem pauzu od pečenja kroasana, usisavanja, pranja robe itd :D
    mislim prati persilom sensitive, bez omeksivaca..navodno je i frosch iz müllera jako dobar..miriši fino, ali ne kao persil..ja sam malo bolesna na deterdžente i omekšivače i moram priznat da mi ti sensitive uopće lijepo ne mirišu pih..

jel netko od vas planira kupiti putni krevetić? baš gledam u magic baby je brutalno snižen..je osnovna varijanta, al ono..za prespavat - super! 
    evo link
    http://www.magicbaby.hr/oprema-za-bebe/vrtii-za-igru-i-sklopivi-krevetii/sklopivi-krevetii/bertonne-sklopivi-kreveti-bd-8728-bez-hr.html

Crna191
    26. Srpanj 2016. 14:28

Pozdrav svima..
    Eto da se i ja malo javim..radila do sada,a sutra ipak na par sati na posao..teško mi preko telefona sve objašnjavati..
    Tala davno sam ja skužila da su nam ukusi isti..ljuljačka je kupljena poslije svadbe,kao jednog dana da imamo za bebu..al eto,malac se požurio da isproba ljuljačku..nadam se samo da ce nam poslužit za uspavljivanje..
    Mene dosta zateže trbuh popodne i zglobovi na rukama me dosta bole..sad ne znam jeli to od tih tableta sto pijem..

Vjeva
    26. Srpanj 2016. 14:35

Pozdrav cure, 
    Mi se jucer nazalost vratili s mora i sad nas ceka preseljenje i napokon kupnja svega za bebu jer zasad imamo samo robicu i krevetic koji stize u cetvrtak a 31+4 smo :)
    Ovih dana idem i na ogtt pa me zanima jel mozda znate jel smijem popit euthyrox prije vadenja krvi?

Frabe
    26. Srpanj 2016. 14:36

Kroasaniiiii,mmmmmm.... mislim da ce muz morat s posla u ducan po one ledove smrznute 😆..
    I meni sensitive manje vise sve smrdi a ostalo uvik moran pomirisat pet puta da se uvjerin da mi nece bit muka kad operen robu.

Crna oprosti al sta pijes da sumnjas da je od toga? Nekako je ka normalno da nas kraju dana sve zateze i boli i otice,pogotovo na vrucine.A meni vise smisno kako je doktorima sve normalno! 
    Zaboravin da san u prijasnjim trudnocama letila pa se pitan ko su te sretne trudnice.. 😛

Chippica
    26. Srpanj 2016. 15:17

Curke, bila sam na pregledu.
    Kaze doktorica da nije ni cudo da noge ne osjecam jer da se mala tako nisko spustila da mi pritisce sve i svasta. A stvarno imam osjecaj ponekad kao da ce mi ispast, a o mokrenju necu no pisat. Od samog pocetka trudnoce vise sam na wc-u nego bilo gdje drugdje. Pa eto, malo me to smirilo.

Raspitivala sam se o porodu na stolcicu. Zvuci fantasticno, jedno negativno iskustvo nisam cula, porod je puno brzi, prirodniji i pucanje medjice svedeno na minimum. Dragi nas moze pridrzavati tako da nas zagrli sa straznje strane, a moze i pored nas biti, kako kome draze. I vec ja odlucila, to je to sto zelim, kad ono kaze mi doktorica da je epiduralna onda iskljucena :-( ufff kako sam se samo razocarala. Ali ona nekako nije za tu epi, kaze mi da je to ipak anestezija, nije me navodila na nikakvu odluku, ali stavila mi bubu u uho...

Za pranje robice mi smo kupili baby chiccov deterdzent 0+. Mirisi jako fino, pise da je blag i namjenjen bebicama.

ivek2207
    26. Srpanj 2016. 15:27

vjeva ja pijem eutirox i rekla sam im na vađenju kad sam došla i rekli su da to nema nikakvog utjecaja na ogtt. tako da nastavi da ne prekidaš terapiju. Tko su meni rekli u bolnici, na vuk vrhovcu sam bila.
    netko je pitao,ja sam zadnji obrok pojela navečer prije ogtta negdje oko 8 i jela sam neki tost sendvič sa svježim sirom,ne previše. Slatko ništa,ali ionako mi nije tada pasalo slatko kao ni cijelu trudnoću ali evo sad se opet vraća potreba zadnjih 2 tjedna tako da voće tamanim i tu i tamo koji kolač.
    Sve jedem jedino mi još svinjetina ne paše,to mislim da neću nikad se vratiti koliko mi je odbojna,al nikad neznaš.

nadam se da sam pomogla,malo otišla s teme al šta ću.

croatina
    26. Srpanj 2016. 15:40

chippica, ja da idem prirodno rađat, definitivno bi išla na stolčić i nebi ništa protiv bolova uzimala..ne zbog junačenja niti superžene koja voli pametovat nego zato što prirodni trudovi puuuuno manje bole, a ovo sve protiv bolova osim epiduralne ne djeluje koliko sam čula..jedna frendica je išla rađat drugo dijete pred par mjeseci i odbila je sve protiv bolova i uspjela izbjeć drip..kaže da sam znala i prvi puta bi tako..bio je neki specijalizant tamo, kak nije imala povjerenja ona je njemu rekla ajde vi samo mene pustite, kaže on tak sam i planirao haha i rodila skoro bezbolno za par sati otkako je stigla u bolnicu :D

Frabe
    26. Srpanj 2016. 17:21

Ja stolcic proucavan odavnooo i imamo ga al nazalost rijetko ko u nasoj bolnici prakticira porod na njemu i to mi je nas vrhunski ginekolog otvoreno prizna da kolege ne zele jer onda babica mora cili porod bit uz rodilju.
    Meni je osnovna misao vodilja NE drip i NE lec!Dva neprijatelja poroda su to za mene.Ok drip kad je vec to to al preko deset sati primanja u lezecem polozaju mi je sasvim dovoljno za pet zivota a ne ovaj jedab moj mladi zivot 😆..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.