Na prvoj slici kupila sve u CA kad bude izlazio iz bolnice za 39.90kn jaknica i toliko komplet.Nike kupili kad sam saznala da sam trudna,trenirke su br 56 i 62,sad su po 90kn. Body,hlačice i podbratke i jos neke sitnice kupili u HM to je klasika pa neću stavljati 😊
Ispravak kad smo u 14 tjednu saznali da ćemo dobiti dečka,u baby centru Nike bio na sniženju 30posto pa smo morali kupiti. Ugodan vikend svima😉
Ćao trudnice!
Pozdrav iz vrućeg Zagreba!
Kratki update: bila sam u četvrtak na pregledu, sve je super i ginić kaže da je curkaaa... valjda nije pogrješio, pitala sam ga nekoliko puta jel siguran, haha... dakle Ema nam stižeee
Pakiramo se na more, u pon ujutro idemo za Krk, jedva čekam uživati..
Vidim da ste sve dobro i da prikupljate robicu, molim vas naučite me kako staviti slike
Pale i Tala imate divnu robicu, baš po mom ukusu... sad su počela sniženja pa i ja moram u pohod kupovanja robice... Učlanila sam se u Bubamaru i dobila isto hrpu popusta.. vidjela sam tamo tetra pelene, kupila neke slinčeke i prve preslatke čarapice..
Ivcy žao mi je zbog poslodavca, ma mislim nemam riječi, njima je samo u interesu da te se riješe...drži se, već će naići neko rješenje...
Šaljem puno
Joj zao mi je zbog otkaza. Ja nisam ni bila trudna kad smo se zenili prosle godine u 6 mj, a u 3/15 sam otkaz dobila jer je sefica mislila i stalno gnjavila da kad se ozenim da bum dijete imala i tko bu joj ostal raditi,tako da me preduhitrila i dala otkaz pa si je uzela nekog na poticaje. Al nemres nis, veli ona meni tuzi me ako hoces. Jos mi nije htjela dati poslovno uvjetovani nego sam morala potpisat sporazumni tako da
ni naknadu s burze nisam dobila. Meni je to ogromni stres bio,i to tri mj prije vjencanja. Drzi se.
Mi stigli na more sinoc kasno, odmaramo sad u sobi, ovdje u puli je kipuce, neznam kako u zgu. Nismo se jos okupali, ici cemo navecer vidjeti kakva je temp mora.ja se volim u toplom kupati.
Pale i ja sam kupila taj kompletic sa slonicem za svojeg malca, super ti je ukus, hehe. Slatka vam je svima robica. Mi cemo jos dovrsiti kupnju kad se vratimo s mora, al mi je super gledati kaj ste sve nabavile.
Samo da se malo pojadam: meni su noge, tj.gleznjevi i stopala katastrofa. Nateceni je, kao balvani izgledaju. Pijem magnezij u sumecima i nis ne pomaze, jel znate jel mogu jos sta uzeti. Mogu osjetitu koliko mi se voda skuplja po stopalima, uh..
Uzivajte.
Ja kod ove zene godinama radim po 9mj pa burza i postale smo si dobre i sve, da bi ona sad ove godine nasla jos jednu curu sto je meni bilo skroz cudno jer mi nista nije spominjala ili nesto, za trudnocu je znala i nije bilo nikakvih problema bas naprotiv, izlazila mi u susret kad bi trebala slobodno za preglede i sl.stvarno je bilo sve super! Da bi mi eto prije par dana rekla da sam "visak" nakon 6godina. Dala mi papire i eto. Bit ce valjda bolje. Nekako se nadam da ce se situacija okrenut u nasu stranu!
Hvala vam na podrsci!
Btw hubica jesi ti kod zivcica? Ako jesi, zanima me jel on ima jos kakav uzv ili onaj obicni.ja imam pregled sad u petak 8.7.i rekao mi je da cemo pogledati spol pa me zanima kako ce to izgledati jer mi na proslom nije ni radio uzv,a do tad sam imala samo vaginalni.
Evo naše prve cipke..
Pale bas je slatko sve..mi moramo kupit adidas jer je mm vec kupio malu Adidas trenirkicu.. A ovo za izlazak vam je preslatko..
Hubice cestitke na curiciiii! 😊
Ivcy nisu mi bas jasne te kombinacije kakve ste imale, 9mj pa burza? Ali zao mi je da se to bas sada dogodilo 🙁
Ivcy, da kod Živčića sam. Radio mi je i vaginalni i preko trbuha uzv.. ali to ti je obični uzv, on meni pokazuje glavica je ovdje, trbuh je ovdje a ja niš ne kužim.. preko vaginalnog mi nije baš mogao utvrditi spol, nego preko trbuha, veli curica je... kao vidi se pupkovina između nogu.. reko dobrooo... ali mu nisam baš vjerovala.. U kojem si ti tjednu? Meni je prvi put radio uzv preko trbuha a prošlli put mi isto nije radio uzv.
Tala, pliz, uputi me kako stavljati slikice ovdje??
Sortiraj odgovore
Najstariji