jutro!
ja sam upravo smazala kroasan i malo kave popila i sad sam spremna : )
sony, nemoj se cuditi korisnickoj podrsci. vec su im cure slale mail-ove da uvedu mogucnost editiranja posta i direktnog uploadanja slike- 0 bodova.
zao mi je zbog krpelja, dobro si ga i primjetila! meni se u prosloj trudnoci ukljestio zivac u licu, oni su posumnjali na krpelja i odmah su mi vadili krv i poslali u zaraznu u zagreb. nije me nikakav krpelj ugrizao jer sam stalno bila doma na mirovanju i svi su nalazi bili negativni.
svaki put kad mi curka sa skolom ide na sljeme ili neki izlet sam luda zbog tih krpelja, iako ih kod nas ima jako malo koji prenose bolestine i mogucnost zaraze drasticno pada ako se uklone u roku 24 sata.
pazi iducih dana na sebe (glavobolje, visoka temperatura, bolovi u misicima, trnjenje, onaj osjecaj nemoci slican gripi) i uzmi svoje multivitamine : )))
drzi se, vjerujem da ce sve biti dobro!!!!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Pozdrav svima!
Samo da javim da mi pregled u Petrovoj prošao koma,neću nikog imenovati,ali jedan mladji doktor je cijelo vrijeme puhao dok me pregledavao,nije skužio moju dijagnozu,a nije čitao nalaz,skužio sam da je aorta malo sužena,nije mi dao da nesto kažem,rekao da mu se CINI da imam višak plodne vide,privatno mi napišu index i uvijek bilo idealno,cak mi dao novu dijagnozu bebinog srca,danas kardiolog-najbolji u RH zgrožen i da vas ne gnjavim sve je ok,ostaje ista dijagnoza TGA,o detaljima operacije ću znati u 34 tjednu i gdje ce beba biti operirana.Porod vjerojatno carskim u 38 tjednu tak mi rekli u Petrovoj,ali ne kod tog mladog liječnika-vise nikad!
Zao mi zbog je zbog krpelja,bas ih se bojim,ali biti ce sve ok.
Inače nalazi OGTT super kao i nalazi krvi,izgleda da samo meni bio problem napraviti tu pretragu 😄 Najbolje kad sam rekla da sam sve popila,kaže meni tehničar m,niste i taj talog popiti do kraja,ako povratite neki drugi dan ponavljate pretragu 😀
Beba ima vec 1050g i sve mjere su uredne,veći je za svoju dob,kardiolog poludio s njim koliko se micao.
U CA bila velika sniženja puno stvari po 39.90, pa kupila dosta robice i sebi spavaćicu-s gumbima,moram jos jednu i obavila shoping u dm(pelene i ostale sitnice)
Sve mi se svidja sto ste kupile i drago mi da su nalazi svima dobri 😉
D-TGA dijagnoza,autocorrect mi krivo prepravi.
I mene zanima gdje kupiti pamučne dekice?U malom andjelu ih na netu ne vidim.
Razne setove(češalj,škarice...) sam vidjela u bubamari,utorkom imaju 10posto za trudnice i dobila sam mali slatki poklon paket prilikom kupnje(pelene,MAM Duda,uzorci,carapice...)
Zao mi zbog dugih postova...
Sony baš mi je žao zbog krpelja, čuvaj se,
Pale joj mogu misliti kako ti je bilo kad vidis da je neko nestručan, neka si ti isla i kod provjerenog doktora za svaki slucaj.
Mene danas bole kukovi i ledja, pa sam sjela malo odmoriti.
Ivek-phillipsovu torbicu smo kupili u baby centru, kosta oko 200-tinjak kn i stvarno je super prakticna.
sanjac-slatka ti businaa ;)
tala-kao i uvijek, prekrasnu robicu si utrzila!
minnie-zao mi je cut za muza, nadam se da ce se sto prije oporaviti, cuvajte se oboje!
uf glupi krpelji, mrzim ih iz dna duse!! vjerujem da ce biti sve ok! jos ovi fkn komarci, njih me strah isto, sliknut cu sto mi je teta u ljekarni dala protiv njih. i btw sto se zike tice, navodno su trudnice u niskom stupnju trudnoce pod vecim rizikom da se djetetu nesto dogodi jer su kod nasih malisa svi organi vec razvijeni.
evo jos stvarcica smo smo kupili :)
tetra pelenice
skafandercic :-D
i evo protiv komaraca:
Chippica carapice su preslatke..
Pale izgleda da si naletila bas na nekog groznog Dr..al imam osjećaj da smo u bolnicama mi njima sve samo jedna u nizu i ne žele nista slušati jer su oni najpametniji..
Sony bit ce sve ok samo se nemoj zivcirat..misli na bebicu
Ne znam kako vi podnosite vrućine ali ja bas imam problem sa nesanicom oduvijek kad je vruće..jutros sam od 4 budna i srećom pa je petak jer vise nemam koncentracije na poslu😕
Ma bio je ljut cim sam ušla,pitam da li je sve drugo u redu-osim srca,kaže da je ,ali da nema vremena previše gledati ??! Izišla sam u šoku,a trudnica prije mene izišla plačući.Ludjaka ima svugdje,ja bih na svom poslu letila da tak razgovaram sa strankom.
Poslikam i ja sto sam kupila ovih dana,bar od robice. Bas ste sve lijepe trudnice. Chippica budem bas pogledala taj set u baby centru. Moram si i neku torbu za rodilište kupiti,imate ideju?
Ja bas osjetim težinu u trbuhu zadnja 2tjedna,bole me kriza,ne znam sto ce biti kad beba bude imala 3kg.I ja loše spavam zbog vrućine,ali kako sam na komplikacijama popodne nadoknadim.Planiram kroz par tjedana obaviti cijeli shoping jer mi sve postaje teze.Kupila sam veći pampers paket 3-6kg tzv 2,i jedan mali 2-5kg tzv 1,to ok za prvu ruku?Mislim da ćemo dobiti u dm jos paket malih kad se beba rodi.Iskoristila sam one popuste iz dm.
hej curke,
pale, bas mi je zao zbog takvog pregleda : //
chippice, sto je to pao jos jedan shopping? :D sve je prekrasno!
crna, ti jos uvijek radis? do kad ces?
ja sam zadnjih nekoliko dana u punom pogonu. imam neki nalet snage koji moram iskoristiti, tako da sam oprala sve tepihe i zimsku posteljinu. pijem onaj postnatal koji sam dobila besplatno i bas se osjecam dobro. naravno, sve to radim na nacin da malo napravim-malo sjednem :DDD
sad sam se otusirala i cekam mm da odemo po vakum vrece i neke sitnice koje mi trebaju.
dm za 10 bodova ima kupon -15% na pampers i (isto za 10 bodova) -30% na nuk proizvode. : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji