ivek, nemoj se zeznuti, ovo ti nisu dimenzije posteljine za krevetic, nego za kosaru (moses basket).
http://www.zarahome.com/hr/en/bedroom/cot-%26-mini-cot/kids-handle-moses-basket-c1695011p7380875-50332579.html
gledam svoje dimenzije i one su 100x120 (ikeine 110x125), a ove tvoje su 75x100.
mislim da se za krevetic treba gledati pod bed linen, pa onda oznaciti standard cot.
i lijepa mi je posteljina, naravno!!! : ))))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ivek ja sam u malom andjelu kupila dekicu. Mislim da je 100 kn al sam kupila na sajmu beba pa je bio popust. Jako je mekana i 100% pamuk.
Ma vidla sam te dimenzije i ne odgovaraju mi, mi smo kupili paket poateljine gdje je popluncic 90x120. A kako mi mama zna sivati mislila sam ju pitati da mi produzi i prosiri malo sa tkaninom bijelom koja je ostala kad je sivala sad prvi kompletic za malca, al mislim da nece ici. Vidjet cu jos kaj bu ona rekla. Hvala kaj si ukazala na to. Razocarala sam se kad sam vidla dimenzije pa sam smisljala kako da to profunkcionira, hehe,sam svoj majstor.
Pogledat cu za te dekice.
Pozz cure, ja sam obavila pregled danas. Jako me je obradovala jer je upalila 4d nisam niznala da to ima kod nje. Uglavnom sve je u redu sto mi je najbitnije, beba je veca ali termin ostaje isti. E da, moram ici na OGTT
kaze da se puno debljam pa da je bolje to provjeriti, i naravno da pripazm na ishranu. Rekla je da jedem meso, voće i povrce, nesto mljecnog a sve ostalo da svedem na minimum, dakle bez przenog, tjestenina, slatkisa. Iako sam ja vec smanjila večeru, potrudicu se sad jos vise da pazim, pa da vidim kako ce biti do iduceg pregleda.
Pozdrav curke
Evo i mi smo danas obavili ogtt. Nije bilo strasno kao sto sam mislila, samo sto je dosadno.. Ja sam se bas uspavala ta 2 sata kaj sam morala tamo sjediti. Mislila sam da ce glukoza biti puno gora, al podnosljivo je. Jos samo da su nalazi super i sve 5.
tala robica je bas slatka, a krevetic mi izgleda totalno fora sa ovim igrackama.
tatjana_zg ne brini sto se opreme tice, ni mi skoro nis od robice nemamo. kad se vratimo s mora budemo poceli nabavljat, na kraju ce toga i previse biti
evo koncno da stavim i svoju busicu
Sanjac i ja se uspavala bila a mislila sam da cemo i beba i ja biti lude od secera
A ja citala knjigu i laganini mi se oci zatvaraju haha
Tala mislim da imamo iste tajicice ove sa srcekima - hm? 😊
ja sam opet isla do hm-a i samo jednu majicicu uzela. kao, idemo do zare, tamo je mozda veci izbor, a tamo nista nisam nasla. kako je vec bilo kasno nismo se stigli vracati, samo smo slaju uzeli u vinceku i prosetali se do zrinjevca, a tamo smijeh. nasuli nekim sljunkom oko fontane, stavili lezaljke, djecica polugola trckaraju i prskaju se onom vodom : ))))
jazmajac, da. sve je hm! ja sam ih jos uzela u dvije velicine jer mi se cine super ( i kvaliteta i cijena).
sanjac, prekrasna busa. i ti si mrsavica!
sunny i sanjac, da vam nalazi budu super! ja jos nisam dobila uputnicu, sigurno me ceka iduci put!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ivek super da si stavila link za posteljinu..ja sam vec ludila jer sam mislila da nigdje necu naći bas za koljevku dimenzije..i išla danas do Arene..imaju super izbor za curke i posteljine i ručnika ali opet nemaju dimenzije za koljevku..za dečke je nesto slabija ponuda..al ugrabila sam 2 ručnika plava na zvijezdice..da su sivi ili bež bilo bi jos bolje ali dobro.. A posteljinu sam na kraju naručila preko Int..dostava u dućan im je besplatna..
Bok cure!!! 'Ja sam Sony 23 ' Jedna velika primjedba klokanici i veliki minus i sramota, nisam mogla pristupiti računu tjednima, nisam željela novi račun, slala sam mail korisničkoj podršci ali očito bezuspješno. Neznam ni šta ima novo od kad me nije bilo, baš sam ljuta ali i tužna, prošli petak me UBODE KRPELJ,primjetim ga odmah taman se zakačio, i odem u bolnicu,ništa kao se nedaje profilakticno blablabla, treba pratit stanje i dio kod uboda blablabla,4 tjedna je mogućnost zaraze ( ali u mom krugu od 100 km KAO nisu zarazeni) ..i JUTROS PONOVNO VIDIM NA NOZI isto tako 'mikro mini ,kao prošlog petka šta me uboo' (da,i proslisto tj,i jutros mikroooomini neki) pa se tješim podsvjesni... eto... nije me bilo ohoho i dolazim sa sra**m* . Neznam šta mislit. Oprostite na detaljnom opisu , jeli ima šta novo , (pročitati ću sve zaostalo, ali sad sam opet nervozna pa nemogu odmah) . Nadam se da ste sve generalnom dobro i da nema problema sa bebicama i vama .
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Sony pa joooj koje nedace
Ma biti ce sve ok. Sto ti ne mogu dati neke antibiotike radi preventive? Iako vjerujem da je sve ok i da nece biti problema sa krpeljem! I pogotovo ako kazes da nema u blizini tebe infekcija
Drzi se i samo probaj i stres na minimum svesti!
Sortiraj odgovore
Najstariji