Da, vjerujem da isplata naknade ovisi o poslodavcu..ja je ni ne mogu koristit kad radim ali reko ako netko ne zna,mozda moze iskamcit nesto..
Ja danas bila na sistematskom kad su vec sve platili pa da ne propadne..joj jesam se nasmijala na uzv abdomena, Dr trazila moje organe skroz sa strane..bebač je sve zauzeo..i narastao je u 2 tjedna 210grama..ali su i otkrili neku infekciju i sad moram antibiotik pit..ne mogu vjerovat da u 2 tjedna se tako moze promijeniti..
evo malo nasih noviteta:
i jucer sam samo na brzinu stavila posteljinu u djecji krevetic da vidim kako ce izgledati, pa sliknula. igrackice necu stavljati oko krevetica, ovo je bilo samo da vidim : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jutro trudilice :) vidim sve ste vec na veliko pripremljene. Mi osim namjestaja jos nemamo nista.
Sad cemo za vikend ici u shopping pa cemo po popisu sa klokanice kupiti robicu i stvarcice.
A ostalo cemo prema potrebi. Kad ne znamo kaj nam treba a meni je sve to tak slatko i malo da bi ja sve kupila
jutro!
zadnji dan lipnja!!!
jazmajac, javlja li se bebica?
sunny, ajme, koja cijena. preskocit cu : )))
minnie, drzi se! je li danas bolje?
nama 23.tt!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hello curke!
Eto nas sa ogtt, znate šta - nije uopće tako strašno...fino nije, i žedan si, ali ja sam popila to uz limun i bilo je podnošljivo, onda obavila u domu zdravlja što sam imala, nakon drugog vađenja fino otišla po doručak da se počastim kasnije. 3. vađenje i riješeno. Čak je i brzo prošlo.
Nema panike što se samog testa tiče - malo je bed ta 3 vađenja ali stvarno ništa posebno, sve se izdrži. Nalaze vam javim kad ja sama saznam!
Tala javlja javlja nisam ni mislila paničariti, treba dati malo vremena i eto udaraca. Jučer je nešto slabije ali valjda to ovisi o položaju a upravo sada mi trbuh poskače od udaraca hihihi....
Uspjelaaaa, e da cure, na kraju mi je termin 2 dana kasnije ako netko još bilježi
JaZmajac super da je sve dobro prošlo..znači u limunu je spas..morat ću se sjetiti kad ja idem super i za ticker..ja ga ni ne pokušavam stavit..antitalent za sve na forumu osim što me tala naučila stavit slike..
tala ovu majičicu/jaknicu sam i ja gledala ali za Emanuela..a ostalo je preslatko..
bebe će baš uživati kad dođu konačno..
tatjana_zg ne brini, svakako ćete pretjerat sa svime kao i svi mi..valjda će za drugo biti lakše odoljet svemu tome..
ja sam tetre kupila u bubamari neki dan..i bijele i u boji su iste kvalitete, onako deblje..bile su na nekoj akciji a kak ja neznam za što one uopće baš trebaju mislim da će mi 16 kom bit dovoljno..
hej,hej,u gužvi sam pa sam manje aktivna zadnjih dana. pakiram nas za more,sutra idemo, perem posljednji veš, šopingiram,svašta nešto.
zaljubila sam se na prvi pogled u ovu posteljinu na online shopu u zara home i još imaju 30% sniženja pa idem pogledati da zgrabim ako još ima,da vidim kako uživo izgleda,a imaju i svega,dekice mi trebaju. Neznam gdje da kupim kvalitetne, sve dučane dječje koje sam prošla imaju dekice kojima je sastav 100% poliester, a ne bi htjela bebu baš s tim pokrivati. Jel imate kakav prijedlog?
Tala preslatke su stvarčice za Cvitu, skoro da me malo tuga uhvati što ja nemam curicu.
Zato ćemo mi, a ne samo mi,nego i cijela familja razmaziti našeg sineka.
Ja sam isto pokupovala ovih dana,svega, jučer sam naišla na pakirane od 3 kom čarapica u mulleru za 23 kn,i tkaninu za posteljinu, moja mama zna šivati pa će mi napraviti komplet za krevetić. Budem poslikala popodne kad se vratim iz arene pa stavim slikice svega.
Zaboravila sam već tko je kupio,al sam vidla da je netko postao slikicu phillipsove torbice. Gdje ste sto kupile, ja sam probala guglat,čak sam i sliku uploadala da po njoj traži ali ništa, samo torbe za alat mi izbacuje i šrafcingere.
Dajte pliz napišite gdje se može nabaviti i koliko košta, čini mi se super praktična, sve na jednom mjestu i super za putovanja.
Pusa cure.
e da i link na posteljinu, uf,uf, trudnički mozak.
http://www.zarahome.com/hr/en/new-born/collection/elephant-print-percale-sheet-set-for-moses-basket-c1067139p7273021-50332579.html
Sortiraj odgovore
Najstariji