Curke koje ste na bolovanju/komplikacijama.. Sad sam pročitala slučajno da nakon 3.mjeseca se ima pravo na jednokratnu naknadu od nekih 2500kn koja se dobiva od poslodavca..pa ako vam nesto znaci,mozda da malo Google pitate vise o tome..
joj, kako volim doci imati sto citati i gledati : ))))))))))))
chippica, super slicice i sobica i sve. jako mi se sviđa ogradica za krevetic, jeste li ju dali sivati ili je kupljena negdje? (ja bih, naravno, sivu : )))
gogy, meni je vjencanje na plazi super ideja! knjizicu sam dobila od konzumovog djecjeg kluba (dobijes i kupon za besplatan paket konzumovih lumpi pelena te 50 kuna ako zelis otvoriti djecju stednju u zabi): https://www.multipluscard.hr/djecji-klub/osnovno
jazmajac, citala sam da to ima vise veze s gusteracom i kako ona radi pod pritiskom, ali ta mini dijeta prije ogtt-a utjece na onaj prvi secer koji vadis nataste, pa mi se nekako cini da je bolje da je on sto nizi. mozda ovi ostali onda nece toliko skociti :D
sad da kazem da sam obavila zubaricu. koja je to luda zena! jada se ona meni o svojim sinovima i kako je oduvijek htjela curicu, ovi nista ne uce, sami nered rade, a ja s onim usisavacem ustima samo klimam glavom i umirem od smijeha : ))))
pa da ne smijem nista gristi dva sata, ali lizati mogu i otisli mi na sladoled, a kako mi anestezija nije popustila i nista nisam osjecala, zamusala sam se gore od malog djeteta. dobro bi mi dosli oni podbradnjaci koje je chippica kupila.
i onda malo do hm-a. uzeli smo super stvarcice na snizenju. bas imaju svega. sutra poslikam!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
JaZmajac slazem se s tobom u potpunosti, nije dobro trudnocu koristiti kao izliku za prezderavanje. Tvoje misljenje je sasvim korektno. S moje strane je bio komentar za premalo dobivenu kilazu sto smatram da zbilja nije grijeh.
Za ogtt ti je najbitnija vecera koja ne smije biti prekasno. Meni je preporuceno bilo pojesti jogurt sa pecivom, oko cca 6-7 navecer. Kroz dan lagana hrana, ali nepotrebno je izgladnjivati se.
GogyRi meni ideja za vjencanje super zvuci, jer ja niti inace nisam pobornik velikih pireva i performansa. S moje strane, veliki palac gore!
Chippica stvari za bebu su ti predivne, soba mi izgleda savrseno uskladena... Sve mi je nekako bas slatko
Inace, malo sam vas zapustila ovih dana. Prvo je necak bio bolestan, to smo nekako odradili iako i sad kasljuca i smrca. I MM mi je danas zavrsio u bolnici zbog teske upale pluca Tri dana nismo spavali jer smo stalno skidali temperaturu, dok se danas nije potvrdila dijagnoza. Cijeli dan smo proveli po doktorima, smjestili su ga na infektologiju tako da mu ne mogu niti u posjetu nego ce on izlaziti van zbog razmjene "dobara", da ima sta jesti i da mu peljam cistu robu. Sad se sve protezem u krevetu, fali mi on, fali mi moja pasica koja je ostala na Krku... Sva sam nekako tuzna i nikako zaspati. Samo da se on oporavi pa cemo dalje nastaviti misliti o bebici. Nadam se samo da ce makar do termina za 4D biti koliko toliko ok da moze sa mnom...
P.s. Sve busice su vam preslatke
Jutro trudnice!
Vidim da sve llijepo napredujete i bušice su vam baš slatke.. To o kilama mi je totalna glupost, svaka žena je individualna i svaka trudnoća je drugačija.. ne treba se oko toga zamarati, bitno je jesti voće i povrće a poneki kolač, sladoled i slično je normalno..
Stavit ću i ja svoju fotkicu kasnije...
Minnie25, žao mi je zbog svega kaj ti se dogodilo..sve će na kraju biti to dobro, životne nedaće nas stalno pogađaju ali mi smo jake žene i sve ćemo to podnijeti...
Chippica, sve ti je super i slatko...
Crna191, hvala na info za naknadu od poslodavca.. mislim da to ovisi od poslodavca do poslodavca, a moj meni ništa neće isplatit..
Mi sutra imamo veliki uzv, opet sam sva nervozna, nadam se da će sve biti u redu i da ćemo napokon doznati jel Gabriel ili Ema.. mm neće moći ići samnom pa će ići moja seka, mm radi i nikako ne može uzeti slobodno..a s obzirom da sam se sigurno udebljala skoro 10kg, baš me zanima šta če mi reći ginekolog... niš ne jedem ne znam kako kalorično, možda nešto više, sve je otišlo u trbuh i cice...
Netko je spomenuo ranije bol u kralježnici... uhhh na kraju dana ako puno hodam, leđa me ubijaju.. a počelo je i to da spavam popodne,sat,sat i pol...
A danas napokon idemo dati kaparu za stan i pokrenuti kredit pa se nadamo useljenju početkom 9.mjeseca.. jupiii..
Moram se spremati za more, idemo u ponedjeljak pa do petka, baš se veselim, samo moram naći još jedan badić...
Veliki kisss svima!!
ja bila malo na otoku, pa zato zabusavam...a tamo nemam signala za net i mob...tj ima ali jako slab treba mu 100 godina da nesto otvori...tako da sam se posteno odmorila, nakupala...
vidim bile ste jako vrijedne, pa cu ic procitat zaostatke....svima su buse prekrasne i sve ste fit trudnice, stavim i ja svoju cim mm dode sa posla, jer meni kamera ne mobu ne radi...nakon nekoliko padova otkazala posluznost, nije da se cudim :D
nadam se da vas ima jos koje se mozete kupati... ja od danas pocela prati robicu, a ima je na tone i opet fali par stvari.
minnie 25 drzi se....bit ce mm dobro bitno da je pod nadzorom i oni ce to rjesit kako treba...samo nemoj sebe bacati u bed, budi pozitivna, pricaj sa svojom bebicom o svemu....tako ja kad mi je tesko i kad nije, mazim ga i pricam mu svasta..nekad se i sama sebi smijem da djelujem luda zena...cak i na moru sam ja sa njime vodila razgovore ...kod mene isto ima teska situacija, od mm tata je jako, jako bolestan, svaki dan se pomalo gasi i meni moj malac najvise pomogne...
grlim i ljubim,...sve ce bitit dobro <3
Jutro cure :) evo i mene
minnie tetrice mi izgledaju dobro, s tim da su bijele nesto gusce od ovih sa pandicama.. al to je i naglaseno na stranici :)
chippica slinceki su preslatki, a o sobici da ne pricam, bas je divna :)
crna mislim da to dosta ovisi o poslodavcu, mm je nekaj spominjao da se u njegovoj firmi isplacuje naknada za dijete pa cemo vidjeti :)
Mi smo opet u radovima doma, konstantno je nekakva buka.. al jos 2 tjedna i idemo na more, budemo napunili baterije :)
Ja bi sutra trebala obaviti ogtt, nadam se da ce sve proc ok..
p.s. busice su vam bas slatke, nijeda od vas ne izgleda preveliko :)
Ma ja cu sigurno jesti oko 20, 21 h. Ali malo i nesto mlijecno sa sto manje secera
A pazila sam na prehranu da ne unosim bas industrijskog secera u sebe. Ali recimo danas sam pojela 2 kruskice i jabuku malu. Bas to sto Tala kaze ako ne procesuira secer dobro ne mogu na to utjecati ali nadam se da ce mi vrijednosti bar biti rekativno ok.
Cure koliko biste cekale da ne osjetitw bebu prije nego zovete doktora? Ja sam ju slabo osjetila jucer oko 19h ali navecer oko 23 i jutros oko 10 kad me inace tambura nista necu panicariti naravno i cekam da dodjem kuci da se najedem i legnem pa da vidim. I javit ce se ma mora ali sta vi mislite? 24h?
Mimice drzi se! Biti ce sve u redu i brzo ces biti sa dragim.
Moras pricati sa bebicom i paziti na vas dvoje/dvije - javi se obavezno kako je prosao pregled!
Chippica super je sobica, sve je slatko.
Tala na magic baby ima takva ogradica bež http://www.magicbaby.hr/namjestaj-i-dekor/posteljina-hr/oprema-za-krevet/magic-baby-komplet-posteljina-bajka-ii-bez.html
Gogy super ti je ta ideja za vjenčanje na plazi, neka lepršava haljinica hehe ma kao iz filma
I ja sutra idem na pregled, sretno vama koje idete na ogtt.
Pale šta su ti rekli na pregledu?
Sortiraj odgovore
Najstariji