to sam i ja citala. zato jer im je sluh razvijen pa lupaju na vanjske podrazaje, a jos uvijek imaju dovoljno mjesta za sve vratolomije.
inace u konzumovoj knjizici ima jako dobar clanak o dojenju. ja iskreno nisam znala zasto se u bolnicama brani dudica (mislila sam zbog kasnijeg utjecaja na rast zubica), a zapravo ju brane jer se dudica sise drugacijim pokretima i puno lakse od sisanja dojke, pa dijete moze poceti odbijati dojenje kao nesto tesko.
pa onda da majke odustaju od dojenja i misle da nemaju mlijeka ako dijete sise par minuta bez da mlijeko pocne lijepo teci, a zapravo bi trebala prije donjenja masirati dojku da se potakne protok mlijeka kroz kanalice jer je to proces... puno zanimljivih stvari...
ako tko nije dobio, mogu poslikati, pa staviti ovdje...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ja imam točno 3 mj do poroda pa ovo smatram zadnjim tromjesečjem,a tak mi piše i u aplikaciji da zadnje tromjesecje od 26 tjedna tak da nemam pojma ,termin mi je 27.09,pomakli mi jos prije sa 30.09 jer beba veća i to tjedan dana,ali bit ce to i ranije zbog carskog.
Kupila sam si u Zara home,počele su akcije,sad u areni mekani ogrtač,možda malo pretopao ali mi se svidja i debeli,mekani ručnik za bebu bez kapuljače.Rucnici su od 39-99 sad na akciji i bas mi se čine kvalitetni.U benettonu ima pogotovo za dečke preslatkih trenirki sve je 30posto,vratit ću po jednu koja ima medu na guzi 😄
Javim se nakon pregleda 😉
Dobro je da bar ne izgledam toliko debelo haha Ja sam ostala trudna sa 65 kg pa mi je ovih 80 jako puno. I meni otiču zglobovi, pa se nadam da u tim kilama ima i puno vode koja će otići nakon poroda.
Ivek ti od naprijed ni ne izgledaš kao trudnica, skroz ti je uzak struk.
Pale neka sve bude u redu sutra na pregledima, drzim fige.
Gogy meni je to super ideja, da zivim na moru itekako bi to napravila. Mi smo imali prosle godine intimno vjencanje,25 ljudi bilo, i ja sam si u orsayu kupila leprsavu bijelu haljinu do malo iznad koljena za iste te novce koju sam mislila imati kao vjencanicu. Al sam jos do vjencanja naletila u impirtane galeriji na rasprodaju vjencanica i haljina je bila kao iz labudeg jezera, gore srcoliko rezani korzet i iz struka se siri kao u balerine,jos sam ju i skratila i ko bombon,bila je 2800 ja sam ju za 800 kupila pa nisam htjela propustiti za takvu vjencanicu popust.
Al zato ja ovu haljinu iz orsaya stalno nosim po ljetu i jos stanem u nju jer se veze malo iznad trbuha,al da nisam naletila imala bi ju sigurno na vjencanju,tak da ti je meni to super. Jos ak ces je moc poslje nositi di ces bolje.
Drzim fige da si to uspijes organizirati.
Evo ja u knjiznici na faksu pomazem muzu za diplomski. Zavrsio on prije 2 god al upisao na jesen jos dva kolegija pa zgotavlja.
Vratih se u skolske klupe.
evogac da vam pokazem kako napreduje sobicak za curku, malo sam se ulovila spremanja.
dakle, ovo je krevetac za malenu, nisam jos nista oprala i postavila, ovaj popluncek sam stavila samo za sliku
ovo nam se puni ormar s robicom
ovo je ormaric za presvlacenje cija se stranica na van jos izbacuje i stvarcice za njegu i pranje sto sam obecala sliknut
i kupili smo phillipsovu torbicu, cinila se dosta prakticna :)
GogyRi meni je san bio imati malo intimno vjencanje na moru..al eto,igrom slučaja udala se krajem 11.mjeseca sa 80 ljudi na svadbi..tako da nije bilo ni na plazi ni intimno..
Chippica ovo je sve predivno,preslatko..krevetić je bas po mom ukusu,jednostavan..ma sve je po mom ukusu..al mi na zalost nemamo mjesta u ovom stanu za sobicu,a najgore je sto imam posebnu sobu iz koje ne smijem nista izbacit jer nije moj stan..al dobro,privremeno smo tu tako da cemo mi valjda na proljeće uređivati dječju sobicu..
Ne znam jel bilo pisanja vec o porodu na stolčiću? Bas me to nesto zainteresiralo,ali jedino je dostupno koliko ja znam u Vinogradskoj..trebam se bas raspitat malo vise..i naravno Rijeci Zadru, Čakovcu i Varaždinu..
crna, i meni se dopada stolcic, planiram se malo informirati pa javim, ako ti budes imala kakve detaljnije info prije mene, pliz podijeli ;)
Crna uf tesko je dan za dan kuhati. Ja to ne bi mogla svaka cast ako ti se da!
Chippica sve je super! Preslatko i lijepo
Mi imamo muku oko kuce trenutno i preseljenja 😣 sad mi se cini da necemo stici seliti do poroda pa poludjeti cu!
U cetv idem na omrazeni ogtt joooj. Tako da sve nalaze podignem prije pregleda koji je drugi cetv 7.07
Imate kakve savjete? Citala sam na Breyeru sta se jede i to. U biti vise manje sve isto. Ujutro cu si pojesti jabuku i krusku jer bez voca ne zelim, jaja, rucak tikvice sa mlj mesom (imam viska mesa trebam potrositi) a vecera? Nesto mlijecno ima najmanji glikemijski indeks.
Iako kako god ja jela pokazati ce se da li je ok secer ili nije ali mozda vrijednosti nece biti lude
I prekrasne curke sa jos ljepsim busicama! 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji