Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    27. Lipanj 2016. 18:50

Evo moja tibica..čini mi se da je zadnjih dana opet narasla..
    JaZmajac ma ja pokušavam danas za sutra napraviti..a ovo sa batatom cu bas isprobat..jela sam samo pečeni batat pa me bas zanima kak je u kombinaciji sa mesom..sad me mama opskrbila domaćim keljom,blitvom krastavcima..ma sve sta je našla u vrtu..
    Tala slatke su hlačice,ti ipak imas iskustva pa mozes predvidjet koju veličinu kupit..ja nekako ne idem dalje od 68..to je valjda preko zime..

Sunnyday
    27. Lipanj 2016. 20:57

Crna super ti je slika, koliko kg imaš? Ja sam izgleda najdeblja. Sutra cu i ja probati postaviti sliku.
    Baš mi se ljepe kile, sad sam vecerala paradajz i sir, baš sad moram pripaziti šta veceram jer se na kraju najvise i deblja. 
    Ja sam usla u trece tromjesecje 

Sunnyday
    28. Lipanj 2016. 00:14

Evo i mene da vidite, 26+3 tt udebljala sam se puno, imam 80kg 
    Crna, Tala, Chippica i Pale sve ste mršavice i super su vam slikice.

PALE
    28. Lipanj 2016. 08:01

Super mi je sto postate slike!Sve lijepo izgledate i Sunnyday nikad ne bih rekla da imas 80kg,a ne igra ulogu samo težina vec i visina.
    Mi se jucer vratili sa mora,super sto malo rashladilo pa smo prozračili stan,raspremiti stvari,pospremili,bila sam krepana pa sam rano isla spavati jer mi put bio jako naporan,odmah pritisak u trbuhu pa kriza ...Mm je jos danas na GO pa ćemo malo uživati.Sutra imam pregled u Petrovoj,u trudničku ambulantu se ne naručuje,a na UTZ sam naručena u 11h,na različitim je mjestima,da prvo obavim rano pregled pa na UTZ?Imam 2uputnice,sve mi to čudno,zna netko za Petrovu? U petak idem kardiologu pa me toga strah,držite fige  Jos moram i doznake,po nalaze glukoze,svojoj doktorici,sve ti do kraja mjeseca.

Sunnyday i ja u zadnjem tromjesečju,blizu nam termini  i odmah počele žgaravice navečer.Na moru smo malo nezdravije jeli zadnjih par dana,sad se vraćam kuhanju,moji i od muza starci imaju vrt,baka kokosi i pure pa se zdravo hranimo i uz to riba nam najčešće na meniju.Ja po ljeti volim povrtni sataraš,wok,rižota,laganija jela...otkad sam trudna mljeveno meso ne mogu jesti nikako.Niko mi se sad često nabije na jednu stranu trbuha kao Alien,pa na drugu,često imam grbav trbuh  valjda je to normalno,mislim da je jako dobio na kilaži bas me zanima... Javim se sutra nakon pregleda,uvijek sam nervozna prije.

Crna191
    28. Lipanj 2016. 08:35

Jutro...
    Sunnyday pa ne čini mi se da si baš puno deblja od mene..ja sam 25+2 tt i na +8kg sam..meni se čini puno s obzirom kak tu druge curke imaju,ali Dr mi nije ništa rekao loše da je..svi nalazi su mi u redu..a i svi oko mene kažu da mi samo trbuh raste..još uvijek mogu sve svoje obući osim što su mi sise skočile na C košaricu sa A pa je tu nastao problem al neka, sad mm gušta...a i Emanuel je malo veća beba..
    PALE mislim da ti je bolje obavit UZV koji si baš naručena pa onda u Petrovu..ili nazovi pa pitaj..
    Baš jutros i mm komentirao kak mi se u jednom trenu trbuh izobličio..isto tako se gura na jednu stranu, i najviše je na desnoj..
    Jučer mi je mama poslala nalaze štitne, za vikend bila doma pa mi ona to sve obavila kad radi u laboratoriju..srećom sve je ok, terapija pogođena i nastavljam pit najmanju dozu..neda mi se čekat po ovim laboratorijima ujutro sa milijun ljudi..

ivek2207
    28. Lipanj 2016. 10:16

evo mene i moje buše,konačno nakon par dana. ja se nadan da sam uspjela uploadad slikice.
    baš su vam slatki trbuščići. ma to oko kila su gluposti, bitno da se mi osječamo ugodno i da bebe dobro rastu. Ja sam krenula sa 59, izgubila 1 kg od mučnina, nisam počela dobivati kile dok u drugo tromjesečje nisam ušla, sad sam na 65,5 točno, evo vagah se sad da vidim baš.
    Meni je u trbuh otišlo i cice i malo u leđa,tj ovaj obujam oko grudi kako se grudnjak kopča, to primjetim da mi je malo, prešla sam s B košarica na C i nadam se da će tako ostati.
    Primjetila sam da me kralježnica dosta boli cijelom dužinom,vjerojatno od težine trbuha i možda grudi.

Jooj otiči mi stopala jako, tj gležnjevi,inače imam valjda najmršavijegležnjeve ikad, svaka koščica mi se vidi sa strane a sada zadnja 3 dana  su mi se toliko udebelila i stopala i gležnjevi, preko noći se nešto povuče ali ne do kraja,a preko dana katastrofa,mislim da mi se voda skuplja,ako je to moguće. Malo šepam ako duže stojim,odrvene mi stopala, vjenčano prstennje sam skinula jer mi je prst poplavio jedno popodne.
    Izgleda da su me sustigle prave trudničke tegobe,a i jučer sam se na sve živo plakala sama doma,valjda hormoni rade,hehe.
    Pakiram nas polako,idemo u petak na more,konačno, na dva tjedna,jedva čekam da dođem u Istru i osjetim taj mediteranski miris,onda sam kao da me netko hipnotizirao,dva tjedna mira,onih cvrčaka iz borovih šuma,i dobre hrane.
    Napunit ćemo baterije i onda kad dođemo,krećemo u konačno pripremanje svega što treba za kraj.

Uživajte,sunčeko nam danas u zgu proviruje,

ivek2207
    28. Lipanj 2016. 10:19

evo ova druga je sad veća kao i ova prva da možete vidjeti i sprijeda ,
    nadam se.

ivek2207
    28. Lipanj 2016. 10:20

aaaa,vraga,nije veća, nemam pojma kak sam prvu povećala. a dobro,valjda vidite.

tala
    28. Lipanj 2016. 11:41

hahaha, sto sam se nasmijala... problemi sa slikama : )))) 

sve mi izgledate super, a ti sunny izgledas kao da imas daleko, daleko manje od 80 kg. ja samo busu vidim  

pale, sretno na pregledu i kod kardiologa. nista, nista ne znam o petrovoj.... 

da, na mom mobitelu pise da treci trimestar pocinje tek nakon 28tt, hm.... 

mene je danas tata probudio pozivom. jos sam prosli tjedan poslala curki knjige i gluposti, pa da javi da ih je podigao. onda smo jucer dugo ostali budni jer smo jeli tortu i pricali sa sveki i necaknjom mi. njih dvije su jutros zapicile avionom u dubrovnik, mm na poslu, a ja sama.... jucer smo kupili i sastavili krevetic, ikea gulliver bijeli. iako standardnih dimenzija, nisam mislila da je tako velik : ))) mm kaze da mu je tek sada sve postalo stvarno :D 
    veceras me ceka posjet zubarici. nadam se da ce sparina popustiti...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Chippica
    28. Lipanj 2016. 12:29

joj curke bas ste sve slatke i busine jednako tako :)
    bit ce stvarno da iz trudnica nesto zraci i svaka je posebna na svoj nacin.
    mislim da bas niti jedna ovdje ne mora biti opterecena kilama jer sve izgledate super i po mjeri! :)

Pale, sretno, drzimo fige za pregled, javi sto su ti rekli!

Mi pregled imamo u utorak, taman pred GO doktorice, rekla je da bi me htjela pogledati, a i bebita dolazi na red, bas se radujem uzv da ju malo vidim.

Citala sam da su bebe najaktivnije od 24.-28. tjedna, medjutim moja sad u 30. skace na sve strane xD bas je zivahna, od kad sam ju pocela osjecat ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.