hvala svima, mene vec lagano panikica malo uvatila da nebi bila plodna voda...sama ne znam kako to izgleda kad krene curkat...lakse mi kad vidim da nas ima jos...al pitam ja svoju sljedeci tjedan na pregledu..
crna191 super za pregled...bitno da je beba dobro i da se razvija kako treba...meni moj djecak uvjek sakriva lice sa obje ruke i nema sanse da se pokaze..ovaj put sam namjerno se zapisala sredinom dana, obicno budem prva ujutro u 7, samo da vidim oce li bit bolje volje
Saky pisale smo bas o tom vodenastom iscj pred par stranica ima nas jos 😉
Ali pitala ja streberica i doktora. Kaze da je to normalno sve i da nema brige.
Uuuu ja cu vam pogotovo pisati sa puta i godisnjega! Imat cu vise vremena sva sreca i jedva cekam iskreno da odmorim i da mi se mrvica moja opusti malo. A ne stalno negdje letim a posao stresaaaan. Fuj 😥
Sad odmor pa jos 1 mjesec ako izdrzimo do godisnjega i redovnog porodiljnoga. Ako ne idem na cuvanje. Malecka prije svega!
Tala ni ja nisam pobornik ajmo dijete svo u rozo ili plavo pogotovo uz toliko boja divnih...
I hvala svim curama na savjetima! Naime ja jesam obavila prije koji mj urinokult. Ali sam isla usred noci na wc. I isto mislim da ne bi smjelo utjecati na rezultate. Vjeroj je bitno da je urin u mjehuru 3 sata. A ne tipa po danu da se napijes vode i mokris. Valjda je tehnologija ipak napredovala!
Hej, šta je neka akcija kada sve kupujete te Chicco jastučiće ili ste već počele prikupljati sve ?
(nisam baš sve pohvatala)
Ugl, ne znam za koji trudnički tečaj si pitala, onaj za u bolnicu ili onaj koji organiziraju patronažne sestre (ako sam dobro shvatila). Ja idem u Opatiju, sutra 3 dan na te tečajeve..
Jučer smo imali o prehrani,, što jesti za vrijeme trudnoće, što dok se doji..Danas općenito o trudnoći, promjenama, kako prepoznati probleme koji su to zaista ,a ne mi paničari, vježbe disanja, vježbe koje se kao mogu raditi ujutro kod kuće kome gin.dozvoli. SVaki dan drži jedna sestra i doktorica....
I ja koja nisam nikada imala problema s ničim, sada nosim dnevne uloške ...:)
GogyRi
jazmajac, pitala si za kindac. ikeinom ti se isto moze maknuti stranica, pa dijete, kad je vece, moze samo ulaziti/izlaziti. dodatno se moze kupiti i malena zastitna ograda koja se montira, a opet ostane dovoljno mjesta za prolaz.
od ovih krevetica koji "rastu s djetetom" imas stokke, evolvie i noona. samo, cijena je u startu puno veca, nekima se svi dodaci kupuju odvojeno i ne znas hoce li ti se to sviđati za npr. 3 godine i hoce li osnovni set biti u takvom stanju da ces ga uopce htjeti nadograđivati.
vidjela sam dosta tih bijelih krevetica, i kad se osteti lak, vidi se ispod smeđe drvo. nije bas lijepo, no ja cu si ipak uzeti bijeli jer mi je sav namjestaj takav, pa sto bude. :)
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Drage trudnice, želim podijelit s vama par informacija o popustima na koje sam danas naletila..možda će nekome dobro doći. Uglavnom u letku interspara sam vidla akciju na kindač+madrac+5-dijelni set posteljine za 1000kn (uz nekakve markice još je niža cijena).
A i u kozmu je ovaj vikend sniženje 30% na baby asortiman.
Inače, čitam vas i hvala za sve info koje dijelite a svima nam dobro dođu..
laku noć
Tala slicno ti je i kod nas.... Moj je aktivan kad se jede, kad sam bas u nekoj akciji tipo ciscenja kuce i obavezno kroz noc. Da se slucajno mama ne bi naspavala prije nego sto dode na svijet, vec sad me priprema na spavanje u etapama
Sunnyday i Crna191 super, neka ste malo uzivali i odmorili se!
Saky84 bit ce da tvoj malecki nije jutarnji tip Ljuti se zbog budenja hehe Obavezno se sa sljedeceg pregleda javi da znamo je li bio raspolozeniji u drugo doba dana!
GogyRi
Za jastucice za dojilje nam je Ivek2207 ako se ne varam dojavila da su u DM-u na velikom popustu jer da navodno izlaze iz asortimana. Inace te jastucice svi hvale pa sam ja priliku za to iskoristila kao i neke druge cure ovdje.
Sta to trudnice trebaju papati? Koje savjete ste za prehranu dojilja dobile? Ja necu ici ja tecaj pa mi je fora ovako cuti sa strane info ako ti se da pisati
TockaM hvala ti na info o popustima! Uvijek je dobro znati gdje se moze nesto povoljnije ugrabiti.
Chippica imam jos jedno bedasto pitanje za tebe, ali jesi li dugo kod Skunce cekala na 4D ili te je odmah primila?
Mi dolazimo iz Baske i MM je vezan poslom pa nemam bas vremena puno cekati na red.
Sve se premisljam izmedu njih i Poliklinike Sunce.
Pa da, cekali smo. Jedno pola sata. Ali ne znam je li uvijek tako...
Bas ste puno pisale dok me nije bilo :)
Chippica Kolica mi se jako svidjaju, super su.
Novim trudnicama zelim dobrodoslicu.
Jel ima koja trudnica da ce roditi u KBC Osijek?
Sortiraj odgovore
Najstariji