aaaa, ivek, to je super vijest. nadam se da vrijedi za sve dm-ove i odmah saljem muza po njih : )))
sony, curice su nam tu negdje, skoro pa u gram i cm :D
za siroko povijanje treba pisati na otpusno pismu je li potrebno ili ne.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ivek bas sam popodne planirala do dm,blizu mi je,pa ću pogledati jastučiće i odmah kupiti
Minnie znam da nema mg,zato i uzimam odvojeno mg svaki dan,a ove tablete ponekad preskočim jer jedem ribu i inače 2puta tjedno.To sam skužila u zadnje vrijeme da kontinentalci jedu vise ribe od primoraca imamo puno prijatelja i kumova u Dalmaciji i oni vise oduševljeni odrescima i kulenom
Ja bas volim ljetno voće tako da sam došla na svoje,a mislim da je i dobro ići češće na wc i puno piti zbog potencijalnih infekcija.
tala vidis nisam znala za datulje..trebalo bi i to probat..ma sve sta moze olaksat, a za malinu cu pitat sad gin u utorak sljedeci.... na kraju cu stvarno zavrsit na carskom ( sama sebi se rugam haha )..pocela me malo i frka vatat oko poroda...jos me i grudi pocele opet bolit tj bradavice, sve se priprema cini mi se samo ja nikako
minnie25 ti si me najvisei umirila za taj bruh, danas mi je i kirurg rekao da samo pazim i sve bi trebalo proc u redu, tako da cu vise odmarat nego do sada i pazit da ne dizem nista i ne naprezem se. Ja kad mi se maleni umiri znam popit 2-3 deca vode i leci ili na bok ili na ledja cak, malo se primirim i on se javi i pocme meskoljit, pa kad budes u nemiru pokusaj to...kod mene cak i tus topliji zna upalit da ga probudi...al cokolada i ne bas ...od voca na jagode je slab, zna podivljat hehe..
ivek2207 hvala na info, posaljem i ja svog mm-a da mi kupi to ce mi ionako trebat..
pale da stvarno ispada tako sta se ribe tice..al ja ju volim samo nekako je nemam obicaj kupovat..a i ono sta ja volim cjenovno je u gornjem rangu
minnie, kako si ti vec dobila paket sretna beba? moja gin. ga daje tek u trecem trimestru, znaci s 28. tjedana najranije. govorim o ovom prvom dijelu, paketicu evo me i prirucniku moja prva godina 1.dio.
drugi do paketa se nakon poroda preuzima u apoteci.
sto je jos u paketicu? : ))))
Cure, hellou!
Ja sam obavila glukozu i moram priznati da nije uopce strasno. Pripremila sam se na mucnine, povracanja i svasta nesto, kad ono cak mi se i svidjelo. Al ok ja sam freak za slatko.
Kako mi je zenskica stavila 75 g glukoze u pol litre vode, malo pred kraj vec postaje tlaka, ali prvih par gutica je bilo bas jam. Pikala me 3 puta, ali prvi put je napunila 3 epruvete jer mi je cekirala ponovno kompletnu krvnu sliku.
Mama je bila sa mnom, sjele smo u kantinu i vrijeme nam je proletilo. U svakom slucaju, tko nije bio predlazem dobro drustvo za tu pretragu i prodje vrlo brzo :)
Moja beba je mala ludica i cim prohoda upisujemo ju na nekakvu gimnastiku/ples jer sta vec sad radi u trbuhu nije normalno xD i veeeelika je ful, mislim da je smjestena poprecno, rekla bih da joj je na lijevoj strani glavica, a nogice skroz na desnoj strani, jer kad krene lupetat njima, bas je jako intenzivno. A zna me skakljati skroz nisko u trbuhu, vjerojatno operira rucicama.
Sto se tice pi-pi po noci, minimum 2 x se dizem i tako je od samog pocetka trudnoce. To mi je, eto najveca tlaka. Ali tako mi je i po dana, stalno sam na wc-u. Spavam ok, ponekad me ona probudi, ali sve nekako prodje u nekom polu snu pa nije strasno.
Kako se vi s tim nosite? Ja sam ful po tom pitanju grozna i imam feeling da ne mogu spavat da bih muza probudila za cakulu xD
Sestra mi je danas kupila svasta od gazica, krpica za njegu tijela, pupka bebe i sl. Poslikam pa postam, mislim da su sve Slo proizvodi. :)
vec mi je par dana u posti novog stana stajao papiric i jucer vidjeli da je danas zadnji dan za podizanje: stigao dietpharm! vec sam bila zaboravila na to. poslali su mi postnatal jer sam to zaokruzila, karticu za skupljanje bodova i neki casopis. fora mi se cini taj postnatal jer je prah, ima kalcija, magnezija, folne, zeljeza....
ivek, jos jednom hvala na informaciji! muz mi kupio dva paketa chicco jastucica. snizeni su u svim dm-ovima koji ih i inace drze.
a ovo su nase nove carapice i hopkice. to je toliko malecko...preslatko : )))
chippica, imas super seku! poslikaj nam...
Tala kad vidim tvoje fotkice odmah mi se ide u shopp za malenu
Ja sam jucer malo kindace gledala. Jel imate neke preporuke? Pisale smo skroz na pocetku sjecam se. Ikea mi se i dalje cini povoljnija ali bi mozda malo veci kinderbet pa da ostane kao krevetic kasnije
I da i ja sam dobila sretna beba paketic. Neki uzorak kremice/masti, dietpharm, knjigica, reklamni letci, uzorak melema i mislim da je to to
nema na čemu cure za chicco jastučiće, ići ću i ja po njih, samo sam nosila vrećice pa s nisam htjela natrpat al kupit ću si i ja koji paket kad su već sniženi a velite da su bolji od onih dm-ovih i iz mullera a cijena im je sad tu negdje.
Preslatke su čarapice, vidim da i krpice za njegu tjela kupujete, ja sam iskreno to danas prvi put vidla u magic baby dučanu,neku novu marku su dobili, al nisam znala za šta je to, jel to isto što i ona rukavica što se stavi kad bebu kupamo ili nešto drugo, meni je sve novo pa neznam koja krpica za šta služi koliko ih ima,hehe.
Gledala sam danas malo po dm-u i mulleru te dodatne stvarčice,dudice,četke za dudice,imaju čak i paket 6 kom zaštitu za utičnice (15 kn), zaštitu za kolica od insekata i kiše,i sitnih stvarčica.
I bočice aventove su jeftinije u dm-u ,nekih 60-ak kn,
dok je u magic baby.u isto od 260 ml 80 kn.
Ako nađem još kakve popuste javim, i vi isto da se okoristimo malo kad nam toliko toga treba.
Sortiraj odgovore
Najstariji