Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    13. Lipanj 2016. 20:36

ja sad ima ove dvije kutije chicco, mislim jedne johnson kupiti, a dm-ove jastucice cemo dobiti cim rodimo. ima gratis kupon u prvoj knjizici koja se dobije uz pelene i vl. maramice : ) 

jazmajac, to ti je ginekolog dao ili? sad cemo sve poceti shoppingirati. brzo ce to : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    13. Lipanj 2016. 21:39

Da dobila odmah sa 12 tjedana kod ginek. I to 2 kom pa sam jedan dala prijateljici trudnici.
    Jao kad vi pisete o jastucicima ja pojma nemam sta je sta 😶
    Za bebe jos koliko toliko znam ali za mame....

tala
    13. Lipanj 2016. 21:47

: ) ma, to su jastucici za grudi da mlijeko ne curi po grudnjaku/odjeci. unutra imaju neki gel koji upija mlijeko, a ne stvaraju se bakterije. mijenjaju se po potrebi. na sisama fino stoje jer imaju kao nekakvu "samoljepivu" traku. 

budem i ja svoju pitala taj paketic onda. nitko nista nije dobio suteci : D

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

bagi_ca
    13. Lipanj 2016. 21:54

Pozz cure :)
    Mene takoder muci nesanica, nego ja se danas probudila a ono dvije fleke na majici od kolostruma i tako cijeli dan i bas sam se iznenadila kako to rano krece..zato super informacija za jastucice sutra idem odmah po to!

• GogyRi
    14. Lipanj 2016. 08:28

Jutro cure
    evo da rezmiriam jučerašnji 4D I anomaly scan u Pol. Sunce. 
    Anomaly sve ok, sve pregledao, izrazito pažljivo, sve se lijepo vidi i sve objasni što gledamo i mjere uzima usput..4D je upalio, ali se bebač nije htio okrenuti, dapače, kad je krenuo s 4d,se baš vidjelo da se bebač okrenuo i ne želi pokazati lice niti glavu. Tako da sam vidjela guzu i kičmu, nisam htjela da ga maltretira pa sam odustala ..
    Došla u 5, primljena u 5, u 5,30 otišla, malo porazgovarali općenito, malo o mojoj trudnoći i to je to!
    Sve pet!

GogyRi

Chippica
    14. Lipanj 2016. 10:43

Tala-carapice su preslatke. Vidim da kupujes neutralne boje, nisi nesto od vristecih :) 
    Meni je skroz bez veze ta podjela na rozo i plavo, curice-decki, ali ne mogu odoljeti tim rozim, ljubicastim i tirkiznim bodicima.
    Jedva cekam snizenja da pokupujem puno robice jer ovo je prva curica u obitelji i doslovno niti jedan odjevni predmet nismo dobili pa se sami moramo opremitu. Ajme koliko love ode, a bebac preraste sve u trenu.
    Nego, ja sam isto dobila paketic dietpharm prenatale vitamina besplatno, pa sam s njima nastavila dalje. Dobila sam i jednu odlicnu knjizicu o njezi bebe, apsolutno sve je obuhvaceno, prepuna korisnih saviheta i informacija.

Gogy-drago mi je da je sve u redu, zao mi je samo sto nisi vidjela bebu sprijeda, ali vec ce se ona tebi pokazati, ako ne prije, za koji mjesec :)

minnie25
    14. Lipanj 2016. 11:09

JaZmajac kad je u pitanju konzumacija vitamina putem tableta puno ginekologa ima dosta individualne stavove. Tako primjerice imam prijateljicu koja je bila prekrcana sa raznim preparatima do te mjere da je zaboravljala sto u koje doba dana mora popiti, i jednu kojoj je ginekolog kompletno izbacio sve i rekao da je to skroz nepotrebno. Najbitnije ti je po mom misljenju kvaliteta prehrane i kakva ti je krvna slika. Ukoliko se na krvnoj slici ne prikazuje nista u deficitu ne vidim zasto bi pila ukoliko ne zelis. 

Sony23 ajme kako ste veliki, predivno... Sad mi je krivo sto ja ne mogu usporediti velicinu svoje bebe s vasima... Morat cu obavezno od sada pa nadalje traziti taj uzv jer me ovo neznanje izluduje. 

Ivek2207 hvala ti ja informaciji za jastucice, bas te sam si i htjela uzeti. Gledala sam po internetu, niti na njihovoj stranici niti u drugim web shopovima ne pise da se povlace iz prodaje. Ne znam sad je li DM iznimka ili nije. Ali s obzirom na povoljniju cijenu briga me  

Pale da, da u pravu si. Evo i ja sam u primorju pa se vise jede mesina nego riba koja nam je pred nosom. Inace obozavam ribu, ali MM je operiran od toga tako da kad kuham zbilja nema smisla pripremati duple obroke. Kad je prilika izgustam se u restoranu ili ako vec imam volje pripremim sebi nesto odvojeno. Njemu ako uvalim lignje na konju sam, a ne daj Boze neku ribu haha 

Saky84 hvala ti na super savjetima. Inace se svaku vecer prije spavanja tusiram, ali valjda zbog pojacane cirkulacije i kako mi je stalno vruce voda mi uvijek bude mlaka. Sinoc sam za nijansu pojacala da bude toplija i frajer se odmah javio. Lupkao me jedno pola sata, cak je konacno i MM dosao na sebe i osjetio ga kako treba pa mi se raspekmezio i rekao da je to njegov mali mis. 

Tala ja sam ti dobila paketic na pregledu u 16.tjednu kod ginekologice. U paketicu je bila boca Donat Mg od pola litre, uzorak Sudocrem kreme, poklon bon za Dietpharm Prenatal ili Postnatal tablete, reklama za Nuk prodaju putem interneta, knjizica 1.dio Happy baby i reklamni letak od Donat Mg-a. S obzirom da ja pijem bas te Dietpharm dobro mi je doslo, samo kazem, poslala sam dva letka, i vidim da ste neke od vas dobile, a jos nisam dobila nista postom. 

GogyRi bas mi je zao sto se nije htio okrenuti. Ali najbitnije da je sve u redu. Biti ce prilike za upoznavanje

minnie25
    14. Lipanj 2016. 11:13

Tala evo ti stranica gdje mozes provjeriti je li i tvoj ginekolog ukljucen u program Sretna beba. Ukoliko nije taj isti paketic mozes zatraziti u ljekarni. 
    http://www.familyservice.hr/ginekolozi.html. 

A na pocetnoj stranici ti pisu "upute" pa mozes kliknuti i vidjeti u kojim je sve ljekarnama dostupan taj paket.

sanjac
    14. Lipanj 2016. 11:21

Pozdrav,

bas citam da su neke vec dobile paketice, moja gin mi nije jod nis dala.. budem vidjela kaj ce biti na sljedecem pregledu :)

Nego, jel koja od vas curka vec isla na trudnicki tecaj? Mi idemo sutra, pa ne znam sta da ocekujem tamo..

Chippica
    14. Lipanj 2016. 11:22

Minnie-mm isto kaze za curku da je misica xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.