bez obzira ne rezultate, uopce se ne mislim zamarati tim dijagnozama. kod nas se iz godine u godinu smanjuju referentne vrijednosti, pa ispada da svaka druga trudnica ima neku dijagnozu: ili gestacijski dijabetes ili stitnjaca ili tlak... vise zena u trudnickoj ambulanti za visokorizicne trudnoce, nego u "obicnoj"... kod nas je trudnoca medicinsko stanje, a porod medicinska intervencija. mene sve to strasno zivcira. zelim to smatrati prirodnim cinom.
kako sam u prosloj trudnoci pola medikamenata odbila, pogotovo hormonskih, tako mislim i sada.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jutro cureeeee! Evo ja jutros bez mucnina i zato sam odmah smazala dvije mlijecne bublice sa sirom i prsutom. Kad je bal nek je maskembal 😊
Jutro cure.. kako ste danas.. ?
Vidim srecica je dobro. Evo ja u bolnici.. na profilima.. pa nisam znala da ova dnevna bolnica ovako funkcionira.. vise cu doma bit nego u bolnici… Cekam ultrazvuk da vidim kako mi mrvica..
Bok Bok cure.. nadam se da ste dobro.. vjerujem da ste se napapale ovaj vikend, ja bome sam pretjerala. uglavnom i meni trbuh se dobrano zaoblio, vjerojatno i od hrane i napuhnuta sam jer stolica nije baš redovita kao prije.. ali dobila sam 1,5 kg. za tjedan dana mi je pregled, jedva čekam da vidim rukice i nogice. :)
Ancica 82 zašto si ti u toj dnevnoj bolnici?
Jutro curke...meni se nakon 3tjedna opet vratile mucnine i povracanja...opet lezim s lavorom pored sebe i nema sanse da ista stavim u usta...osjecam je ko na pocetku trudnoce...
Ancice koliko ti je visok šećer?
Ja se evo čula sa mojim dok i poslala mu nalaze, kaže da je to sve minorno i da on ne bi ništa po tom pitanju samo neka se pripazim malo
Tala slažem se u potpunosti s tobom, svi se referentni intervali smanjuju samo u svrhu prodaje lijekova!
JaZmajac.. ja sam inace dijabeticar..pa zato prate dali je u granicama.. vidjela sam mrvicu.. 1.88cm. Srce lupaaa jakoo
Sortiraj odgovore
Najstariji