Netko je pisao o cijepljenju djece... ne mislim ništa odbijati,kako ide redom tako će i dobiti cjepivo, žene u mojoj blizini su sve takvog stava tako da ga ni ja ne mjenjam
Uf čaša vode je malo generalno, meni je uvijek mjera lt i po, po ljeti i puno više....
Vjerojatno se napušeš jer ti se tijelo nije naviklo - da ne piješ možda po pola lt odjednom? Probaj malo po malo cijeli dan, tako ja pijem i sve OK.
...eventualno malo više piškiš ;)
Bok curke. Ja sam se isto od jucer pocela silit pit malo vise vode. Do sada mi je i od vode dolazila muka, sad mi je bolje pa mogu piti. Ja sam i inace proslih godina u ovo doba pocinja na posao i gdje god idem nositi bocice vode jer inace se ne bih sjetila ni gutljaja popiti. Sada mi je bocica na kaucu kraj mene i svako malo pijuckam. I vise piskim sada 😂😂😂😂😂 to je jedina tlaka,dignuti se na wc
Da ako ti je muka onda je teško piti vode :(
Možda probati malo aromatizirati sa voćem, tzv infused voda, pa otkriti šta paše. Po ljeti volim staviti na ploške krastavca malo, limuna, naranče, mente....jagode mogu ići, borovnicem po ukusu - i super je
(nekad koru ogulim sa tih industrijskih voćki!)
Samo najbolje ne kupovati umjetne takve - pune su šećera industrijskoga. Rađe si sladoled pojesti a ne trošiti kalorije na šećernu vodu ;)
Pitanjce ako se komplikacije otvaraju u 5mj zadnja placa koja ulazi u prosjek je ona za 3mj isplacena u 4mjesecu jel tako?
helouu
e cure jel istina da naše bebe neće moć u jaslice prvu godinu...kao sam čula da se do upisa ili kretanja u jaslice mora godina napunit...
a što se cjepljenja tiče, kak vele i kak treba tak bum i cjepila
Sortiraj odgovore
Najstariji