Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    29. Ožujak 2016. 21:48

Netko je pisao o cijepljenju djece... ne mislim ništa odbijati,kako ide redom tako će i dobiti cjepivo, žene u mojoj blizini su sve takvog stava tako da ga ni ja ne mjenjam

Jado
    30. Ožujak 2016. 11:37

Uf čaša vode je malo generalno, meni je uvijek mjera lt i po, po ljeti i puno više....
    Vjerojatno se napušeš jer ti se tijelo nije naviklo - da ne piješ možda po pola lt odjednom? Probaj malo po malo cijeli dan, tako ja pijem i sve OK.
    ...eventualno malo više piškiš ;)

Srecica25
    30. Ožujak 2016. 11:51

Bok curke. Ja sam se isto od jucer pocela silit pit malo vise vode. Do sada mi je i od vode dolazila muka, sad mi je bolje pa mogu piti. Ja sam i inace proslih godina u ovo doba pocinja na posao i gdje god idem nositi bocice vode jer inace se ne bih sjetila ni gutljaja popiti. Sada mi je bocica na kaucu kraj mene i svako malo pijuckam. I vise piskim sada 😂😂😂😂😂 to je jedina tlaka,dignuti se na wc

Jado
    30. Ožujak 2016. 12:32

Da ako ti je muka onda je teško piti vode :(

Možda probati malo aromatizirati sa voćem, tzv infused voda, pa otkriti šta paše. Po ljeti volim staviti na ploške krastavca malo, limuna, naranče, mente....jagode mogu ići, borovnicem po ukusu - i super je
    (nekad koru ogulim sa tih industrijskih voćki!)
    Samo najbolje ne kupovati umjetne takve - pune su šećera industrijskoga. Rađe si sladoled pojesti a ne trošiti kalorije na šećernu vodu ;)

• am10
    30. Ožujak 2016. 13:02

Pitanjce ako se komplikacije otvaraju u 5mj zadnja placa koja ulazi u prosjek je ona za 3mj isplacena u 4mjesecu jel tako?

• Hanić
    30. Ožujak 2016. 14:32

helouu
    e cure jel istina da naše bebe neće moć u jaslice prvu godinu...kao sam čula da se do upisa ili kretanja u jaslice mora godina napunit...

a što se cjepljenja tiče, kak vele i kak treba tak bum i cjepila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.