Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    27. Ožujak 2016. 17:34

E, da. Kad smo malu upisivali u vrtic, trazili su da se do devetog mjeseca tj. do pocetka vrtica rijesimo pelena. Kako je bilo ljeto, uspjeli smo.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• bebita
    27. Ožujak 2016. 20:02

Tala, ne znam zasto bi bilo krivo vrijeme, nisam cula za taj "termin", eventualno sto se u vrtice i skole krece od rujna, a recimo prve godine nasa djeca jos nece imati godinu dana, pa da se nece moci upisati ili? Ne kuzim, znam da se kod nas u privatne vrtice mozes upisati bilo kada, naravno ako ima mjesta...

• bebita
    27. Ožujak 2016. 20:04

Znam po necacima da su s pelenama isli u vrtic i nije bilo problema...

Jado
    28. Ožujak 2016. 13:03

Curke bok!
    Netko je napisao prije koje stranice da je imala secer nesto povisen pa je isla na dijetu rigorozniju - moze ta djeva podijeliti sitne detalje da probam i ja? Pa bi isla na kontrolu za koji dan....ja sam na netu trazila ali nema nesto pretjerano - iskreno danas cu se malo vise baciti na istrazivanje pa se nadam i boljim rezultatima
    Hvala!

• Dalmatinska.dusa
    28. Ožujak 2016. 13:57

usla san u 9.tjedan a kad rucam pupa mi koda san u 5.mj.,najvise od svega me zivcira sto moram pit 1.5-2l vode dnevno,a inace slabo pijem tekucine,i liti kamoli zimi.Tako da kad popijem dva gutljaja napusem se ko zaba i to me toliko zasiti da imam osjecaj kao da san tri pijata pojela a ne napula se vode.Ima li koja od vas slican 'problem' :/

Jado
    28. Ožujak 2016. 14:17

Osobno pijem vode i inace dosta a to ti nije nezdravo ne znam zasto te nervira 
    Napuhnemo se gotovo sve. Ujutro ravna a navecer napuhnuta tako da je to sve uobicajeno

tala
    28. Ožujak 2016. 14:20

jazmajac, ovo je dijete 1800 kalorija za gestacijski dijabetes koja se provodi i po bolnicama. 

http://www.poliklinika-harni.hr/Default.aspx?sifraStranica=1399

tala
    28. Ožujak 2016. 14:26

meni se isto poceo trbuscic vidjeti tj. kao da se zaoblio, tvrđi je na dodir. bas mi je to neobicno jer ni grama jos nisam dobila. : )

• Hanić
    28. Ožujak 2016. 15:15

Dalm.dusa i meni je problem tolko vode popit,pogotovo sad u trudnoci jer mi pase sve sto je slatko il ima okusa, voda mi bas tesko sjedne na zeludac...al trudim se, ak nejde onda slozim sok ili caj s medom i odma je lakse pit kad ima okusa ...

Jado
    28. Ožujak 2016. 17:07

Tala hvaalaaa!
    A vidjela i ja 1800 kcal. Meni je to malo  cijeli dan u pokretu+trening pa umrla bi od gladi. U biti ovako i jedem samo vise hihi. 
    Iako mislim da sam se sama zeznula jer sam vecer prije bila na veceri i pojela cokoladnu bombu kolac za desert - i to i doktorica misli. Stvarno sam smotana a nisam razmisljala uopce da se trudnicama drugacije svi rezultati gledaju i eto sad belaja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.