Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    27. Ožujak 2016. 17:34

E, da. Kad smo malu upisivali u vrtic, trazili su da se do devetog mjeseca tj. do pocetka vrtica rijesimo pelena. Kako je bilo ljeto, uspjeli smo.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• bebita
    27. Ožujak 2016. 20:02

Tala, ne znam zasto bi bilo krivo vrijeme, nisam cula za taj "termin", eventualno sto se u vrtice i skole krece od rujna, a recimo prve godine nasa djeca jos nece imati godinu dana, pa da se nece moci upisati ili? Ne kuzim, znam da se kod nas u privatne vrtice mozes upisati bilo kada, naravno ako ima mjesta...

• bebita
    27. Ožujak 2016. 20:04

Znam po necacima da su s pelenama isli u vrtic i nije bilo problema...

Jado
    28. Ožujak 2016. 13:03

Curke bok!
    Netko je napisao prije koje stranice da je imala secer nesto povisen pa je isla na dijetu rigorozniju - moze ta djeva podijeliti sitne detalje da probam i ja? Pa bi isla na kontrolu za koji dan....ja sam na netu trazila ali nema nesto pretjerano - iskreno danas cu se malo vise baciti na istrazivanje pa se nadam i boljim rezultatima
    Hvala!

mimica24
    29. Ožujak 2016. 21:41

JaZmajac

Curke bok!
    Netko je napisao prije koje stranice da je imala secer nesto povisen pa je isla na dijetu rigorozniju - moze ta djeva podijeliti sitne detalje da probam i ja? Pa bi isla na kontrolu za koji dan….ja sam na netu trazila ali nema nesto pretjerano - iskreno danas cu se malo vise baciti na istrazivanje pa se nadam i boljim rezultatima
    Hvala!

Ovako,rekla mi je piti vodu umjesto sokova, izbjegavati krumpir,rižu,tjesteninu,papati raženi ili neki slični krug umjesto bijelog. Paziti na unos voća jer i ono ima šećere, Uvela sam si stoga raženi kruh,puno mlijeka,jogurta,namaza,sireva,ugl. da prevladavaju proteini u prehrani. Ne držim se strogo jer bez krumpira ne mogu,i sad je u glanici normale šećer,ali pred iduće mjerenje ću jedno tjedan dana opet paziti i nadati se da će bit ok. Slatkiše ne jedem,a grickalice možda uhvatim jednom  u 10 dana.. slatko mi se ne jede sad,a i deblja sam pa pazim da ne dobijem previše kila svakako

• Dalmatinska.dusa
    28. Ožujak 2016. 13:57

usla san u 9.tjedan a kad rucam pupa mi koda san u 5.mj.,najvise od svega me zivcira sto moram pit 1.5-2l vode dnevno,a inace slabo pijem tekucine,i liti kamoli zimi.Tako da kad popijem dva gutljaja napusem se ko zaba i to me toliko zasiti da imam osjecaj kao da san tri pijata pojela a ne napula se vode.Ima li koja od vas slican 'problem' :/

Jado
    28. Ožujak 2016. 14:17

Osobno pijem vode i inace dosta a to ti nije nezdravo ne znam zasto te nervira 
    Napuhnemo se gotovo sve. Ujutro ravna a navecer napuhnuta tako da je to sve uobicajeno

Dalmatinska.dusa
    30. Ožujak 2016. 01:04

JaZmajac

Osobno pijem vode i inace dosta a to ti nije nezdravo ne znam zasto te nervira 
    Napuhnemo se gotovo sve. Ujutro ravna a navecer napuhnuta tako da je to sve uobicajeno

nije stvar popit casu vode na dan,meni kojoj je to oduvik mira,al brate sad preokret na 1.5-2l ti kad bi me vidila nakon 1l popijene u danu rekla bi :maaajkooo pa ti si u 5-6mj.a ne 9.tjednu 😄

tala
    28. Ožujak 2016. 14:20

jazmajac, ovo je dijete 1800 kalorija za gestacijski dijabetes koja se provodi i po bolnicama. 

http://www.poliklinika-harni.hr/Default.aspx?sifraStranica=1399

tala
    28. Ožujak 2016. 14:26

meni se isto poceo trbuscic vidjeti tj. kao da se zaoblio, tvrđi je na dodir. bas mi je to neobicno jer ni grama jos nisam dobila. : )

• Hanić
    28. Ožujak 2016. 15:15

Dalm.dusa i meni je problem tolko vode popit,pogotovo sad u trudnoci jer mi pase sve sto je slatko il ima okusa, voda mi bas tesko sjedne na zeludac...al trudim se, ak nejde onda slozim sok ili caj s medom i odma je lakse pit kad ima okusa ...

Dalmatinska.dusa
    30. Ožujak 2016. 01:06

Hanić

Dalm.dusa i meni je problem tolko vode popit,pogotovo sad u trudnoci jer mi pase sve sto je slatko il ima okusa, voda mi bas tesko sjedne na zeludac…al trudim se, ak nejde onda slozim sok ili caj s medom i odma je lakse pit kad ima okusa 

ma na sok ni ne pomisljam ahahha jer mislim se,ako mi se puse od vode sta bi tek od soka bilo,bila bi ko brod heeehee

Jado
    28. Ožujak 2016. 17:07

Tala hvaalaaa!
    A vidjela i ja 1800 kcal. Meni je to malo  cijeli dan u pokretu+trening pa umrla bi od gladi. U biti ovako i jedem samo vise hihi. 
    Iako mislim da sam se sama zeznula jer sam vecer prije bila na veceri i pojela cokoladnu bombu kolac za desert - i to i doktorica misli. Stvarno sam smotana a nisam razmisljala uopce da se trudnicama drugacije svi rezultati gledaju i eto sad belaja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI