Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srecica25
    24. Ožujak 2016. 21:26

U kojem si tjednu?

• Dony
    24. Ožujak 2016. 21:46

Mene ta križa stvarno bole sada jako, jedva dosla iz kauca u krevet. Valjda ce biti bolje sutra... 
    Jazmajic ja bi pitala na tvom mjestu da pogleda vec kad ides kod nje sutra. Pitaj ju dal je to normalno da simptomi nestaju i smanjuju se? I mene to muci..

Jado
    24. Ožujak 2016. 22:00

9+1 danas
    Jos uvijek kriticno. Nista me ne boli naravno i nemam iscjedak ali ti simptomi me muce.....da bar nisam nista imala do sad a ne ovako slabo pa je stalo

A inace idem privatno a k njoj po neke ove pretrage preko hzzo-a. Ali si mislim da me ne bi smjela bas odbiti pregledati....pitam ju sigurno

tala
    24. Ožujak 2016. 22:43

naravno da bi simptomi polako trebalo prestajati ( nazalost, ne svima, neke trudnice mucnine i bolove imaju kroz cijelu trudnocu, a druge ih nikad nisu ni dobile). zuto tijelo ce uskoro, oko 12og tjedna zamijeniti posteljica i pocetne hormonalne promjene postaju slabije.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    24. Ožujak 2016. 23:53

Hvala cure na utjesi. Sve ja to znam samo mislim da je malko rano.
    Najbolje da pitam sutra sta misli i po mogucnosti neka me pregleda da sam sigurna i mirna.
    Pa vise od toga ne mogu napraviti jel tako? Cuvam se  kao sto sam par puta napisala za neke kockice ipak treba malo pomoci od Nekog gore....

tatjana_zg
    25. Ožujak 2016. 10:50

JaZmajac

Hvala cure na utjesi. Sve ja to znam samo mislim da je malko rano.
    Najbolje da pitam sutra sta misli i po mogucnosti neka me pregleda da sam sigurna i mirna.
    Pa vise od toga ne mogu napraviti jel tako? Cuvam se  kao sto sam par puta napisala za neke kockice ipak treba malo pomoci od Nekog gore….

Zmajac ja nisam uopće imala mučnine, niti jednm. sad sam u 16.tjednu a cice su me prestale bolit oko 10.tjedna. sve je to normalno. da nemam trbuh i ne umaram se i naravno ne vidim malo čudo kad odem na utrazvuk, ne bi imala nikakvih simptoma, pa eto sve je ok. uredna trudnoća.

nesmiješ se toliko brinuti. Sve je to normalno zato se zove drugo stanje, tijelo se privikava.
    samo opušteno i misli pozitivno. Imat ćemo cijeli život da se se brinemo oko malih čuda.  

• Hanić
    25. Ožujak 2016. 09:15

Jutrooo
    I meni se simptomi fuuulll smanjili, takoreci nestali, i isto je sve pocelo nestajat oko 9 tt, a sad sam 11tt... sise mrvu osjetljive i to vise bradavice, nisu vise ni napete ni bolne ko u pocetku, mucnine ni navecer vise nemam...ma nista, ovo sad je milina ...ne brini, organizam se navikava na hormone...
    Ja kavicu popila, sad se idem spremat i po speceraj pa na groblje...
    Pozzic svima 

Jado
    25. Ožujak 2016. 10:03

Jutro curke!

Hej Hanic hvala na podjeli iskustava!! I ja se bas tome nadam - da se tijelo navikava pa mi te sitne tegobe staju polako.
    Jedino me trbuh jos bocka malo to me veseli  i sise su tvrdje i vece kao pred mng ali nisu tako osjetljive. No osjetim tezinu 
    Kako bilo pitam dok i mozda neka osluhne malko cisto da me umiri jer cu izluditi jos 2+ tjedna!

• am10
    25. Ožujak 2016. 11:22

Ima li koja od vas problema s stitnjacom?ja sam terapiji eutirox 25mg ali mi je tsh sad 3.7 i moja kaze da je to oke dok sam pod terapijom...a na kontrolu kod endokrinologa sam narucena 28.4 tek...

mimica24
    25. Ožujak 2016. 15:09

am10

Ima li koja od vas problema s stitnjacom?ja sam terapiji eutirox 25mg ali mi je tsh sad 3.7 i moja kaze da je to oke dok sam pod terapijom…a na kontrolu kod endokrinologa sam narucena 28.4 tek…

Ja, tek u tr. su otkrili tsh 5.0, pijem euthyrox 50 qm i već dvije kontrole je oko 1,5 tako da smo zadovoljni terapijom i držimo se nje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI