Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srecica25
    24. Ožujak 2016. 21:26

U kojem si tjednu?

• Dony
    24. Ožujak 2016. 21:46

Mene ta križa stvarno bole sada jako, jedva dosla iz kauca u krevet. Valjda ce biti bolje sutra... 
    Jazmajic ja bi pitala na tvom mjestu da pogleda vec kad ides kod nje sutra. Pitaj ju dal je to normalno da simptomi nestaju i smanjuju se? I mene to muci..

Jado
    24. Ožujak 2016. 22:00

9+1 danas
    Jos uvijek kriticno. Nista me ne boli naravno i nemam iscjedak ali ti simptomi me muce.....da bar nisam nista imala do sad a ne ovako slabo pa je stalo

A inace idem privatno a k njoj po neke ove pretrage preko hzzo-a. Ali si mislim da me ne bi smjela bas odbiti pregledati....pitam ju sigurno

tala
    24. Ožujak 2016. 22:43

naravno da bi simptomi polako trebalo prestajati ( nazalost, ne svima, neke trudnice mucnine i bolove imaju kroz cijelu trudnocu, a druge ih nikad nisu ni dobile). zuto tijelo ce uskoro, oko 12og tjedna zamijeniti posteljica i pocetne hormonalne promjene postaju slabije.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    24. Ožujak 2016. 23:53

Hvala cure na utjesi. Sve ja to znam samo mislim da je malko rano.
    Najbolje da pitam sutra sta misli i po mogucnosti neka me pregleda da sam sigurna i mirna.
    Pa vise od toga ne mogu napraviti jel tako? Cuvam se  kao sto sam par puta napisala za neke kockice ipak treba malo pomoci od Nekog gore....

• Hanić
    25. Ožujak 2016. 09:15

Jutrooo
    I meni se simptomi fuuulll smanjili, takoreci nestali, i isto je sve pocelo nestajat oko 9 tt, a sad sam 11tt... sise mrvu osjetljive i to vise bradavice, nisu vise ni napete ni bolne ko u pocetku, mucnine ni navecer vise nemam...ma nista, ovo sad je milina ...ne brini, organizam se navikava na hormone...
    Ja kavicu popila, sad se idem spremat i po speceraj pa na groblje...
    Pozzic svima 

Jado
    25. Ožujak 2016. 10:03

Jutro curke!

Hej Hanic hvala na podjeli iskustava!! I ja se bas tome nadam - da se tijelo navikava pa mi te sitne tegobe staju polako.
    Jedino me trbuh jos bocka malo to me veseli  i sise su tvrdje i vece kao pred mng ali nisu tako osjetljive. No osjetim tezinu 
    Kako bilo pitam dok i mozda neka osluhne malko cisto da me umiri jer cu izluditi jos 2+ tjedna!

• am10
    25. Ožujak 2016. 11:22

Ima li koja od vas problema s stitnjacom?ja sam terapiji eutirox 25mg ali mi je tsh sad 3.7 i moja kaze da je to oke dok sam pod terapijom...a na kontrolu kod endokrinologa sam narucena 28.4 tek...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.